Alsidig, engageret og udadvendt erhvervskonsulent med industriel og forretningsmæssig baggrund til Mariagerfjord Erhverv

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Om jobbet
Mariagerfjord Erhverv søger en engageret, alsidig og erfaren erhvervskonsulent, som har lyst og kompetencer til at fungere som erhvervskonsulent for nye og etablerede virksomheder i Mariagerfjord Kommune. Vi leder efter en kandidat, der har indsigt og erfaring med nye teknologiske muligheder indenfor digitalisering, IT og automatisering, og kan forene dem med forretningsmæssig, ledelsesmæssig og praktisk forståelse i forhold til hverdagen i små og mellemstore virksomheder. Du har eventuelt også erfaring med grøn omstilling.

Du vil indgå som en central person i teamet af konsulenter, som yder sparring og vejledning til virksomhederne om deres vækst- og udviklingsmuligheder og herunder matche deres potentialer med mulighederne i forskellige erhvervsfremmeprogrammer og -tiltag. Du vil både skulle håndtere konkrete henvendelser fra virksomheder i området, samt ikke mindst evne professionelt og troværdigt at opsøge både medlems- og ikke-medlemsvirksomheder i erhvervsrådet via uopfordret kontakt, netværksrelationer o.lign., med henblik på at understøtte vækst og udvikling i virksomhederne. Du får en key account-funktion, hvor du får særligt ansvar for den løbende kontakt og samarbejde med både etablerede og mere nystartede virksomheder.

Du vil desuden komme til at indgå i forskellige udviklingsprojekter. Vi deltager løbende i skiftende udviklingsprojekter og samarbejder f.eks. med erhvervslivet og Mariagerfjord Kommune omkring at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse samt styrke erhvervsvenligheden i kommunen. Desuden vil dine opgaver omfatte at deltage i og initialisere faglige netværk, ligesom en vigtig opgave er at medvirke til at skabe arrangementer med et fagligt interessant og relevant indhold.

Om dig
Vi forestiller os, at du har flere års erfaring, som rådgiver eller fra forskellige funktioner i private virksomheder, og at du ikke er uvant med at analysere og finde løsninger på mange forskellige udfordringer. Særligt kompetencer indenfor digitalisering, IT, automatisering, produktionsplanlægning og -optimering samt grøn omstilling vil matche godt ind i vores eksisterende konsulentteam.

Vi forventer, at du har meget energi og en brændende lyst til at medvirke til at skabe yderligere vækst og udvikling i virksomhederne i Mariagerfjord Kommune. Du skal på den ene side have mod og lyst til at udfordre dem i deres måder at gøre tingene på og på den anden side have stor respekt for, at de netop gør tingene på deres egen måde. Du skal evne at være lyttende og udfordrende på en og samme tid – og evne at forankre din vejledning i en stærk blanding af egne erfaringer og et teoretisk fundament. Du skal derfor trives i konsulentrollen, hvor du både kan lave en hurtig analyse af virksomhedens situation, foreslå alternative veje virksomheden kan gå for at realisere deres udviklingspotentialer og/eller finde løsninger på deres udfordringer. Vi er ikke i konkurrence med det private rådgivningsmarked, men i samspil med, og det er derfor vores opgave at balancere mellem at vejlede virksomhederne til at analysere og forstå deres situation og anvise dem veje til at komme videre med nye løsninger via deres egne initiativer og eventuel hjælp og støtte fra erhvervsfremmesystemet og private rådgivere mv.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaringer som rådgiver/konsulent for private virksomheder og kender deres forskelligheder og deres sprog. Eventuelt har du en videregående uddannelse, f.eks. med en teknisk profil med forretningsmæssig indsigt og erfaring eller indenfor erhvervsøkonomi, eller tilsvarende. Det vil samtidig være en fordel, hvis du har erfaring med ledelse af projekter, forandringsprocesser og samarbejde med mange forskellige aktører fra både private virksomheder og det offentlige. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du allerede har kendskab til erhvervslivet i Mariagerfjord Kommune og eventuelt selv er bosat i området. Du skal under alle omstændigheder råde over egen bil til at kunne komme rundt til møder mv.

Som person er du både udadvendt, opsøgende, netværksorienteret, lyttende og troværdig. Samtidig formår du at forene struktur og systematik med kreativitet og humor. Du trives i en uformel organisation, hvor det indimellem går stærkt og samtidig har du lyst til fortsat faglig udvikling. Vi forventer, at du er sikker og velformuleret i både din skriftlige og mundtlige kommunikation.

Om os
Mariagerfjord Erhverv er en privat forening med ca. 400 virksomhedsmedlemmer fra områdets erhvervsliv. Vi har samtidig stærk opbakning og et tæt samarbejde med Mariagerfjord Kommune og Erhvervshus Nordjylland.

Det er vores ambition, at udfordre og hjælpe virksomheder i Mariagerfjord Kommune til at realisere deres potentiale og derved skabe vækst, udvikling og arbejdspladser i lokalområdet.

Vi tilbyder sparrings- og udviklingssamtaler og yder professionel erhvervsservice til lokale virksomheder og iværksættere. Vi tager altid udgangspunkt i virksomhedens specifikke situation, behov og muligheder – og arbejder ud fra et 360 graders perspektiv på virksomheden.

Vi arbejder for at styrke og synliggøre Mariagerfjord-områdets erhvervsmæssige attraktivitet.

Du kan læse mere om os på www.mfer.dk .

Ansøgning og den videre proces
Tiltrædelse forventes 1. oktober 2023 eller efter nærmere aftale.

Løn og arbejdsvilkår aftales individuelt ud fra dine kvalifikationer.

Din ansøgning med relevante bilag sendes senest d. 14. august 2023 kl. 12.00 via knappen ”Ansøg”.

Erhvervschef Michael Christiansen står til rådighed for yderligere information og afklaring på telefon 20 26 10 08.

Ansættelsessamtaler afholdes d. 18. august, og 2. samtalerunde d. 22. august.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hobro
  • Mandag den 14. august 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Frederikshavn

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 Frederikshavn On-site. Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at yde gæsteservice og bidrage til rengøring så vores hotel shiner? Holder du af børnefamilier og yder gerne ekstra, så vores gæster får en super oplevelse?
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i Nordjylland

    Vi søger en praktikant til efteråret 2024, som kan bidrage til [xxxxx]s egen ESG-rapportering og som kan være med inde over ESG-rapportering for vores landbrugskunder. Landbruget i Danmark er e..
    • Øvrige
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Aabybro

    Har du lidt erfaring med svejsning eller har taget nogle kvalificerende kurser i svejsning, så har du nu muligheden for at blive en dygtig svejser i en virksomhed i Aabybro. De mangler dig, der har..
    • Øvrige
    • Aabybro
    Få mere info
  • Øvrige i Løgstør

    Smilende og ansvarsfuld assistance søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted h..
    • Øvrige
    • Løgstør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 13
2. maj 2024 15
1. maj 2024 15
30. april 2024 15
29. april 2024 15
28. april 2024 15
27. april 2024 15
26. april 2024 15
25. april 2024 14
24. april 2024 14
23. april 2024 12
22. april 2024 12
21. april 2024 11
20. april 2024 12
19. april 2024 11
18. april 2024 10
17. april 2024 11
16. april 2024 12
15. april 2024 11
14. april 2024 11
13. april 2024 11
12. april 2024 11
11. april 2024 11
10. april 2024 13
9. april 2024 12
8. april 2024 12
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 12