To studentermedhjælpere til Koncern Kontrol og Tilsyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vil du være med til at løfte en central samfundsopgave? Vil du bidrage til at sikre en strømlinet og kvalitetsbaseret kontrol og tilsyn med bl.a. betinget dømte, prøveløsladte, børn/unge i ungeKriminalforsorgen og fodlænkeafsonere? Er du derudover stærk med tal og data eller har stærke juridiske kompetencer, så har vi spændende stillinger i Koncern Kontrol og Tilsyn!

Hvem er vi
Koncern Kontrol og Tilsyn er centralt placeret i Direktoratet for Kriminalforsorgen, og består pt. af en fagchef, en enhedsleder og 10 medarbejdere herunder 1 juridisk studentermedhjælper. Enheden beskæftiger sig med styring og udvikling på straffuldbyrdelsesområdet relateret til kontrol- og tilsyn af betinget dømte, prøveløsladte, foranstaltningsdømte og fodlænkeafsonere.

Vi forestår endvidere den generelle styring og udvikling af opgavevaretagelsen i UngeKriminalforsorgen, ligesom vi forestår en koordineringsopgave i relation til de nye udslusningsfængsler.

Vi har derfor et tæt samarbejde med bl.a. Justitsministeriet samt de øvrige myndigheder i straffesagskæden. Koncern Kontrol og Tilsyn har endvidere det overordnede ansvar for opfølgning og koordinering over for de fire kriminalforsorgsområder og har således et tæt samarbejde med alle dele af Kriminalforsorgen.

Om stillingerne
Vi søger én samfundsvidenskabelig og én juridisk studentermedhjælper til Koncern Kontrol og Tilsyn.

Til vores samfundsvidenskabelige studentermedhjælper søger vi en dygtig studerende inden for det samfundsfaglige område såsom stud.scient.pol, stud.scient.soc eller lignende. Vi forventer, at du har gode metodiske kvantitative færdigheder, idet du i stillingen bl.a. skal hjælpe til med databehandlingen og analyseopgaver på tværs af enhedens områder. Du skal derfor have interesse for at dykke ned i store datasæt, og gerne have erfaring med at arbejde med dataorienterede opgaver, herunder databehandling og udformningen af lettere statistiske analyser i særligt Excel.

Til vores juridiske studentermedhjælper søger vi en dygtig jurastuderende, der har gennemført 4. semester, og har interesse for straffuldbyrdelsesret og straffesagskæden. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at bistå enhedens jurister, herunder lave konkret sagsbehandling af sager vedr. alternativ afsoning særligt fodlænke og generel forvaltningsret. Det er derfor en fordel, men ikke en forudsætning, at du har erfaring inden for disse områder.

Sideløbende vil begge studentermedhjælpere skulle varetage en række ad hoc-opgaver, som kontoret er fælles om at løse. Begge studentermedhjælpere har mulighed for at arbejde projektorienteret, at bistå med tværgående koordinering samt udarbejde udkast til forskellige skriftlige produkter fx notater mv. Vores nye studentermedhjælpere har meget gerne erfaring med at arbejde på tværs af myndigheder og private aktører, eller har haft andet relevant arbejde i en statslig styrelse eller politisk styret organisation. Dette er en fordel, men ikke et krav.

Vi lægger særlig vægt på, at vores studentermedhjælpere:

  • trives med blandede arbejdsopgaver, der både indebærer analytiske og juridiske opgaver samt diverse ad hoc-opgaver
  • er god til at kommunikere i skrift og tale
  • kan arbejde struktureret, selvstændigt og tage ansvar for egne opgaver
  • er engageret, omhyggelig og ansvarsfuld i forhold til at løfte egne opgaver og er dygtig til at spille dine kolleger og samarbejdspartnere gode
  • har en anerkendende tilgang til vores samarbejdspartere og kan lide at arbejde på tværs af fagkundskaber og organisatoriske skel samt er dygtig til opbygge gode relationer
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø og kollegaskab – også når det går stærkt, og fristerne er korte

Vi tilbyder
udadvendte stillinger med spændende og højaktuelle arbejdsopgaver i en organisation, der er i en rivende udvikling og forandring

  • et arbejdsindhold, der har væsentlig samfundsmæssig betydning
  • stor mulighed for at udnytte din faglighed fra studiet
  • en uformel omgangstone med et åbent og venligt arbejdsmiljø
  • meget dygtige og engagerede kollegaer
  • fleksible arbejdsforhold med fokus på en god balance mellem arbejdsliv, studieliv og privatliv

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Tjenestestedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, som er centralt beliggende på Christianshavn, Strandgade 100, 1401 København K.

Der er tale om to deltidsstillinger med en gennemsnitlig arbejdstid på 15 timer om ugen, og som kan tilpasses i forhold til dine studier. Det er en betingelse for ansættelse, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere uddannelsesinstitution. Inden ansættelse skal vi derfor modtage dokumentation for dit studie.

Vi ønsker at besætte stillingerne med tiltrædelse pr. 1. oktober 2022 eller snarest derefter.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingerne ved at kontakte fagchef Goran Kreso på tlf. 72554656.

Du kan i øvrigt læse om os på www.Kriminalforsorgen.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0