Studentermedhjælper (stud.jur. eller stud.merc.jur.) til Jura- og Policy

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hjørring

Vil du omsætte din faglige viden fra studiet til praksis? Så er et studiejob i Jura- og Policysektionen lige noget for dig!

Om os

Jura- og Policysektionen hører under Jura, som er Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse juridiske kompetencecenter med omkring 35 medarbejdere.

Vi er 5 jurister og en stud.jur., der alle refererer til sektionschefen. Sektionen varetager den generelle juridiske funktion i Ejendomsstyrelsen.

Opgaverne i Jura- og Policy spænder vidt. Vi rådgiver i stort omfang om miljø-, klima- og energiret, generelt om fast ejendom og lejeretlige spørgsmål, samt om offentligret og forvaltningsret.

Vi varetager juridiske tvister og Ejendomsstyrelsens erstatningssager inden for tingsskader.

Når andre ministerier foretager høring af ny lovgivning, er det Jura- og Policy, der sikrer Ejendomsstyrelsens interesser ved at gennemføre høringsprocesser på vegne af hele Forsvarsministeriets myndighedsområde og på den baggrund udarbejde høringssvar.

Vi har stort fokus på sparring, vidensdeling og udvikling af medarbejderne, og der bliver prioriteret tid og ressourcer til dette.

Om stillingen

Du beskæftiger dig primært med erstatningssager og høringer.

Vi sørger for en grundig oplæring i dine opgaver.

Du arbejder tæt sammen med vores jurister, og du får ansvaret for at behandle og udarbejde afgørelser i erstatningssager. På samme måde forestiller vi os, at du også selvstændigt varetager høringssager.

Du får et indgående kendskab til behandlingen af erstatningssager og indblik i, hvordan Ejendomsstyrelsen, som offentlig myndighed inden for Forsvaret og Forsvarsministeriets styrelser, behandler sager.

Vi forestiller os, at du – ud over erstatningssager og høringer - får følgende opgaver:

• Undersøge konkrete juridiske problemstillinger og udarbejde juridiske notater.
• Foretage litteratursøgninger.
• Udarbejde udkast til kontrakter, skrivelser mv.

Du får tæt sparring med vores jurister i en spændende og dynamisk hverdag, hvor vi tager os tid til at give dig feedback, og hvor du udvikler dig både fagligt og personligt.

Om dig

Du er jurastuderende (cand.jur. eller cand.merc.jur.) og kan se dig selv i en organisation med et højt ambitionsniveau og alsidige opgaver.

Du har en høj faglighed, og du har interesse for formueret.

Du arbejde selvstændigt og struktureret, og har lyst til at indgå i det sociale liv i afdelingen.

Vi støtter prioriteringen af dit studie, hvorfor du selv har en høj grad af indflydelse på, hvornår du møder ind på arbejde hver uge. I eksamens- og ferieperioder mv. er vi desuden fleksible i forhold til varierende arbejdstider på tværs af ugerne, således du kan holde fri i eksamensuger og indhente timerne i ugerne op til eller efter eksamensugen.

Dit arbejdssted er Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse med adresse på Hjørring Kaserne, Arsenalvej 55 i Hjørring.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomsten.

Vi forventer at du kan arbejde +/- 15 timer ugentligt. Dette fastlægges endeligt i forbindelse med ansættelsen. Vi støtter prioriteringen af dit studie, hvorfor du selv har en høj grad af indflydelse på, hvornår du møder ind på arbejde hver uge. I eksamens- og ferieperioder mv. er vi desuden fleksible i forhold til varierende arbejdstider på tværs af ugerne, således du kan holde fri i eksamensuger og indhente timerne i ugerne op til eller efter eksamensugen.

Din ansættelse som studentermedhjælper er betinget af, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern skal du kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Jura- og Policysektionen, Kristina Estrup Elholm på telefon +45 7281 3293 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Karin Dupont på telefon 32 66 5188.

Send din ansøgning snarest og senest 15. februar 2024. For at komme i betragtning til stillingen skal du vedhæfte CV, ansøgning, seneste karakterblad og dokumentation for igangværende uddannelse, samt andre relevante dokumenter. Vi forventer at holde løbende samtaler. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hjørring
  • Torsdag den 15. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i Nykøbing Mors

    Job Description MEKANISKE MONTØRER SØGES TIL VIRKSOMHED PÅ MORS På vegne af kunde, søger vi en dygtig montør, mekaniker smed, montør, ufaglært til at skille- og samle produktionsmaskiner. D..
    • Øvrige
    • Nykøbing Mors
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Nordjylland

    StudiejobbetI dette spændende studiejob, kan du forvente dig en stilling, der løbende udvikler sig, samtidig med at du bliver klogere på fagområderne inden for ESG og bæredygtighed. Du bliver studi..
    • Øvrige
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Frederikshavn

    Har du lyst til at arbejde med unge- og familiesamtaler, der virkelig gør en forskel - så er Ungehusene Ørnevej, Bohjemmestøtte & Støttekontakten - måske stedet for dig! Vi arbejder med at støtte o..
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Øvrige i Hjørring

    Do you thrive in setting direction and leading strategic projects, while engaging with stakeholder and fostering team collaboration? Are you excited to help us achieve our goal of ensuring fast and..
    • Øvrige
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
22. maj 2024 15
21. maj 2024 19
20. maj 2024 21
19. maj 2024 21
18. maj 2024 21
17. maj 2024 22
16. maj 2024 20
15. maj 2024 17
14. maj 2024 20
13. maj 2024 18
12. maj 2024 19
11. maj 2024 19
10. maj 2024 19
9. maj 2024 18
8. maj 2024 18
7. maj 2024 15
6. maj 2024 18
5. maj 2024 14
4. maj 2024 14
3. maj 2024 14
2. maj 2024 14
1. maj 2024 14
30. april 2024 11
29. april 2024 12
28. april 2024 12
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 11
24. april 2024 12
23. april 2024 12
22. april 2024 14