[xxxxx] søger performere til Scary House...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

-- Tivoli søger performere til Scary House...

-- Tivoli søger performere til vores ”Scary House” Villa Vendetta. Er du den fødte skræmmer, og har du erfaring med at optræde, så er det måske dig, der kommer til at skræmme Tivolis gæster.

Villa Vendetta er Tivolis permanente scary house placeret i Tivoli Slottet. Familien Vendetta har for mange år siden arbejdet i Tivoli, men pludselig gik det galt, og gæsterne begyndte at forsvinde, når familien var i nærheden. Familien blev låst inde i slottets kælder, og først nu er dørene igen blevet åbnet ind til dem. De er hævntørstige, og ikke alle gæster bliver taget lige godt imod.

Jobbet som skræmmer er timelønnet, og du skal forvente at arbejde 2-4 dage om ugen med varierende arbejdstider i tidsrummet kl. 14.00 – 23.30.

For at komme i betragtning til jobbet skal du i første omgang sende dit CV samt en film (max 1 minut), som indeholder følgende:

  • Start med at præsentere dig med navn, alder og højde.
  • Herefter skal du agere efter følgende instruktioner.
  • Start din performance med at stå med ryggen til. Vend dig om og se ind i kameraet (du bestemmer selv hastigheden). Du behøver ikke sige eller råbe noget for at skræmme – se ind i kameraet og udtryk ”Pas på – om et øjeblik kommer jeg efter dig” på din mest skræmmende ikke verbale måde.
  • Slut af med et smil eller grin – og husk at blive i rollen hele vejen.

Du må gerne lave 2-3 forskellige versioner, alt efter hvad du kan nå inden for et minut.

Nogle af de karakterer vi søger til Villa Vendetta:

Miss Vendetta:
Familiens ballerina. Hun dansede i mange år på Pantomineteateret, men da hun blev degraderet til fordel for den nye, unge primaballerina, slog det klik for hende.

Piccolo/piccoline:
En af de nederste i hierarkiet i Villa Vendetta. Har tjent familien i mange år, men er bange for familien. Forsøger at være servicemindet, men er mest af alt irriteret på de nye gæster, der ankommer til huset og kræver opmærksomhed.

Mr. Vendetta:
Højest i hierarkiet. Tidligere tryllekunster og meget magtfuld. En dag under et show gik det galt, og han savede sin elskede kone over. Han bebrejder publikum for sin fejl.”

Er det noget for dig?
Så send os endelig dit CV og din video. Der er ansøgningsfrist den 14. februar 2023, og herefter vil du få besked om du er udtaget til personlig audition den 21. februar 2023 i tidsrummet kl. 10-14.

Hos os er dit engagement og dine evner det vigtigste – ikke dit efternavn, køn eller alder – uanset hvem vi er, eller hvad vi arbejder med, er vi alle lige vigtige i forhold til at få gyngerne og karrusellerne til at svinge.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 14. februar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1