AC’ER MED FLAIR FOR KLASSISK OFFENTLIG DIGITALISERING OG KOORDINATION AF SYSTEMVEDLIGEHOLD – OG ALT IND IMELLEM

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Folkekirkens It understøtter hele folkekirken og Kirkeministeriet med at skabe de bedst mulige rammer for en nutidig folkekirke. Vi søger en AC’er til arbejdet med systemansvar og digitalisering.

Folkekirkens It

Folkekirkens It er en del af Kirkeministeriet, og vi leverer it-ydelser til folkekirken og Kirkeministeriet. Vores vigtigste opgave er at sikre effektive og brugerorienterede it-løsninger, der bl.a. understøtter personregistrering, løn, økonomi, sagsbehandling og en række aktiviteter inden for folkekirkens og Kirkeministeriets område. I Folkekirkens It er vi 45 medarbejdere, som er organisereret i teams. Vi har ansvar for en velfungerende it-infrastruktur, der omfatter 3.000 arbejdssteder i kirker og sognegårde fordelt på alle landets ca. 2.200 sogne. Office 365 er den fælles platform for de ca. 20.000 præster, kirkefunktionærer, sagsbehandlere og menighedsrådsmedlemmer m.fl., der bruger vores systemer.

Arbejdsopgaver

Vi tilbyder et job med mening, indflydelse på egne opgaver og et uformelt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i den afdeling som varetager forretningsudvikling, projekter og systemdrift af ministeriets og folkekirkens forretningskritiske systemer. Din primære rolle vil være i forhold til systemansvar og systemdrift, og du vil i nogle sammenhænge skulle varetage en drivende og koordinerende rolle i forhold til de andre systemansvarlige. Du vil konkret skulle være en del af en proces om sanering af it-løsninger med henblik på at omlægge nogle opgaver, som hidtil har været løst internt, til fx eksterne leverandører.

Ud over systemdrift og nye projekter har vi også en række almindelige sekretariatsopgaver, som indebærer alt fra rapportering til behandling af høringer, henvendelser, referatskrivning m.v. Det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere både i skrift og tale.

Afhængig af din profil vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte;

  • koordinering af produkter i relation til systemansvar samt evt. eget systemansvar, som også kan indbefatte videreudvikling, dialog med systemejer m.m.
  • vedligehold af skabeloner og øvrige styringsdokumenter,
  • bidrag til porteføljestyring af projekter og applikationer i drift og
  • notatskrivning og svar på brugerhenvendelser.

Vi tilbyder et job, der giver dig stor mulighed for at bringe mange kompetencer i spil, og hvor du har rig mulighed for at møde brugerne af vores it-løsninger, som ud over ministeriet selv indbefatter folkekirkens mange institutioner.

Om dig

Vi byder dine erfaringer fra lignende stillinger velkommen. Som AC’er i Folkekirkens It har vi brug for, at du har;

  • en relevant videregående uddannelse, fx cand.scient.pol., cand.it eller lignende uddannelse, og vi ser gerne, at du har erfaring fra den offentlige sektor,

  • gå-på-mod i forhold til en blandet opgaveportefølje,
  • evnen til at skabe et godt overblik,
  • gode tale - og skrivekompetencer,
  • lysten til at arbejde i spændet mellem interessenter og leverandører og
  • et skarpt blik for leverandørstyring.

Det vil også være en fordel, hvis du kender til statens projektmodel og agile udviklingsmetoder, da huset er bundet op om disse tankemønstre og metoder.

På det personlige plan er du kendetegnet ved overblik, engagement og drive. Er du også pragmatisk, samarbejdsorienteret, empatisk og med et stærkt blik for kvalitet og offentlig forvaltning, er du godt på vej.

Kirkeministeriet

Som ansat i Kirkeministeriet bliver du del af en organisation med ca. 100 ansatte præget af engagement og høj faglighed, hvor sparring og samarbejde er i højsædet. Vi lægger vægt på at være en attraktiv arbejdsplads med et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden. Du kommer til at arbejde i hjertet af København og indgå i et fagligt fællesskab i en enhed med 10 dygtige kolleger, der bare mangler dig.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat i en fuldtidsstilling. Ansættelse og aflønning sker i henhold til AC-overenskomsten eller anden relevant overenskomst. Der er mulighed for at forhandle et eventuelt kvalifikationstillæg i forbindelse med ansættelsen. Du kommer til at referere til souschef for digitalisering Sofie Navntoft Sønderskov.

Vi ser gerne, at du kan begynde snarest muligt.

Mere information

Du kan læse mere om Kirkeministeriet på www.km.dk. Du er også velkommen til at kontakte souschef Sofie Navntoft Sønderskov på telefon 4036 3516, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Ansøgning

Din ansøgning skal indeholde:

  1. Motiveret ansøgning
  2. CV
  3. Dokumentation for uddannelse

Ansøgningsfristen er den 7. august 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler uge 33 til 34.

Ministeriet ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 07. august 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1