Planlægger til fremtidens regnvandshåndtering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Motiveres du af at sikre fremtidens regnvandshåndtering med fokus på den grønne omstilling og miljøet? Brænder du for at få styr på tilladelserne og arbejde med lovgivningen? Kan du sætte din viden i spil og se muligheder ind i projekterne? Så kan du blive vores nye kollega i denne spændende stilling. I Samn Forsyning har vi mange spændende projekter, der skal løses de kommende år, og det kræver, at der er styr på myndighedstilladelserne. Kravene til dokumentation, vurderinger, undersøgelser og beregninger bliver større og større før, kommunerne kan give bl.a. udledningstilladelser. Vi har derfor brug for at blive styrket på dette område og søger en ny kollega, der kan være med til at løfte fremtidens regnvandshåndtering med fokus på et renere vandmiljø.

Om jobbet Som planlægger bliver du en del af projektafdelingen, hvor du kommer til at indgå i forskellige projekter, og du får også ansvar for egne projekter og opgaver.

Din primære opgave er relateret til kravene i vandrammedirektivet og vandområdeplanerne ift. vores anlægsprojekter, og du bliver ansvarlig for, at de nødvendige indsatser igangsættes ifm. overholdelse af vandrammedirektivet. Derudover får du en central rolle ift. de vurderinger og anden dokumentation, der skal udarbejdes til myndighederne for, at de kan give udledningstilladelser.

Ud over vandrammedirektivet kommer du også til at arbejde med en bred vifte af forskellige opgaver relateret til myndighedshåndtering, generel planlægning og overblik samt miljømæssige vurderinger – der sikrer en god ramme for vores projekter. Arbejdsdagen vil bestå af varierende og spændende opgaver som bl.a.

  • Indsatser og vurderinger ift. vandrammedirektivet
  • Myndighedsansøgninger bl.a. tillæg til spildevandsplanen, udledningstilladelser, dispensation til §3
  • Hørringssvar til lokal- og kommuneplaner samt borgerhenvendelser
  • Dialog med myndigheder samt eksterne bygherrer og developere
  • Generel sagsbehandling relateret til lovgivningen inden for regn- og spildevandsområdet
  • Indgå i projektteams omkring anlægsprojekterne med myndigheds- og miljøinput

For at få succes i stillingen forventer vi, at du: Har forståelse for vandets kredsløb og afløbssystemer samt har en relevant teknisk uddannelse, som fx ingeniør, landbrugsteknolog, biolog eller lignende. Du har erfaring med myndighedsområdet og vandrammedirektivet fra en forsyning, rådgiver eller kommune. Du er interesseret i at udvikle dig fagligt inden for området. Du er god til at kommunikere og koordinere, og dermed skaber du retning i myndighedsarbejdet.

Din arbejdstilgang bærer præg af at være struktureret, omhyggelig og ansvarsbevidst, og du kan både arbejde selvstændigt samt gå foran i teamsammenhænge. Du arbejder nysgerrigt og proaktivt, og du kan med din empatiske gennemslagskraft stå fast, når det gælder. Du kan bevare overblikket og have flere sager samtidigt uden at tabe fremdrift i dine projekter. Du er interesseret i at indgå i tværfaglige arbejdsfællesskaber, hvor opgaveløsningen er i centrum, og du er løsningsorienteret ift. de begrænsninger, vandrammedirektivet kan sætte på projekterne.

I Samn Forsyning ønsker vi fortsat at kommunikere åbent og troværdigt. Det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere let og forståeligt i både skrift og tale.

Hos Samn Forsyning får du... Et ansvarsfuldt job med mange spændende udfordringer og faglig sparring. Du bliver en del af en afdeling med god stemning, hvor vi hjælper hinanden, og du altid kan regne med dine kolleger. Vores omgangstone er åben og uformel, og vi har et godt arbejdsklima.

Hos os er organisationsstrukturen flad, og det betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling og korte beslutningsprocesser. Vi har et højt ambitions- og vidensniveau, og der er derfor også gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Ansættelsesvilkår Løn efter forhandling, inkl. pension samt sundhedsforsikring, 37 timer inkl. frokost, flextid og frokostordning. Mulighed for hjemmearbejde, når der er behov for det. Du ansættes i henhold til gældende overenskomst mellem KL og din organisation.

Vi håber på at kunne besætte stillingen fra 1. marts 2024

Klar til at ansøge? Vi glæder os til at modtage en kort motiveret ansøgning og CV hurtigst mulig ved at trykke "ANSØG" herunder. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen.

Der er ansøgningsfrist torsdag den 11. januar 2024.

  1. samtale bliver fredag d. 19. januar
  2. samtale bliver onsdag d. 24. januar

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:


Hvem er vi? Samn Forsyning ApS er et fælles selskab mellem Horsens Vand A/S og Odder Spildevand A/S. Samn Forsyning ApS varetager alle opgaver inden for drift, anlæg og projektering, håndtering af regnvand, spildevand og drikkevand samt udvikling af miljøforbedrende løsninger inden for området.

Selskabet ønsker at være en mærkbar gevinst for sine kunder, miljøet og fremtiden og arbejder for at være en dynamisk og innovativ virksomhed, der lægger vægt på at deltage aktivt i udviklingen af Horsens og Odder Kommune. Selskabet beskæftiger på nuværende tidspunkt 100 medarbejdere og hovedkontoret er centralt beliggende i Horsens by i et nyere byggeri. Her har man samlet et stærkt hold af kompetente og dygtige medarbejdere.

Læs mere på www.samn.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Horsens
  • Torsdag den 11. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i Juelsminde

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Øvrige i Juelsminde

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    ”Johnson Controls Building Technologies & Solutions” division er førende leverandør af bygningsteknologier, produkter og løsninger, herunder; kontrol, udstyr og tjenester til HVAC, sikkerhed, bra..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Vil du fordybe dig i test og kvalitetssikring af store og komplekse softwareprojekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark? Er du systematisk og har du øje for detaljen? Så er det måske dig vi s..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. maj 2024 33
24. maj 2024 32
23. maj 2024 31
22. maj 2024 31
21. maj 2024 31
20. maj 2024 30
19. maj 2024 31
18. maj 2024 32
17. maj 2024 32
16. maj 2024 29
15. maj 2024 30
14. maj 2024 29
13. maj 2024 32
12. maj 2024 40
11. maj 2024 40
10. maj 2024 39
9. maj 2024 38
8. maj 2024 38
7. maj 2024 37
6. maj 2024 38
5. maj 2024 37
4. maj 2024 38
3. maj 2024 38
2. maj 2024 38
1. maj 2024 38
30. april 2024 39
29. april 2024 41
28. april 2024 41
27. april 2024 41
26. april 2024 40
25. april 2024 36