Rekrutteringsfirma

Er du Kemp & Lauritzens nye Planner?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du være en del af en af Danmarks førende teknikvirksomheder, hvor du kan blive en del af et stærkt miljø, der huser nogle af Danmarks dygtigste samt mest engagerede kollegaer? Har du erfaring fra lignende stillinger, og drømmer du om at arbejde på nogle af landets største entrepriseprojekter, hvor du kan tage din faglighed til nye højder? Så er denne stilling hos Kemp & Lauritzen med stor sandsynlighed noget for dig!

Om stillingen


Da Kemp og Lauritzen er i vækst, søger vi på nuværende tidspunkt en Planner til deres Engineering afdeling i Hvidovre til en projektansættelse på 6-8 måneder, med god mulighed for fastansættelse efterfølgende. Projektet har beliggenhed i Bagsværd hos Novo Nordisk, hvor man også vil skulle befinde sig det meste af tiden. I denne rolle vil du blandt andet være med til at sikre, at projekter er bygbare og har en realistisk tidsplan. Du vil skulle assistere med udvikling af tidsplaner i tæt samarbejde med Engineering og de udførende afdelinger.
Du vil blive en del af et stærkt og ambitiøst team, der dagligt arbejder med projektering og BIM af tekniske installationer i nogle af landets største entrepriseprojekter. Hos Kemp og Lauritzen er der fokus på høj faglighed, godt kollegaskab, personlig udvikling samt nysgerrighed og lyst til at lære nyt.

Denne stilling er en bemanding og du vil derfor være ansat af Academic Work, men arbejde som konsulent ved Kemp & Lauritzen. Du kan læse mere om, hvad det betyder at være konsulent gennem AW her: https://www.academicwork.dk/karriere/konsulent-hos-academic-work



  • Vurdere udførslen og tidsplaner i tilbudsfasen i forhold til udbudsmaterialet
  • Udarbejde udførselstidsplanen i tæt samarbejde med de udførende afdelinger og løbende opfølgning af disse
  • Udføre risikovurderinger af projekttidsplaner, og implementere ændringer til planer
  • Optimere logistikken i alle projektfaser i tæt samarbejde og med assistance til projektledere
  • Løbende opfølgning og justering af planer i samarbejde med projektledere
  • Være med til at udvikle Kemp & Lauritzens VDC projektering med integration af planlægning/tidsplan, økonomi, drift og vedligeholdelse
  • Undervisning og assistance til Kemp & Lauritzens udførende afdelinger i opbygning, og opfølgning af den/de BYGBARE tidsplaner

Du tilbydes

Der findes få arbejdspladser som Kemp & Lauritzen, hvor man går op i faglig og personlig udvikling, et godt miljø, og hvor man giver sine medarbejdere muligheden for at præge afdelingernes konstante udvikling. Udover et godt sammenhold, fokus på arbejdsglæde og stor faglig viden, vil du også blive tilbudt:

  • Muligheden for at blive en del af en af Danmarks førende teknikvirksomheder, der står for landets største entrepriseprojekter
  • En lækker kantineordning
  • En arbejdsplads, der har stærkt fokus på arbejdsglæde, faglig stolthed og kvalitet
  • En lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer


Vi søger dig, som


Denne stilling er for dig, der har god erfaring med planlægning af projektarbejde inden for bygge- og/eller anlægsprojekter med tekniske fag, såsom EL/VVS/Ventilation/KØL. Derudover har du:

  • Du har erfaring og/eller god forståelse for opbygning af fx MS Project og/eller P6-Primavera tids- og ressourceplaner samt Risikostyring
  • Gode kundskaber i både dansk og engelsk

Som person er du vant til at arbejde målrettet med egne opgaver - selvstændigt og som en del af et team, og du er en dygtig kommunikatør. Du er ligeledes:

  • Resultatorienteret
  • Samarbejdsvillig
  • Inspirerende
  • Innovativ

Andet

Opstart: Hurtigt muligt

Omfang: Fuldtid (projektansættelse på 6-8 måneder, med henblik på fastansættelse)

Lokation: Hvidovre/Bagsværd, Danmark

Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra Kemp & Lauritzen, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Husk at kigge i din spammappe i din mail, da vi altid sender opdateringer mht. processen.

I denne proces vil du skulle tage både en personlighedstest og en kognitiv test.

Anden information


I 1882 grundlægger Otto Kemp og Severin Lauritzen ét af Europas første telefonselskaber og virksomheden Kemp & Lauritzen. Kombinationen af stor teknisk viden og en innovativ tilgang gør hurtigt virksomheden kendt for banebrydende løsninger. Mange af dem er de stadig kendte for i dag. Opgaverne har udviklet sig meget siden, og de har føjet mange kompetencer til deres værktøjskasse. Samtidig er deres nysgerrighed og vilje til at løse samfundsteknologiske opgaver stærkere end nogensinde før. For under alle deres forskellige fagligheder, deler de omhuen i deres arbejde.

Deres viden og position giver dem muligheden og ansvaret for at holde Danmark kørende både i drift og i udvikling. Hver dag og i generationer. De skaber sikker infrastruktur, konkurrencedygtige virksomheder og bæredygtige løsninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hvidovre

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 20
1. maj 2024 19
30. april 2024 22
29. april 2024 22
28. april 2024 21
27. april 2024 21
26. april 2024 23
25. april 2024 23
24. april 2024 25
23. april 2024 24
22. april 2024 26
21. april 2024 27
20. april 2024 27
19. april 2024 27
18. april 2024 26
17. april 2024 26
16. april 2024 25
15. april 2024 27
14. april 2024 28
13. april 2024 28
12. april 2024 28
11. april 2024 30
10. april 2024 29
9. april 2024 27
8. april 2024 27
7. april 2024 29
6. april 2024 29
5. april 2024 27
4. april 2024 26
3. april 2024 25
2. april 2024 25