Skarp og ambitiøs konsulent søges til strategisk [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Hvidovre Kommune er i rivende Udvikling og har ambitioner om metro, ni nye erhvervsøer Holmene og Avedøre Holme som Danmarks grønneste erhvervsområde.

Vil du bidrage til at realisere ambitionen om at skabe Danmarks grønneste erhvervsområde via partnerskaber? Kan du facilitere involverende processer, tværgående samarbejde og netværk? Får du energi af en dynamisk hverdag, hvor tempoet er højt og hvor to dage sjældent ligner hinanden?
Så er det dig vi søger som Udviklingskonsulent i Center for Digitalisering, Kommunikation og Erhverv.

Udvikling på Erhvervsområdet
Viften af opgaver i jobbet er bred. Du vil få en central rolle i Erhvervsteamet, derfor skal du have interesse for erhverv og erhvervsUdvikling. I Erhvervsteamet arbejder vi bl.a. med at understøtte de lokale virksomheder i den grønne omstilling, i rekruttering af kvalificeret arbejdskraft og med at styrke samarbejdet mellem virksomheder og kommunens skoler. Vi vil gerne bruge strategiske partnerskaber til at finde nye løsninger, og det skal du hjælpe os med at blive endnu bedre til. En af dine største opgaver vil være at være tovholder for vores Udviklingsnetværk og -aktiviteter i et af Danmarks største erhvervsområder, Avedøre Holme. Du vil også komme til at arbejde med strategier og politikker på erhvervsområdet, og bidrage til at planlægge og afvikle vores erhvervsarrangementer.

Din rolle i involvering og nye dialogformer I Hvidovre Kommune vil vi gerne i højere grad invitere omverdenen - borgere, virksomheder, organisationer, foreninger og civilsamfund i øvrigt ind i det kommunale maskinrum. Du skal bringe din viden og erfaring i spil, når vi videreudvikler vores måder at gøre det på. Du kan bl.a. tage afsæt i vores platform til digital borgerinddragelse, Deltag Hvidovre, og du skal bidrage i understøttelse af Kommunalbestyrelsens arbejde med at omsætte en ny vision til en udvidet planstrategi, Hvidovrestrategien, hvor involvering af forskellige interessenter er helt central. Du skal også facilitere og bidrage til andre strategiske Udviklingsopgaver, efterhånden som de opstår i organisationen, når de matcher dine kompetencer.

Din profil Vi har brug for dig, der med baggrund i relevant uddannelse og flere års erfaring kan:

  • Drive strategiske Udviklings- og erhvervsindsatser og projekter i samarbejde med dine kolleger og eksterne parter
  • Søge konstruktive, kreative og relevante løsninger på komplekse problemer
  • Navigere og løse opgaver på tværs i en politisk styret organisation
  • Bruge din stærke analytiske sans til at skabe gode beslutningsgrundlag
  • Kommunikere forståeligt, troværdigt og med høj kvalitet - både mundtlig og skriftlig til virksomheder, politikere og samarbejdspartnere.
  • Trives i en omskiftelig hverdag og kan bevare overblikket i pressede situationer.

Dine personlige kompetencer Det er vigtigt, at du er nysgerrig på og åben overfor andre perspektiver end dit eget, at du er god til at videndele og har let ved at skabe kontakt til andre mennesker. Du kan se muligheder i de svære opgaver, og har en anerkendende og nysgerrig tilgang til samarbejdspartnere, opgaver og kolleger. Du kan se sammenhænge og skabe overblik, og er samtidig praktisk anlagt.

Din nye arbejdsplads Du vil dels blive en del af Erhvervsteamet og dels være selvkørende og sparre med andre Udviklingsmedarbejdere i centeret eller i organisationen. Du bliver en del af en engageret og uhøjtidelig afdeling, Udvikling, Erhverv og Kommunikation i Center for Digitalisering, Kommunikation og Erhverv. Her er trivslen høj, det kollegiale fællesskab er stærkt og fagligheden i top. Arbejdsklimaet er kendetegnet ved åbenhed, ansvarlighed og fleksibilitet – og vi har det sjovt med hinanden imens. Vi er dedikerede til vores opgaver og tager ansvar også for de opgaver, som ligger lidt uden for vores fagområde. Fleksibilitet er vigtigt for os og den går begge veje. Du vil i det daglige kunne sparre med kolleger om alt fra kommunikation, projektUdvikling, facilitering, analyse og fundraising. I afdelingen har vi mange snitflader til resten af organisationen, og stor viden om hvad der foregår – og vi deler det gerne og naturligt med hinanden.

Praktisk information Løn- og ansættelsesvilkår fastlægges efter overenskomst med relevant faglig organisation og efter principperne i Ny Løn. Det er en fuldtidsstilling.
Sidste frist for indsendelse af din ansøgning er søndag den 10. september.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Hanne Fjorbak Rasmussen på tlf. 3639 3012.
Vi holder 1. samtale i uge 38 og 2. samtale ugen efter med henblik på ansættelse senest pr. 1. november 2023.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cf8fe5a2)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hvidovre
  • Fredag den 04. august 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. maj 2024 25
9. maj 2024 25
8. maj 2024 24
7. maj 2024 24
6. maj 2024 22
5. maj 2024 21
4. maj 2024 21
3. maj 2024 21
2. maj 2024 20
1. maj 2024 19
30. april 2024 22
29. april 2024 22
28. april 2024 21
27. april 2024 21
26. april 2024 23
25. april 2024 23
24. april 2024 25
23. april 2024 24
22. april 2024 26
21. april 2024 27
20. april 2024 27
19. april 2024 27
18. april 2024 26
17. april 2024 26
16. april 2024 25
15. april 2024 27
14. april 2024 28
13. april 2024 28
12. april 2024 28
11. april 2024 30
10. april 2024 29