Dygtig studentermedhjælper, der brænder for at udvikle social- og ældreområdet i Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Dygtig studentermedhjælper, der brænder for at udvikle social- og ældreområdet i Danmark

I Social- og Ældreministeriet sætter vi fart på arbejdet med at udvikle tværgående velfærdsløsninger, som skal løfte hverdagen for vores mest udsatte borgere. Kontoret for Tværgående Velfærd, Civilsamfund og Investeringer er primus motor i at drive dette arbejde frem, og lige nu søger vi en dygtig student med mod på og lyst til at være med. Hvis du er dygtig til at sætte dig ind i tværgående sammenhænge, tænke strategisk og trives i samarbejde med mange mennesker med forskellige faglige baggrunde, holdninger og tilgange, er det måske dig, vi søger.

Dig
Du er i gang med en samfundsfaglig uddannelse f.eks. statskundskab, sociologi eller økonomi eller lignende. Det vigtigste for os er, at du:

  • Interesserer dig for, hvordan social- og ældreområdet fungerer.
  • Kan lide at tage ansvar og arbejde selvstændigt.
  • Formulerer dig klart. Både skriftligt og mundtligt formår du at kommunikere til mange forskellige modtagere og at gøre det komplekse simpelt.
  • Trives med at være i dialog med mange mennesker, der har forskellige faglige baggrunde, holdninger og tilgange. Kontoret har en central koordinerende rolle. Den ene dag har du en forsker i røret, den anden dag en vigtig interesseorganisation, ligesom du arbejder tæt sammen med kollegaer i hele huset.

Stillingen
Du kommer som student til at arbejde med bl.a.:

  • At bistå kontoret med vidensopbygningen på socialområdet, fx ved hjælp af analyse- og formidlingsopgaver
  • Understøtte kontorets samarbejde med forskellige interessenter, herunder have kontakt til fx civilsamfundsorganisationer og forskere, samt forberede møder
  • Skabe overblik over sociale investeringer i kommunerne
  • Understøtte kontorets arbejde i forbindelse med Velfærdsaftalerne, herunder møde- og besøgsberedskaber til ministeren

Du bliver en del af Kontor for Tværgående Velfærd, Civilsamfund og Investeringer i Afdelingen Tværgående Velfærd og Organisation. Kontoret består af syv medarbejdere og en kontorchef. Kendetegnende for kontorets arbejde er, at opgaverne går på tværs af alle ministeriets områder, dvs. de social-, familie- og ældrefaglige områder. Vi er en afdeling med en stærk faglighed, masser af energi og et godt socialt fællesskab.

Departementet
I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for ældre og for udsatte mennesker i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn og ansættelse
Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende timelønnede.

Den gennemsnitlige ugentlig arbejdstid er 15 timer, som tilrettelægges fleksibelt i forhold til undervisning og eksamensperioder.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte specialkonsulent Sofie Bødker på tlf. 4185 1041 eller mail [email protected] eller fuldmægtig Therese Vestergaard Jensen på tlf. 4185 1304 eller mail [email protected]

Søg
Send ansøgning, CV og karakterudskrift elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 7. oktober 2021. Samtaler gennemføres umiddelbart herefter.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 07. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0