[xxxxx] Hovedstaden søger et antal døgnmedarbejdere til Hvidovre Udslusningsfængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vi søger et antal døgnmedarbejdere på fuld tid til Hvidovre Udslusningsfængsel afdeling Lysholmgård med ansættelse snarest muligt.

Om Hvidovre Udslusningsfængsel
Hvidovre Udslusningsfængsel består af to afdelinger: Kastanienborg og Lysholmgård. De to afdelinger er placeret tæt på hinanden, men er fysisk adskilte.

Formålet med arbejdet på Udslusningsfængslerne er overordnet at støtte og motivere beboerne til at skabe en livssituation, der gør dem bedre i stand til at leve en tilværelse uden kriminalitet.

På Lysholmgård er der 30 pladser til både mænd og kvinder. Lysholmgård har været midlertidigt nedlukket grundet bygningsmæssige forhold og personale og beboere genhuses i midlertidige pavilloner, som minimum varer det næste 1½ år. Pavillonerne er stillet op på samme matrikel som de midlertidigt nedlukkede bygninger.

Kastanienborg huser 22 beboer – både mænd og kvinder. Børn og unge under 18 år, må ikke opholde sig på Kastanienborg, da der kan afsone sædelighedsdømte på Kastanienborg.

Beboere på et udslusningsfængsel kan være udstationeret fra åbent eller lukket fængsel, være prøveløsladte, betinget dømt eller anbragt i henhold til Straffuldbyrdelseslovens §78.

En del af beboerne går frigang til uddannelse, arbejde eller behandling.

Der er ansat døgnpersonale, med forskellige basisfagligheder såsom socialrådgivere og pædagoger. Derudover er der ansat en administrativ medarbejder, en beskæftigelsesmedarbejder, en enhedsleder og en enhedschef.

Om jobbet
Opgaverne er mangeartede, men du er i høj grad ansvarlig for den skriftlige sagsbehandling, herunder handleplansarbejdet, indstilling til prøveløsladelser og diverse udgange i et tæt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartere. Derudover er der mulighed for at arrangere forskellige aktiviteter med beboerne, hvor det er relationsarbejdet, der bærer opgaven.

Vi står selv for, at vores hus fungerer og er et rart sted at være, derfor er der opgaver på kontoret, men også med det praktiske arbejde i både huset og i haven.

Som døgnmedarbejder arbejdes der i døgnvagter af 24 timers varighed (sove/rådighedsvagt om natten). Der er tale om ca. 6-7 døgnvagter jævnt fordelt over hele måneden, både hverdage, weekender og helligdage. Herudover kan der være skemalagt mødeaktivitet mv. på øvrige dage.

Vi forventer:

  • At du er uddannet socialrådgiver, fængselsbetjent eller pædagog
  • At du har lyst til både sagsbehandlingsopgaver og pædagogiske aktiviteter
  • At du forstår vigtigheden af relationsarbejde og har lyst til det pædagogiske arbejde
  • At du kan arbejde selvstændigt såvel som i gruppe
  • At du er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt og har lyst til skriftlig sagsbehandling
  • At du er psykisk robust og kender dine egne personlige og faglige grænser
  • At du har et godt overblik og kan strukturere din arbejdsdag
  • At du har kørekort kat. B.

Vi tilbyder:

  • Et alsidigt og ansvarsfuldt arbejde, hvor motivations- og relationsarbejde vægtes højt
  • Gode muligheder for indflydelse på egne arbejdsopgaver
  • Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og tid til faglige drøftelser
  • Tæt samarbejde og kontakt med vores beboere
  • Samarbejde med mange forskellige samarbejdspartere, både internt og eksternt.

Løn- og Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker enten efter gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftalen for socialrådgivere i staten, samt efter aftale om Ny Løn.

Eller efter Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation (LC) og Centralorganisationen af 2010 (CO10), samt Organisationsaftale mellem Skatteministeriet og CO10 for pædagoger m.fl. i kriminalforsorgen.

Er du allerede ansat som tjenestemand i kriminalforsorgen, kan du beholde din tjenestemandsansættelse.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansættelsesstedet er kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Hvidovre Udslusningsfængsel – afdeling Lysholmgaard, Storegade 10, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 26. december 2023.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 2 og 3 i 2024.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Alle interesserede opfordres – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Yderligere information
For flere informationer om jobbet, kontakt enhedschef Tiana Schwartz på telefon 7255 5282 eller enhedsleder Mie Petersen 7255 7746. Du kan også kontakte døgnpersonalet på Kastanienborg på 7255 7701 (Lysholmgårds medarbejdere er pt. omplaceret).

Det kommende Område Øst består af:
kriminalforsorgen Hovedstaden omfatter fire institutioner bestående af et åbent fængsel, otte arrester, tre udslusningsfængsler, Fodlænke (Intensiv Overvågning), fem KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, et udlændingecenter, et udrejsecenter, og Områdekontoret i København bl.a. med en klientsagsbehandlingsenhed, der rummer 8 jurister og 3 administrative medarbejdere.

kriminalforsorgen Hovedstaden har ca. 1200 ansatte.

kriminalforsorgen Sjælland omfatter fire institutioner bestående af to lukkede fængsler, et kvindefængsel, ni arrester, to KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Fodlænke (Intensiv Overvågning) og Områdekontoret i Ringsted bl.a. med en klientsagsbehandlingsenhed, der rummer 10 jurister og 4 administrative medarbejdere.

kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 26. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. maj 2024 27
15. maj 2024 25
14. maj 2024 26
13. maj 2024 23
12. maj 2024 25
11. maj 2024 24
10. maj 2024 25
9. maj 2024 25
8. maj 2024 24
7. maj 2024 24
6. maj 2024 22
5. maj 2024 21
4. maj 2024 21
3. maj 2024 21
2. maj 2024 20
1. maj 2024 19
30. april 2024 22
29. april 2024 22
28. april 2024 21
27. april 2024 21
26. april 2024 23
25. april 2024 23
24. april 2024 25
23. april 2024 24
22. april 2024 26
21. april 2024 27
20. april 2024 27
19. april 2024 27
18. april 2024 26
17. april 2024 26
16. april 2024 25