Kvalitets- og miljøleder til projekt i Københavns Lufthavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Har du lyst til at være overordnet ansvarlig for kvalitets- og miljøledelse på en af Danmarks mest spændende byggepladser? Er du god til at skabe en struktur, som dine kolleger nyder godt af? Har du en opfølgende adfærd og kan lide at være i kontakt med mange mennesker hver dag? Så er stillingen som kvalitets- og miljøleder i Aarsleff måske noget for dig?

Frem mod 2028 skal Aarsleff udvide Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Udbygningen, som bliver på mere end 70.000 kvadratmeter fordelt på to kælderplan og fire etager over terræn, skal give mere plads og bedre forhold til passagerer, butikker og baggagehåndtering og en række interne supportfunktioner.

Til projektet søger vi en erfaren person med gode menneskelige egenskaber til varetagelse af projektets overordnede kvalitetskontrol, og til at sikre at vi lever op til vores interne procedurer samt kvalitets- og sikkerhedsforpligtelser. Du vil agere fagleder for en kvalitets- og miljøkoordinator på projektet.

Jobbet:
Din primære opgave bliver at forankre kvalitetssikring og miljø i såvel vores adfærd og praksis som vores holdninger og kultur. Dette gælder for alle projektets aktører, således at kvalitets- og miljøplanerne opdateres og efterses af alle involverede aktører.

Du bliver drivkraften bag udviklingen af projektets kvalitetsledelse, så vores projektorganisation og projektets processer understøttes bedst muligt. Dette sker blandt andet gennem vores it-baserede værktøjer, og derfor vil kendskab til Dalux være en stor fordel.

Du kommer til at have ansvaret for opbygning og udvikling af strukturer og procedurer for dokumenthåndting af KS-arbejdet (kvalitet- og sikkerhed). Du vil også være auditør ansvarlig for intern og ekstern kontrol.

Det er dit ansvar at bygherrens krav imødekommes og samtidig sikre lovgivningen overholdes. En del af jobbet vil være rapporteringsopgaver og bidrag til udførelseskontrol og dokumentation på tværs af underentrepriser og egenproduktion.

Om dig:
Du har gennemslagskraft og skaber en naturlig respekt omkring din person. Du er god til at kommunikere og er ikke bange for at sige din mening.

Du har dokumenteret erfaring fra byggebranchen og brænder for kvalitetssikring og miljø og sidder i dag i en lignende stilling. Du brænder for at igangsætte konkrete tiltag inden for såvel kvalitetssikring og miljø, som skal forankres i hele projektorganisationen. Du har erfaring med gældende lovgivning og regler inden for byggebranchen og du trives med at gå forrest med dine ansvarsområder.

Derudover forventer vi, at du kan:

  • kommunikere så alle motiveres og går i samme retning
  • være inspirator for kollegerne og sikre opfølgning på foreslåede ændringer
  • vejlede kollegerne og skabe forståelse for dit bidrag til deres hverdag, så kvalitet- og miljø bliver en naturlig og integreret del af hverdagen

Som person forventer vi, at du:

  • er naturligt løsningsorienteret og tager ansvar gennem hele byggeprocessen
  • vil sikre miljø- og kvalitetskontrol på projektet, hvor alle fagdiscipliner er involveret
  • opbygger og tilpasser planer, systemer og dokumentstyrings metoder.
  • tænker kvalitetssikring ind i hverdagen og skaber løbende KS-optimeringer på projektet og byggepladsen som du har færdes på i mange år
  • kan fungere som projektets repræsentant ift. kvalitetsledelsessystemet internt og eksternt og sikre vedligeholdelse og videreudvikling
  • taler, læser, skriver og forstår dansk. Det er en fordel at kunne kommunikere på engelsk.

Det tilbyder vi:
Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt job med stort fagligt ansvar og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du kommer til at arbejde i en dynamisk virksomhed med en uformel omgangstone, korte beslutningsveje og et godt kollegialt sammenhold med rig mulighed for faglig sparring.

Derudover kan vi tilbyde dig:

  • en spændende mulighed hos en af Danmarks førende entreprenørkoncerner
  • interessante og varierede arbejdsopgaver
  • gode muligheder for at udvikle dine kompetencer
  • en uformel organisation med frihed under ansvar
  • en virksomhed, der vil være bedst i branchen på arbejdsmiljøområdet.

Sådan kommer du i betragtning til stillingen
Send snarest muligt en ansøgning samt CV mærket ”Kvalitets- og miljøleder– Aarsleff” til vores eksterne rekrutteringspartner, Madesa Consulting på [email protected]. Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Søren Knudsen fra Madesa Consulting på telefon +45 4010 4389.

Search & selection-processen: Der er ikke ansøgningsfrist for denne stilling. Vi indkalder løbende ansøgere til samtale, og processen afsluttes, og annoncen slettes, når den rette kandidat er fundet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kastrup
  • Tirsdag den 17. maj 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. maj 2024 26
18. maj 2024 27
17. maj 2024 27
16. maj 2024 26
15. maj 2024 26
14. maj 2024 27
13. maj 2024 27
12. maj 2024 27
11. maj 2024 27
10. maj 2024 27
9. maj 2024 27
8. maj 2024 27
7. maj 2024 27
6. maj 2024 26
5. maj 2024 24
4. maj 2024 24
3. maj 2024 23
2. maj 2024 20
1. maj 2024 20
30. april 2024 20
29. april 2024 19
28. april 2024 20
27. april 2024 20
26. april 2024 21
25. april 2024 22
24. april 2024 21
23. april 2024 20
22. april 2024 20
21. april 2024 21
20. april 2024 22
19. april 2024 22