Selvstændig fuldmægtig til prøvekontoret i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Synes du også, at eksaminer i de danske folkeskoler er vigtige? Interesserer du dig for undervisningspolitik og at gøre en forskel for Danmarks folkeskoleelever? Så er vores stilling i kontoret for Prøver, Eksamen og Test i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet noget for dig.

Vi søger lige nu en ambitiøs og analytisk kollega, der har lyst til at arbejde med at udvikle folkeskolens prøver og implementere politiske aftaler på prøveområdet.

Dine arbejdsopgaver Vi oplever stor bevågenhed omkring prøveområdet både fra politisk side og fra sektoren, og det præger en stor del af vores arbejde.

Som vores nye kollega kommer dine opgaver blandt andet til at være, at:

  • Udføre ministerbetjening, herunder udarbejde og bidrage til ministersager, besvare folketingsspørgsmål og udarbejde presseberedskaber
  • Deltage i udviklingsprojekter knyttet til folkeskolens prøver
  • Have ansvar for specifikke områder som fx udvikling af praktiske prøver i folkeskolen, større lokal handlerum i afvikling af prøver, eksamensbekendtgørelser og lign.
  • Varetage opgaver relateret til økonomi og drift
  • Indgå i dialog med fx eksamensansvarlige, interessenter og borgere.

Den nærmere sammensætning af dine konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af din erfaring og kvalifikationer samt hensynet til enhedens samlede opgavevaretagelse.

Om dig Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, fx cand.scient.pol. eller cand.scient.adm. Det er en fordel, at du har erfaring fra statsadministrationen, men du kan også være nyuddannet.

Som vores nye kollega vil det være en fordel, men ikke et krav, hvis du har flere af nedenstående kompetencer:

  • Du er stærk i korrekt skriftlig formidling og har et skarpt blik for god kommunikation
  • Du har sans for detaljen og er god til at tænke logisk og løsningbaseret
  • Du er pragmatisk, har gå-på-mod og kan tænke i nye og bedre løsninger inden for de politiske, økonomiske og lovgivningsmæssige rammer
  • Du har mod på at give dig i kast med nye ting og bliver ikke slået ud af ukendte opgaver eller korte frister
  • Du har gode samarbejdsevner og formår at samarbejde på tværs af styrelsens fagkontorer og med eksterne samarbejdspartnere.


Om Kontor for Prøver, Eksamen og Test Du bliver ansat i Kontor for Prøver, Eksamen og Test. Kontoret har det samlede ansvar for prøver, eksamen og test på alle uddannelsesområder under Børne- og Undervisningsministeriet.

Du vil blive en del af team folkeskolens prøver, som består af 16 engagerede og fagligt stærke medarbejdere, hvor nogle har erfaring som undervisere i folkeskolen og andre med offentlig administration.

Vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen, hvor vi også har et tæt samarbejde med andre kontorer i ministeriet, fagkonsulenter og ikke mindst skolerne. Du vil opleve, at din indsats har en direkte og konkret betydning for skoler, lærer og elever.

Løn- og ansættelsesvilkår Du bliver ansat som fuldmægtig efter gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat senest den 1. marts 2023, og dit ansættelsessted vil være Teglholmsgade 1, 2450 København SV.

Vil du vide mere? Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Julie Bangsbo Myrup på telefon 2497 8233 eller per mail [email protected].

Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk og om STUK på www.stukuvm.dk.

Lyder det som noget for dig? Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside på uvm.dk/job senest søndag den15. januar 2023.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i starten af uge 3, hvor du også vil blive bedt om at besvare en case, som vil indgå som en del af den samlede vurdering. 2. samtaler afholdes i slutningen af uge 3 og i uge 4.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0