Rekrutteringsfirma

Maskinmester til Topsøe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Vil du være med til at forbedre udnyttelsen af Topsøe’s produktionsudstyr og reducere vedligeholdelsesomkostningerne? Ønsker du at være en del af transformationen fra uforudsete problemer til planlagt vedligeholdelse? Hvis ja, så kunne du være den perfekte kandidat til stillingen som Reliability Engineer hos Topsøe.

Katalysatorfabrikken i Frederikssund spiller en afgørende rolle som flagskibsanlæg i virksomheden. Fabrikken blev etableret i 1963 og er siden blevet udvidet. Den beskæftiger nu omkring 560 medarbejdere, som er fordelt på otte produktionsanlæg, lagerlokaler, værksteder, laboratorier og supportfunktioner. Fabrikken producerer årligt ca. 32.000 tons katalysatorer til globale markeder. Gennem årene er fabrikken blevet optimeret og forbedret kontinuerligt ved at optimere Topsøe’s produktionslinjer.

Topsøe søger en Reliability Engineer til vedligeholdelse i deres tekniske organisation. Som Reliability Engineer vil du sammen med dine kolleger have ansvaret for at implementere Reliability Centered Maintenance (RCM) og eliminere fejl på det tekniske udstyr på tværs af fabrikkens produktionsanlæg. Formålet er at øge pålideligheden af fabrikkens udstyr og skabe forudsigelighed i vedligeholdelsesprocessen.

I samarbejde med dit team vil du være ansvarlig for at udarbejde forslag til forebyggende vedligeholdelsesopgaver, reservedele og investeringer for alt udstyr i Topsøe’s produktioner. I vil også udføre grundårsagsanalyser af fejl, der opstår på udstyret, og derefter forebygge gentagelse af disse fejl.

Som en del af afdelingen ‘Reliability, Planning and Maintenance’ vil du arbejde sammen med erfarne kolleger, der dækker den mekaniske og elektriske vedligeholdelse af anlæggene på tværs af fabrikken.

For at trives i jobbet forventes det at du:


  • – Er i stand til at afveje forskellige krav og prioriteringer.
  • – Kan formidle viden og opbygge tillid blandt dine kolleger.
  • – Arbejder effektivt og struktureret og foretrækker datadrevne beslutninger.

Kvalifikationer:


Du har en uddannelse som maskinmester eller en tilsvarende teknisk baggrund med solid erfaring inden for vedligeholdelse af tekniske anlæg samt økonomisk opfølgning. Du har indgående kendskab til vedligeholdelsessystemer, Topsøe bruger SAP-PM, og har erfaring med databehandling for at optimere vedligeholdelsesprocessen. Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med LEAN.

Topsøe tilbyder:


Topsøe tilbyder et unikt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og muligheden for faglig sparring og udfordring er i højsædet. Du kan se frem til et spændende job med en bred vifte af arbejdsopgaver. Topsøe tilbyder også forskellige personalegoder, herunder sundhedssikring, gratis adgang til motionscenter og en bonusordning. Som en del af Topsøe vil du få mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og bidrage til virksomhedens fortsatte succes.

Søg stillingen:


Søg stillingen ved at klikke på SØG, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte, Recruitment Consultant Mads-Frederik Karlsen på mobil 4121 1451 / [email protected]

Actief Teknik Bureauet varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Erfaring +5 år IT/CAD SAP PM Beliggenhed Frederikssund Tiltrædelse Snarest muligt Ansættelsesform Fastansættelse Kontaktperson Recruitment Consultant Mads-Frederik Karlsen på mobil 4121 1451 / [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Frederikssund

Lignende jobs

  • Maskintekniker (studiejob) i Frederikssund

    Skal du holde sabbatår? – så har vi jobbet til dig! [xxxxx] er en global virksomhed, hvor 1200 ansatte – heraf 300 i Frederikssund – skaber en årlig omsætning på ca. 2. mia. DKK gennem salg a..
    • Maskintekniker
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Maskintekniker i Hørsholm

    Er du passioneret for klimaet og vil være med til at reducere metanemissioner fra gasnettet? Vi søger en teknisk ekspert, herunder en dedikeret ingeniør eller maskinmester til at styrke vores team .
    • Maskintekniker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Maskintekniker i Birkerød

    Maskintekniker søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Maskintekniker
    • Birkerød
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kvistgård

    Kan du lide en dag med mange forskellige opgaver og en høj grad af selvbestemmelse og ansvar i en GMP-styret produktion? Har du lyst til at arbejde i et renrumsmiljø og være en del af et dedikeret .
    • Maskintekniker
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1