Vikarstilling: Politisk konsulent til [xxxxx] (barselsvikar)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob, Vikar - København K

Vil du være med til at forbedre vilkårene for studerende i Danmark og styrke Studenterrådet som en frivilligbaseret studenterpolitisk organisation? Er du tilmed initiativrig, struktureret og selvstændig med et politisk mindset? Så kan du blive en del af holdet.

Der sker meget inden for dansk uddannelsespolitik for tiden. Det er lige fra udflytning og lukning af studiepladser i de store byer, begrænsning af engelsksprogede uddannelser og mulig indførsel af 1-årige masteruddannelser. På Københavns Universitet oplever de studerende konsekvenserne af disse tiltag, samtidig med at de kæmper med det faglige og sociale efterslæb efter de lange corona-nedlukninger. Det er enorm vigtigt, at de studerende har indflydelse på deres uddannelse og studiemiljø og på, hvordan Københavns Universitet vil styrke de studerendes trivsel, motivation og faglighed.

Derfor findes Studenterrådet, som repræsenterer de 37.000 studerende på Københavns Universitet! Vi tror på, at de studerende står stærkest, når de står samlet, og derfor arbejder vi hver dag på tværs af fag, fakulteter og campusområder for at styrke de studerendes stemme og indflydelse på universitetet. Det gør vi gennem lokale fag- og fakultetsråd og gennem en bestyrelse med studenterrepræsentanter fra alle fakulteter.

Arbejdsopgaver

Vores sekretariatsleder går på barsel, og derfor leder vi efter en politisk konsulent til at hjælpe os med en række opgaver i sekretariatet. Du vil løse alle opgaver i samarbejde med frivillige studerende fra vores forretningsudvalg og vil løbende sparre med resten af sekretariatet. Dine opgaver vil primært bestå af projektledelse og politik- og kampagneudvikling.

Som politisk konsulent består dine opgaver i:

  • Projektledelse på Studenterrådets generalforsamling i oktober 2022

  • Projektledelse på Danske Studerendes Fællesråds Politikkonference, som Studenterrådet er værter for i november 2022

  • Bidrage til politik- og kampagneudvikling i forbindelse med det årlige universitetsvalg i november 2022

  • Kontakt til eksterne samarbejdspartnere såsom fotograf, videograf, grafiker og trykkeri

  • Diverse administrative opgaver, i samarbejde med resten af sekretariatet


Din profil

Vi forventer, at du først og fremmest finder det studenterpolitiske arbejde på universiteter vigtigt og interessant! Du skal have lyst til at arbejde i en politisk styret organisation med et lille sekretariat, hvor opgaverne derfor spænder over abstrakte og udviklende til koordinerende og lavpraktiske, og hvor der er kort fra tanke til handling til resultat. Vi lægger vægt på, at du er struktureret og trives med at lede projektopgaver i samarbejde med frivillige studerende.

Derudover forventer vi:

  • At du er nyuddannet eller har et par års erfaringer fra arbejdsmarkedet

  • At du har erfaring med projektledelse

  • At du har erfaring med at begå dig i en politisk ledet organisation

  • At du har lyst til at arbejde med unge mennesker i et politisk, omskifteligt og handlekraftigt miljø


Det er en fordel, hvis du har erfaring med politik- og kampagneudvikling, men det er ikke et krav.

Ansættelsesvilkår

Stillingen løber fra d. 1. august 2022 og som minimum året ud, med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden er i 37 timer ugentligt inkl. frokost. Lønnen tager udgangspunkt i statens overenskomst med AC-organisationer.

Det skal bemærkes, at Studenterrådet ikke er lønførende. Til gengæld kan vi tilbyde attraktive vilkår, hvad angår fleksibilitet, ferie og efter-/videreuddannelse.

Nærmere information og ansøgningsfrist

For nærmere information kan du kontakte sekretariatsleder Caroline Bjerglund Andersen på telefon +45 27 37 54 74. Ansøgning med CV sendes i en samlet pdf til [email protected] mærket 'politisk konsulent'. Der er ansøgningsfrist fredag d. 17. juni kl. 9.

Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 21. juni.

Studenterrådet ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede at søge uanset alder, køn, religion, handikap og/eller etnisk baggrund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 17. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0