REAL ESTATE AND FACILITY MANAGER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

SAS Facility Danmark søger “Facility Manager indenfor Real Estate”



TOGETHER WE MOVE SCANDINAVIA -

At SAS we are fueled by Passion and Purpose

Since 1946, we have kept Scandinavia connected to the world and the world to Scandinavia. We have been frontrunners in the air – and the future we head into is ever changing. SAS employees are united by their passion for the customer, the purpose of moving Scandinavia and to create Journeys that Matters.

SAS Facility går en spændende rejse i møde. Vi har et stort behov for at effektivisere og udvikle vores ejendomsportefølje og ydelser for at imødekomme fremtidens rejser og søger nu en Facility Manager til Nordens førende luftfartsselskab. Vi søger en person, der i tæt samarbejde med den ansvarlige Real Estate and Facility manager, ejendomsejere, brugere og servicepartnere kan drive vores styring af den daglige drift samt vores byggeprojekter i vores ejendomme i lufthavnsområdet.

Du vil være involveret i udviklingen af energi- og bæredygtighedsprojekter og repræsentere SAS som lejer over for vores eksterne interessenter. Projekter i vores lokaler varierer meget; fra udvikling af lounger, hangarer, check-in, billetkontorer, fragtmodtagelse, besætningsbase og kontrolcentre til specialiserede værksteder. Alt sammen med et fælles mål: At skabe den bedste løsning for vores kunder og medarbejdere.

Alle dele af projektfasen, såsom behovsanalyse, tidsplaner, indkøb, budgetopfølgning samt kontakt til brugere, arkitekter, entreprenører, lejere, myndigheder, er en del af din hverdag. Du fungerer som kunde og varetager kontraktforhandlinger med de berørte. Derudover omfatter tjenesten support og opfølgning af vores eksterne servicepartnere, bredspektret analysearbejde og administration i D&V-systemet Plania.

Dine primære arbejdsopgaver:



  • Byggeprojektledelse
  • Real Estate & ejendomsadministration
  • Udvikling af energieffektivitet og bæredygtighed
  • Drifts- og vedligeholdsplan
  • Arealoptimering
  • Opfølgning af vores FM-servicepartnere
  • Myndighedskontakt
  • Forhandling af lejeaftaler


Hvem du er



Som person har du stort drive, et højt engagement, en proaktiv indstilling og en entreprenørtilgang til vores opgaver. Du tager 100% ejerskab over projekter og nyder at arbejde i teams og engagere andre. Du er resultatorienteret, synlig og aktiv i processer og er god til at kommunikere på alle niveauer.

Vi ser, at du har mindst 5 års erfaring med ejendomsadministration og projektledelse. Vores kunder og brugere har mange forskellige behov, og det er vores fornemste opgave at sikre, at disse bliver mødt med et langsigtet og bæredygtigt resultat. Det opnås gennem god forhandling, et højt serviceniveau, kreativitet og en analytisk tilgang, basseret på god forståelse for vores kunder og markedet. Vi forestiller os, at du har en uddannelse med baggrund i ejendomsadministration, byggeteknologi, teknologi eller lignende. Du skal have kørekort kategori B og være fuldt flyvende i den digitale værktøjskasse og digitale struktur.

Om os hos SAS



Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og verdenskendt virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Stillingen er en fast stilling, der starter umiddelbart med placering i København. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsydelser, personaleportal med rabatter osv.

Her får du god mulighed for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt. SAS Facility Denmark administrerer ca. 100.000 m², hvor vi lejer af forskellige ejendomsejere og ejer egne bygninger. Vi er ansvarlige for og administrerer alle lejemål, driver vores renoveringer og udvidelser samt andre byggerelaterede projekter for virksomheden. Ansvarsområder varierer fra bygning til bygning fra større, teknisk ledelse til ren lejerstyring. Vi udlejer også dele af vores ejendomme til eksterne operatører, der opererer i vores branche.

Vi er et sammentømret team i Facility, som er placeret i Danmark, Norge og Sverige, hvor vi arbejder tæt sammen på tværs af Skandinavien. Lokalt arbejder vi sammen med alle lokale enheder og brugere. Sammen med vores servicepartner udgør vi det team, der skal sikre, at alle har omkostningseffektive og bæredygtige funktionelle lokaler med et højt serviceniveau.

Ansøgning



#LI-VK1

Vi glæder os til at modtage din ansøgning! Udvælgelse og samtaler er i gang og vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hannah Lagerstedt via e-mail [email protected].

Please note that all applications are to be submitted through the job advertisement, and we do not process any applications via email, due to GDPR reasons

SAS



SAS, Skandinaviens førende flyselskab med knudepunkter i København, Oslo og Stockholm, flyver til destinationer i Europa, USA og Asien. Inspireret af vores skandinaviske arv og værdier baseret på bæredygtighed, stræber vi i SAS efter at være førende inden for bæredygtig luftfart globalt. Vi vil reducere vores samlede CO2-udledning med 25 procent inden 2025 ved at anvende mere bæredygtigt flybrændstof samt vores moderne flåde med brændstofeffektive fly. Ud over flyvninger tilbyder SAS ground handling services, teknisk vedligeholdelse og luftfragt. SAS er en af grundlæggerne af Star Alliance™ og tilbyder sammen med vores partnere et stort antal destinationer over hele verden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kastrup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
21. maj 2024 25
20. maj 2024 27
19. maj 2024 26
18. maj 2024 27
17. maj 2024 27
16. maj 2024 26
15. maj 2024 26
14. maj 2024 27
13. maj 2024 27
12. maj 2024 27
11. maj 2024 27
10. maj 2024 27
9. maj 2024 27
8. maj 2024 27
7. maj 2024 27
6. maj 2024 26
5. maj 2024 24
4. maj 2024 24
3. maj 2024 23
2. maj 2024 20
1. maj 2024 20
30. april 2024 20
29. april 2024 19
28. april 2024 20
27. april 2024 20
26. april 2024 21
25. april 2024 22
24. april 2024 21
23. april 2024 20
22. april 2024 20
21. april 2024 21