Metodestærk fuldmægtig til vidensudvikling i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Metodestærk fuldmægtig til vidensudvikling i Social- og Ældreministeriet

I Social- og Ældreministeriet arbejder vi hele tiden på at skaffe bedst mulig viden om, hvad der virker for socialt udsatte og personer med handicap. Hvilke indsatser skaber størst fremskridt for den hjemløse eller det udsatte barn? I Kontor for Mål, Data og Incitamenter sikrer vi de bedste løsninger til at indhente viden, så vi får bedre data og dermed fx mere viden om progression og effekter. Vi arbejder for at skabe gennemsigtighed om indsatserne og understøtter, at processer og politiske prioriteringer er baseret på det bedst mulige vidensgrund-lag.

Lige nu har vi brug for en erfaren fuldmægtig på vores hold. Vi søger dig, der har rigtig god tal-forståelse, er strategisk tænkende, og som har let ved at agere i et arbejdsfelt med mange holdninger og relationer.

Stillingen
Du får en arbejdsdag, der er præget af udvikling og projekter, og hvor du ikke altid ved, hvad der sker i morgen.

Dine arbejdsopgaver bliver hovedsageligt følgende:

  • Skabe datadreven viden om sociale indsatser, herunder om praksis hos kommunerne og leverandørerne af sociale indsatser, hvilket bidrager til at danne udgangspunkt for udviklingen af socialområdet.

  • Drive og udvikle de nationale socialstatistikker, der er offentligt tilgængelige i Danmarks Statistiks statistikbank, og som er baseret på kommunernes opgørelser af sociale indsatser givet til borgerne.

  • Styrke datagrundlaget på området for udsatte børn og unge og sætte rammerne for opfølgning på aftalen om børnene først og barnets lov, hvor barnets stemme er i centrum. Du skal herunder være med til at sikre, at vi har det rette data- og vidensgrundlag til at kunne følge op på resultaterne af reformen, og du vil være med til at kvalificere hvilke temaer, evalueringen skal omkring.

  • Styrke ministeriets strategiske indsats ift. digitalisering og velfærdsteknologi som et svar på nogle af de store udfordringer på social- og ældreområdet i fremtiden.

  • Interessenthåndtering. For at vi ikke bare lykkes med at skabe viden om det, der virker, men også får en fælles forståelse inden for området, er du i tæt og løbende dialog med relevante interessenter.

  • Forberedelse af materiale til politiske forhandlinger, samt minister- og folketingsbetjening.


Om dig
Du er uddannet cand.polit., cand.oecon., statskunstskaber eller sociolog. Vi forestiller os, at du har et par års erfaring.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Du har god forståelse for tal, statistik og metode. Vi arbejder især med at tilvejebringe gode registerdata og evalueringsdesign.

  • Kan lide at arbejde projektbaseret og tage ansvar. Det bliver din opgave at drive dine projekter fremad.

  • Formulerer dig klart og målrettet, uanset om der er tale om et formelt skriftligt svar til Folketinget eller en workshop med medarbejdere i kommuner og tilbud.

  • Arbejder struktureret og kan omsætte strategier til konkrete forslag.

  • Bliver motiveret af udvikling, snarere end drift, og trives i et miljø med fokus på resultater og høj kvalitet.

  • Trives med at være i dialog med mange mennesker, der har forskellige holdninger og tilgange. Den ene dag har du en it-leverandør i røret, den anden dag en vigtig interesseorganisation. Derudover arbejder du tæt sammen med kollegaer i huset. Det falder dig naturligt at skabe gode samarbejder.


Kontoret
Du bliver en del af Kontor for Mål, Data og Incitamenter i afdelingen Økonomi, Styring og Analyse. Vi står for en ambitiøs og strategisk udvikling af data og analyser for at fremme en mere data- og analysedrevet tilgang til udvikling af politik på social- og ældreområdet. Vi er et ungt kontor med stærk faglighed, masser af energi og et godt socialt fællesskab.

Departementet
I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat og aflønnet som fuldmægtig efter AC-overenskomsten. Stillingen er på fuld tid.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1020 København K.

Stillingen ønskes besat d. 1.9.2022.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved henvendelse til kontorchef, Maren Sørensen, tlf.: 41 85 13 09 / mail: [email protected]

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk.

Vi skal modtage din ansøgning senest mandag d. 20. juni 2022 kl 12.

Vi forventer at afholde samtaler i 22.- 23. juni.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 20. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0