Håndværker med teknisk flair

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Drives du af at yde en god service til dine kunder, sikre at driften kører optimalt og at forbedre tekniske processer? Ønsker du at være en del af et stærkt og velfungerende team med høj faglighed? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning til vores åbne stilling som håndværker i Vask & Sterilisation. Om afdelingen
Afdelingen er en del af Biotech & Rare Disease Finished Products (BRD FP) i Kalundborg. Vi fremstiller pharmaceutiske produkter, som hjælper mennesker med kroniske lidelser, såsom hæmophili og mangel på væksthormon. Vask & Sterilisation er ansvarlig for at levere vaskede og steriliserede kapsler, stempler, tanke og alt andet udstyr til de øvrige procestrin. Du vil blive en del af en engageret afdeling, der består af operatører, håndværkere og supportere, som alle arbejder tæt sammen på tværs af faggrænser og de øvrige afdelinger. Afdelingen er kendetegnet ved den gode holdånd og tillid, hvor vi behandler hinanden med respekt, selvom der er travlt. Jobbet
I samarbejde med dine kollegaer vil du sikre, at udstyret i Vask & Sterilisation fungerer optimalt, og at vores planlagte vedligehold udføres til tiden. Vi har mange kontaktflader rundt i organisationen, så vi skal jonglerer med mange bolde. Du kan forvente, at du i denne stilling vil:
  • supportere produktionen under drift samt udføre korrigerende vedligehold
  • udføre fejlsøgning i forbindelse med driftsproblemer og driftsstop samt anvende og deltage i systematisk problemløsning
  • deltage i den daglige koordinering mellem produktion og forsyningsområdet
  • sikre, at dokumentation for udført arbejde er opdateret og korrekt
  • blive en del af en vagtordning, hvor skiftehold indgår
  • Der er tale om en fast stilling placeret i lønkategori F3 jf. Novo Nordisks lønaftaler. Kvalifikationer
    For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at du:
  • har en uddannelse som elektriker, automatiktekniker, industritekniker, flymekaniker eller anden relevant håndværksmæssig baggrund. Vedhæft venligst dit svendebrev i din ansøgning.
  • har erfaring med Aseptisk produktion/maskinbetjening generelt samt erfaring med at arbejde på klassificeret område (klasse B/C), men det er ikke et krav.
  • har relevante kurser fra den farmaceutiske industri.
  • har kendskab til SAP, PLC og SCADA.
  • taler dansk, da der i hverdagen tales dansk internt i teamet, og du kan begå dig på engelsk.
  • Det er centralt, at du har fokus på din egen og dine kollegaers sikkerhed ved at tænke sikkerhed ind i dagligdagen og løsningen af arbejdsopgaverne. Vi forestiller os, at du kan arbejde systematisk, udføre opgaver selvstændigt samt samarbejde på tværs af faggrupper. Samtidig ser vi gerne, at du bidrager til den gode stemning ved at holde humøret højt til trods for travlhed. Hvis du nikker genkendende til dette, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

    Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Rasmus Deeskamp, Associate Manager, på +45 34 48 70 79. Ansøgningsfrist
    1. februar 2023. Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Hver opmærksom på, at det er en forudsætning, at du vedhæfter dit svendebrev (skolebevis er ikke tilstrækkeligt) for at komme i betragtning. Et billede af et fysisk svendebrev er tilstrækkeligt. Du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
    Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Are you ready to lead our Wash & Sterilization (W&S) team positioned in our Biotech & Rare Disease area at Novo Nordisk production site Kalundborg? We are looking for a new Associate Manager who is..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

      Brænder du for at specialiserede socialområde ligesom os? Tror du på at vi kan sikre den rehabiliterings- og socialfaglige retning samtidig med at vi styrer økonomien på området, når vi gør os um..
      • Øvrige
      • Midt-og Vestsjælland
      Få mere info
    • Øvrige i Roskilde

      Er du vores nye lærling? Vi søger hos Johnson Controls en lærling, der er bosiddende i på Sjælland og som kunne tænke sig, at blive en del af vores afdeling i Roskilde. Du har det ”kølige overbli..
      • Øvrige
      • Roskilde
      Få mere info
    • Øvrige (studiejob) i Roskilde

      Vil du være med til at understøtte vores indsatser for at skabe chance-lighed i de almene boligområder? Og har du interesse for, hvordan vi kan udvikle vores arbejde med brobygning til fritids- og .
      • Øvrige
      • Roskilde
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    7. maj 2024 67
    6. maj 2024 80
    5. maj 2024 80
    4. maj 2024 82
    3. maj 2024 77
    2. maj 2024 79
    1. maj 2024 81
    30. april 2024 74
    29. april 2024 73
    28. april 2024 82
    27. april 2024 80
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81
    21. april 2024 80
    20. april 2024 80
    19. april 2024 72
    18. april 2024 65
    17. april 2024 62
    16. april 2024 59
    15. april 2024 70
    14. april 2024 69
    13. april 2024 72
    12. april 2024 71
    11. april 2024 70
    10. april 2024 70
    9. april 2024 69
    8. april 2024 67
    7. april 2024 74