Facility servicekoordinator/projektkoordinator med faglig baggrund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Har du lyst til en aktiv, spændende og udfordrende arbejdsdag i en ambitiøs afdeling i udvikling og med fokus på højt serviceniveau og hvor du bliver ansvarlig for forskelligartet koordinering på hele Site Kalundborg? Så søger vi en kollega, der er proaktiv og servicemindet, og som naturligt indgår i alle faglige netværk for at løse opgaverne og se udfordringerne, før de opstår. Du er som person kvalificeret og dedikeret og har erfaring og fokus på faglig koordinering af større og mindre projekter og opgaver på tværs af hele vores site. Stillingen
Du er den faglige koordinator, der kan løse enhver opgave ved hjælp af dine kompetencer, din viden og det netværk, som du løbende opbygger. I rollen har du ansvaret for drift og vedligehold af udvalgte bygninger, arealer og black utilities og HVAC med eget budget. Det er en naturlig del af rollen, at du håndterer eksterne håndværkere og leverandører, samt indgår i teams og i projektarbejde. Du har et tæt samarbejde med vores søsterafdeling som primært er lokaliseret i Bagsværd. Du vil være den lokale koordinator, der kan være aktiv i den fysiske opgave, som igangsættes af andre faglige kollegaer. De projekter, som du koordinerer, kan være alt fra etablering af en ny port til opsætning af skilte, reparation af udstyr og ad hoc-opgaver indenfor byggeri, vvs, køl, ventilation, trykluft, malerarbejde, tømrerarbejde, kloak arbejde samt større anlægsarbejder. Du kommer til at agere som gensidig sparringspartner for vores dygtige driftskollegaer, og det er derfor vigtigt, at du åbent og med respekt for den enkelte, kan dele ud af din viden, og i tæt samarbejde kan tage hånd om de udfordringer, som I sammen støder på. Kvalifikationer Som person er du proaktiv, dedikeret, engageret og brænder for at levere høj kvalitet til kunden til den aftalte tid. I din profil er du særdeleles serviceminded og du håndterer enhver opgave og samarbejdspartner professionelt. Du sætter tillid og personlige relationer højt og mener, at det er grundlaget for et godt samarbejde og for at kunne løse enhver opgave. Du er selvstændig, identificerer muligheder, har det store overblik og kan træffe beslutninger samt stå ved dem. Du arbejder effektivt og struktureret, og sikrer et konstant flow i din opgaveeksekvering. Du er åben for forandringer, og har evnen til at opbygge en rolle som ikke er 100 % etableret i vores afdeling endnu. Vi ser gerne, at du har en faglig uddannelse, og det kunne være som tømrer, bygningstekniker, eller en anden tilsvarende teknisk faglig baggrund, som er tilsvarende de ad hoc-opgaver, som vi beskriver.
  • Du har 2-4 års erfaring med projektkoordinering indenfor byggeri, byggeledelse eller byggeprojekter
  • Du har beskæftiget dig med Facility området
  • Du har erfaring med systematisk at koordinere opgaver via IT-systemer
  • Du har flair for IT og er erfaren bruger af Office pakken
  • Det er en fordel, hvis du behersker engelsk og dansk såvel mundtligt som skriftligt
  • Det forventes, at du har en bred faglig og teknisk indsigt, med kendskab til drift og systematisk vedligehold indenfor byggeri, tekniske forsyningsanlæg og gerne fra en lignende driftsorganisation. Om afdelingen Energiforsyningen hører til i afdelingen Service Centre Kalundborg, som er en del af Corporate Facilities organisationen i Novo Nordisk A/S. Vi er en afdeling med mange års erfaring, høj anciennitet og et værdsat og unikt fællesskab. Vores afdeling består i dag af 10 medarbejdere med ansvar for drift og vedligehold af vores energiforsyning, distribution af drikkevand, damp, Tissøvand, 10kV samt kondensat og fjernvarme. Derudover servicerer vi afløbssystemer samt indsamler og bearbejder energidata fra Novo Gruppens bygninger. Om organisationen Afdelingen er en del af Corporate Facilities (CFa), der leverer ejendomsservices til alle områder i Novo Nordisk i Danmark. Vi er i alt 255 medarbejdere i henholdsvis Bagsværd, Gentofte, Hillerød, Måløv, Søborg og Kalundborg. Stillingen er organisatorisk placeret i Service Centre Kalundborg. Vi har et højt ambitionsniveau, hvor personlig og faglig udvikling og samarbejde på tværs er nøgleord.
    Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld får du muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

    Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Manager Camilla Langholm på telefon + 45 30755625 eller Palle Hegnet Hamann på telefon +45 30753577. Ansøgningsfrist 18. marts 2023. Ansøgninger behandles løbende, så venligst send din snarest. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Er du stærk inden for automatisering? Vil du være en del af en førsteklasses produktionsenhed og deltage fra starten af pakningen af [xxxxx]s nyeste produkter i et højt profileret projekt? S..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Do you want to be a part of a dedicated team that takes pride in our work within QA (Quality Assurance) of API? Do you thrive in a role where you have a broad contact with our production? Then you .
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Are you interested in joining a committed team that values its role in Quality Assurance (QA) of Active Pharmaceutical Ingredients (API)? Do you thrive in a role where you have a broad contact with..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Køge

      IntroduktionVil du spille en afgørende rolle for Europas største og hurtigst voksende detailkæde? Har du ledelsesevner og mod på at rykke dine butikker, dit team og dig selv fremad hver dag? Og..
      • Øvrige
      • Køge
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    10. maj 2024 71
    9. maj 2024 74
    8. maj 2024 69
    7. maj 2024 67
    6. maj 2024 80
    5. maj 2024 80
    4. maj 2024 82
    3. maj 2024 77
    2. maj 2024 79
    1. maj 2024 81
    30. april 2024 74
    29. april 2024 73
    28. april 2024 82
    27. april 2024 80
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81
    21. april 2024 80
    20. april 2024 80
    19. april 2024 72
    18. april 2024 65
    17. april 2024 62
    16. april 2024 59
    15. april 2024 70
    14. april 2024 69
    13. april 2024 72
    12. april 2024 71
    11. april 2024 70
    10. april 2024 70