Training Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Har du øje for uddannelse og læring og motiveres du af understøtte dine kollegaers kompetenceudvikling og uddannelse? Har du lysten og viljen til at etablere og udvikle et ambitiøst træningskoncept sammen med et hold af dygtige kolleger og kan du sikre, at vi har et professionelt set-up, der matcher det nye træningscenter vi har under opførsel? Så er det måske dig vi leder efter til stillingen som vores nye Training Specialist.

OM JOBBET
I jobbet bliver du den der skal videreudvikle, professionalisere og kommercialisere vores trænings- og uddannelsescenter, som vi i fremtiden kalder HMF Academy. Du bliver ankerpersonen, som sammen med resten af serviceorganisationen sikrer, at vi får udviklet og implementeret de rette træningskoncepter som markedet efterspørger, så vores kunder får den bedste oplevelse og brugsværdi. Jobbet indeholder ikke et krav om teknisk viden om kraner eller vores produkter, det sørger vi for.

ARBEJDSOPGAVER

  • Planlægge og facilitere træning og uddannelse i træningslokalet, lokalt hos vores partnere, samt virtuelt.
  • Tage ansvaret for opbygningen og udviklingen af HMF Academy baseret på markedets behov.
  • Producere trænings- og uddannelsesindhold og implementere nye digitale træningsplatforme, som giver modtageren lyst til at komme tilbage efter mere.
  • Engagere og indgå samarbejder med partnere, leverandører og kunder i etableringen af HMF Academy.

HVEM ER DU?
Vi forestiller os, at du er en person, som efter en grundig introduktion, kan tage fat og hjælpe med at løse de forefaldne opgaver, der kommer i forbindelse med opbygningen af HMF Academy. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så væsentlig, det er din vilje og lyst til at få ting gjort sammen med andre der vægter højest. Det er vigtigt at du har flair for IT og motiveres af at producere webinarer og videoindhold sammen med dine kolleger.

Koncernsproget og vores træning er på engelsk, så det er nødvendigt, at du kommunikerer sikkert på engelsk i både skrift og tale.

PERSONLIGE KOMPETENCER

  • Du er struktureret og praktisk og har et drive som får tingene til at ske – Vi arbejder med mottoet: ”getting things done”.
  • Du er nysgerrig på at få samlet viden, som kan bruges til at producere og skabe et helt produkt.
  • Du kan sætte dig i andres sted og forstå deres behov og ønsker
  • Du motiveres af og sætter en ære i at lære fra dig og udvikle dine kollegaers viden, færdigheder og kompetencer
  • Du har flair for IT og kan se muligheder indenfor digitale læringsplatforme
  • Du er en god vært, som sikrer at dem, du arbejder med, har lyst til at hjælpe og støtte dig
  • Du er en dygtig kommunikator og formår at formulere dig præcist

Taler du ikke dansk – så tager vi den på engelsk.

HVEM ER VI?
HMF er én af verdens førende producenter af lastbilmonterede kraner. Vi er en virksomhed med base i Aarhus, hvor vi udvikler og producerer lastbilkraner helt fra den rå stålplade til det færdige produkt. Vi har for længst etableret os som en international spiller med datterselskaber og forhandlere i det meste af verden. Vores succes er skabt gennem vedvarende innovation og ikke mindst et kompromisløst fokus på kvalitet og service siden opstarten i 1945.

VORES TEAM

Som vores nye Training Specialist bliver du en del af HMF Group Service. Vi er et team på 14 kolleger, som arbejder tæt sammen om fælles mål. Produkterne bliver fortsat mere komplekse, hvilket kræver et solidt set up og vi ønsker med denne nyoprettede stilling at styrke vores evne til at træne. Vi er et menneskeligt og fagligt alsidigt team med en uformel omgangstone i en travl hverdag hvor den ene dag ikke ligner den anden.

ER DU VORES NYE KOLLEGA?
Har du spørgsmål, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Training Specialist? Så er du velkommen til at kontakte Steen Lervad, som ansvarlig for Service Business Development teamet på [email protected] eller 60 23 45 83.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og behandler derfor indkomne ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig

Læs mere om HMF Group A/S på www.hmfcranes.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Højbjerg
  • Fredag den 15. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus N

    <p>[xxxxx]s geotekniske afdelinger i rivende udvikling og vi vil gerne have dig med på holdet. Efter et turbulent 2022 er der nu fuldt tryk på afdelingen og vi søger derfor en dygtig og eng..
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info
  • Øvrige i Viby J

    Får du et kick af at arbejde med IT-infrastruktur, vil du arbejde med de nyeste teknologier og være med til at fremtidssikre it-platformen? Motiveres du af løbende at optimere og udvikle løsninger,.
    • Øvrige
    • Viby J
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Are you passionate about driving innovation? Do you consider yourself to possess a self-leading, structured, and proactive mindset? If yes, then we would like to hear from you. In this role y..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Vil du være med til at udvikle fremtidens energiteknologi til køle- og varmepumpeindustrien? Så læs mere om hvad vi kan tilbyde dig hos Johnson Controls! Hos Johnson Controls søger vi en ud..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. maj 2024 9
16. maj 2024 9
15. maj 2024 7
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6