Teamleder / SSA søges i hjemmeplejen Hvidovre ID:[xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Human Care søger teamleder med fokus på kvalitet og bæredygtige relationer

Er du en dygtig og inspirerende leder, der kan samle dit team om en fælles vision? Går du forrest, er du en mester i at skabe relationer til og mellem dine medarbejdere – og kan du sætte rammerne for, at dine medarbejdere skaber gode relationer til borgere og pårørende?

Human Care søger en teamleder, der har fokus på relationer og (tårn)høj kvalitet. Det er de to elementer, Human Care bygger på. Vi ønsker, at du bliver en del af den gode historie, og at du evner at skabe bæredygtige relationer og fastholde en privat hjemmepleje med tårnhøj kvalitet og tilfredse borgere.

Hvad tilbyder vi dig?

Med reference til Human Cares leder bliver du en del af en virksomhed i rivende udvikling og får ansvaret for at sammensætte det team, du mener kan præstere allerbedst.

Vi skræddersyr en lønpakke, der er baseret på din anciennitet, erfaring og kompetencer. Der er selvfølgelig sundhedsforsikring og fleksible arbejdstider, så du kan balancere dit privatliv.

Vi tilbyder løbende ledersparring, hvor du kan vende udfordringer, beslutninger og andre ledelsesemner, så du kan udvikle dig som teamleder og tage skridtet højere op i fremtiden.

Vi er en virksomhed med højt til loftet, hvor vi samarbejder om at vende fejl og udfordringer til læring, så vi skaber fremdrift og udvikling i organisationen. Vi tror på, at vejen til et godt og sundt arbejdsmiljø går gennem anerkendelse, inddragelse og medansvar – og selvfølgelig en masse gode grin undervejs. Det skal du selvfølgelig også tro på.

Hvilken teamleder drømmer vi om?

Vi drømmer om en teamleder, der tænker i performance og samtidig sikrer trivsel i dit team. Du skal være erfaren og have kendskab til sektoren, og vi forestiller os, at du er uddannet sygeplejerske eller SSA.

Derudover skal du have:

  • 3-5 års erfaring som teamleder eller medarbejder i enten privat eller offentlig hjemmepleje
  • Solid erfaring med Nexus og Cura
  • Kørekort til almindelig bil (B)

Du skal være en nærværende og inddragende leder, der har lyst til at skabe en kultur, hvor alle løfter i fælles flok og har forståelse for, at service er vejen til gode borgeroplevelser. Du skal kunne arbejde selvstændigt med mål og målopfyldelse – og vigtigst af alt skal du udvikle dit team, indgå i dialog om arbejdsopgaver og hverdagen i teamet og samtidig have gennemslagskraft nok til at implementere dine idéer og tiltag uden at ryste på hånden.

Hvilke opgaver får du?

Ud over at være en teamleder, der tænker i performance og trivsel, skal du håndtere en række andre opgaver. Du skal blandt andet:

  • Varetage personaleledelse og rekruttere til dit eget team
  • Monitorere og følge op på vores tilfredsheden med vores service
  • Telefonbetjene borgere
  • Opretholde tæt kontakt med visitationen og øvrige samarbejdspartnere
  • Planlægge og optimere daglige ruter
  • Sikre, at indsatskataloger og kvalitetsstandarder overholdes
  • Udføre, understøtte og sikre korrekt faglig dokumentation og brug af Cura og Nexus

Praktisk

Stillingen er normeret til 37 timer om ugen inklusive frokost. Der vil forekomme overarbejde i spidsbelastningsperioder.

Du har mødested på hovedkontoret i Hvidovre, og arbejdstiden vil fortrinsvis ligge i almindelig kontortid. Der vil opstå weekendarbejde, men du kan forvente mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov.

Har vi din interesse?

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Vi ønsker stillingen besat senest 1. september. Du må gerne sende din ansøgning hurtigt, da vi løbende indkalder til samtaler. Send dit cv og din ansøgning til [email protected]. Skriv ”teamleder” i emnefeltet.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte driftsleder og sygeplejerske Jeanne Nielsen på 3616 6100, hvis du har spørgsmål.

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside https://human-care.nu/

Om Human Care A/S

Human Care A/S blev etableret tilbage i 2007 som leverandør af hjemmehjælpsydelser og har siden da arbejdet i flere forskellige kommuner. Human Care A/S har i mange år været godkendt leverandør i Hvidovre Kommune. Siden 1. maj 2021 har vi været eneste private leverandør i Glostrup, Herlev, Hvidovre og Rødovre kommuner og leverer hjemmehjælp til mere end 1000 borgere. Vi er godkendt til at levere personlig pleje, praktisk hjælp og delegerede sygeplejeydelser. I Glostrup og Hvidovre kommuner er vi også godkendt til at levere rehabiliteringsforløb (§83a).


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 06. december 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. maj 2024 21
4. maj 2024 21
3. maj 2024 21
2. maj 2024 20
1. maj 2024 19
30. april 2024 22
29. april 2024 22
28. april 2024 21
27. april 2024 21
26. april 2024 23
25. april 2024 23
24. april 2024 25
23. april 2024 24
22. april 2024 26
21. april 2024 27
20. april 2024 27
19. april 2024 27
18. april 2024 26
17. april 2024 26
16. april 2024 25
15. april 2024 27
14. april 2024 28
13. april 2024 28
12. april 2024 28
11. april 2024 30
10. april 2024 29
9. april 2024 27
8. april 2024 27
7. april 2024 29
6. april 2024 29
5. april 2024 27