Facility Manager til ALK

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Har du erfaring med Facility Management fra en større driftsorganisation? Brænder du for dit fag? Er du en stærk leder med ambitioner om at drive en succesrig Facility afdeling?

Så er det måske dig vi søger til en spændende stilling i Facility Management, der er proaktiv og sikrer løbende support ud til hele ALK Site Hørsholm (ca. 900 medarbejdere) og berører alle produktioner og faciliteter. ALK er beliggende i Hørsholm, hvor virksomheden er fordelt på 6 bygninger, kontorer, laboratorier såvel som GMP produktionsfaciliteter, der samlet dækker over ca. 30.000 m2 på både egne og lejede faciliter.

Stillingen
Som Facility Manager vil du varetage den daglige ledelse af Facility som omfatter bygningsdrift, rengøring, sikkerhed, interne flytninger, skadedyrsbekæmpelse, projekter m.m. Facility består i dag af 7 dedikerede medarbejdere (2 tømrer, 2 elektrikere, 3 servicemedarbejdere). Teamet indgår i Facility Management (FM), som også inkluderer reception, kantine og administrativ support funktion (1 projektleder og 1 Quality Partner). Du vil referere til Associate Director for FM, og i dagligdagen vil du komme til at arbejde tæt sammen med lederne og supportfunktionen i FM.

Som Facility Manager har du fokus på samarbejde, teamudvikling, samt relevante og innovative løsninger herunder grøn omstilling, hvor der er stor mulighed for selv at præge jobbet. Vi arbejder med LEAN, har daglige tavlemøder og driver systematiske optimeringer via ”Business Improvement (BI)”.

Du får ansvaret for at vores faciliteter drives effektivt med en professionel og proaktiv service, således rammerne er indbydende og inspirerende for vores medarbejderes arbejdsdag. Du koordinerer og følger op på daglige opgaver, og du tager selv aktiv del i udførelsen af dem. Følgende beskriver de områder du vil beskæftige dig med:

  • Space management: Du bidrager med viden og erfaring med space management og areal optimering, så vi hele tiden har et godt overblik over vores bygningsmasse samt arbejdspladser og sikre optimal udnyttelse af virksomhedens bygningsressourcer
  • Kontrakthåndtering: Ansvarlig for kontraktstyring, leverandører og udbud for Facility
  • Personaleledelse: Du har en motiverende, empatisk og involverende ledelsestilgang og motiverer dit team gennem en anerkendende og ambitiøs ledelsesstil samt fokus på udvikling af dine medarbejdere.
  • Arbejdsmiljø: Du vil være arbejdsmiljøleder for hele FM og være en arbejdsmiljøgruppe med to medarbejderrepræsentanter.
  • Projekter: I samarbejde med projektlederen prioriterer du blandt spændende og innovative projekter der skal udføres. Du vil også have dine egne projekter.
  • Økonomi: Du få ansvaret for ca. 75 mio. kr. inkl. husleje samt indirekte ansvar for ca. 10 mio. kr. i projekter.
  • Business Improvement (BI): Med en struktureret tilgang bruger du ca. 10 – 20 % af din tid med at identificere og implementere optimeringer i hele FM. F.eks. ændre centralisere skraldespande på kontorerne.

Din profil

Du er en erfaren og solid leder der selvstændigt kan definere og udvikle typiske bygningsrelaterede projekter i samspil med beslutningstagerne under hensyntagen til de rammer som FM arbejder under. Du kan dokumentere evner til at styre driftsopgaver og projekter, herunder følge op på økonomi og udføre budgetter, samt du har viden og erfaring med space management og arealoptimering.

Du har formodentlig en teknisk uddannelse som fx ingeniør, konstruktør, maskinmester, installatør eller lignende. Du har minimum 5 års erfaring med Facility Management og tekniske projekter fra lignende stilling i en større driftsorganisation. Det er et plus, hvis du har erfaring fra medicinalindustrien.

Vi forestiller os ydermere, at:

  • Du er god til stakeholders management og vil have en stor berøringsflade samt samarbejde på tværs af bygninger og afdelinger, hvorfor gode samarbejds- og kommunikationsevner er essentielle for at få succes i jobbet
  • Du har passion for Facility området og dets betydning for vores virksomhed. Dine faglige kompetencer spænder over flere funktioner inden for Facility og du kan begå dig på alle niveauer i vores organisation

  • Du trives med at have flere aktiviteter og din ambitiøse indstilling kommer blandt andet til udtryk ved, at du løbende identificerer og handler på forbedringsmuligheder inden for dit område
  • Du motiveres af en arbejdsdag med mange interessenter, og du har en løsningsorienteret tilgang til de forskelligartede udfordringer, som du møder
  • Kan arbejde selvstændigt og sætter en ære i at nå deadlines og overholde et budget
  • Kan samarbejde på tværs af afdelinger, kulturer og uddannelsesniveauer
  • Arbejder omhyggeligt og systematisk
  • Du er struktureret, har sans for orden, service og kvalitet

  • Har gode samarbejdsevner samt forstår at arbejde målrettet og selvstændigt
  • Er engageret og positiv, og trives i et travlt og forandringspræget miljø
  • Er god til at kommunikere på dansk og engelsk skriftligt såvel som mundtligt

Vi tilbyder

ALK tilbyder et enestående dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbare gennem hele organisationen, og du vil få mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vi tilbyder ydermere:

  • En udfordrende stilling med konkret indflydelse på vores medarbejderes arbejdsomgivelser.
  • Frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø og en bred kontaktflade i hele organisationen.
  • Et godt arbejdsmiljø i et velfungerende team bestående af kollegaer med forskellige fagligheder.
  • At blive en del af Facility Management ledergruppen, som er ambitiøs og har fokus på løbende forbedringer af arbejdsgange.
  • Udfordrende hverdag med bred kontaktflade.

  • Stilling på 37 timer.

Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Scion science park i Hørsholm.

Kontakt

Vil du vide mere om vores virksomhed opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.net. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Associate Director, Simon Sparre Pinnau på telefon +45 93 94 09 90.

Ansøgning

Kan du genkende dig selv i rollen så søg snarest muligt, da vi løbende indkalder kandidater til screening og interviews. Ansøgningsfristen er den 13. august 2023. Vi glæder os til at læse din motiverede ansøgning vedhæftet dit CV!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hørsholm

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. april 2024 23
26. april 2024 21
25. april 2024 21
24. april 2024 20
23. april 2024 20
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 18
16. april 2024 18
15. april 2024 18
14. april 2024 16
13. april 2024 17
12. april 2024 17
11. april 2024 17
10. april 2024 17
9. april 2024 18
8. april 2024 16
7. april 2024 17
6. april 2024 18
5. april 2024 17
4. april 2024 19
3. april 2024 17
2. april 2024 18
1. april 2024 18
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18
29. marts 2024 18
28. marts 2024 18