QC Welding Supervisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kerteminde

Vil du være en nøgleperson i kvalitetssikring af Kverneland Group Kertemindes landbrugsmaskiner ift. svejsninger? Motiveres du af at foretage inspektioner og gennem feedback gøre en forskel for svejsekvaliteten? Og er du certificeret i NDT-VT2 og/eller er svejsespecialist med erfaring? Så er du måske vores nye QC Welding Supervisor?

Med reference til vores QHSE Manager bliver du en del af vores kvalitetsafdelingen bestående af 6 kvalitetsmedarbejdere, som alle arbejder på optimering og forbedring af kvaliteten af vores produkter i Kverneland Group Kerteminde.

Kverneland Group er en virksomhed, som er i rivende udvikling præget af høj faglighed, ansvarlighed og med fokus på kvalitet. Du vil indgå i et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og team-ånd prioriteres højt.

Dine arbejdsopgaver

Som QC Welding Supervisor er du ansvarlig for at alle svejseaktiviteter følger de kvalitetskravs, som vores produkter kræver. Derudover vil du også skulle:

  • Kontrollere svejsninger i PPAP-proces i henhold til EN ISO-5817
  • Kontrollere svejseprøver i henhold til EN ISO-5817
  • Alle kvalitetsaktiviteter, f.eks. anmeldelser, udarbejdelse af kvalitetsplaner, dataanalyse, deltagelse i kvalitetsmøder og deltagelse i interne audits.
  • Behandle afvigelsesrapporter, drive og verificere korrigerende handlinger (8D), dette vil ikke kun være inden for svejsning, men også på andre områder vedr. stålbearbejdning
  • Bistå med kontrol af produktkvalitet i samarbejde med produktion
  • Træning og instruktion af medarbejdere i henhold til EN ISO-5817
  • Opfølgning på afvigelser på alle områder indenfor svejsning og stålbearbejdning.
  • Bistå med at udvikle og vedligeholde kvalitetsmanual og -procedurer

Vi hjælper dig med at komme godt fra start og bidrager med sparring, gode råd, opmuntring og konkrete redskaber samt knowhow.

Din profil

For at få succes i stillingen, forestiller vi os, at du har en håndværksmæssig baggrund som svejser eller tilsvarende fra en produktionsvirksomhed i metalbranchen suppleret med en nordisk svejsespecialist eller international svejsespecialist. Din erfaring sikrer dig indgående kendskab til tegningsforståelse herunder svejsesymboler mv. Du er certificeret i NDT-VT2 og har erfaring inden for området. Du har erfaring med PPAP, FMEA og gerne APQP.

Kendskab til Standard Works vil være et plus. Udover dansk, behersker du engelsk mundtligt såvel som skriftligt. Microsoft Office-pakken er et naturligt redskab for dig.

Som person er du tålmodig, detaljeorientret, du har en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver, og du arbejder effektivt og herigennem har et godt overblik i pressede situationer. Du er kvalitetsbevidst med dit arbejde, og med din gode struktur og datadisciplin kan du nemt gennemskue processer og sammenhænge, hvilket også gør, at du får fulgt dine arbejdsopgaver til dørs.

Som QC Welding Supervisor får du en stor berøringsflade i virksomheden, du formår derfor at arbejde tværorganisatorisk og kommunikere på alle niveauer, hvorfor gode samarbejds- og kommunikationsevner er et must.

Kverneland Group Kerteminde AS – en innovationsdrevet vækstvirksomhed

Kverneland Group Kerteminde AS er en international vækstvirksomhed med fokus på udvikling og produktion af fremtidens maskiner og løsninger til et bæredygtigt landbrug.

Udvikling til fremtidens bæredygtige landbrug

Vi er global markedsleder med en stærk portefølje af intelligente systemer og løsninger inden for græsmaskiner til det professionelle landbrugssegment. Vi har stærk fokus på innovation, hvor vores maskiner bidrager til mere effektiv og skånsom fremstilling af fødevarer.

Globalt udsyn fra Fyn

Vi er mere end 500 dedikerede kollegaer i Kerteminde der håndterer hele værdikæden fra produktudvikling og produktion til globalt salg og service. Sammen bidrager vi til at løse fremtidens udfordringer med at sikre den globale fødevareproduktion. Vores globale mindset og internationale udsyn fremmer et inspirerende miljø, der sikrer innovation og udvikling.

Vitilbyder:

Udover lønpakken tilbyder vi muligheden for indgåelse i en bruttomobilordning, kantineordning, personaleforening, kunstforening mv. Mobiltelefon og PC er standardudstyr.

Lyder stillingen som noget for dig?

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send gerne din ansøgning snarest. CV og motiveret ansøgning modtages kun via ansøgningslinket.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kerteminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kerteminde

Lignende jobs

  • Øvrige på Fyn

    Produkt- og Reguleringsansvarlig / PSRA-officer, til en førende international koncern indenfor byggematerialer.Er du klar til at påtage dig en vigtig rolle i udvikling og implementering af en pro..
    • Øvrige
    • Fyn
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Har du flair for at yde ekstraordinær kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Så er du muligvi..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense N

    Har du flair for dokumentation og styring af procesflow? Motiveres du ved at sikre sammenspillet mellem processer og mennesker? Så er stillingen som kvalitetstekniker/-ingeniør hos Meneta Advanced .
    • Øvrige
    • Odense N
    Få mere info
  • Øvrige i Odense SV

    - reference til Head of Operations, Supply Chain Saferoad Traffic A/S Hvidkærvej 33, DK-5250 Odense SV Virksomheden Saferoad Traffic A/S er en anerkendt leverandør af trafiksik..
    • Øvrige
    • Odense SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kerteminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kerteminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 4
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 4
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3