Identity Access Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jobbet


Du får ansvaret for brugerstyringen i mange handels-, betalings- og informationssystemer, herunder Nationalbankens betalingssystem Kronos2, som ejes og anvendes af Nationalbanken og 76 kontohavere med ca. 1.000 slutbrugere.

Du får desuden mulighed for at deltage i et af Nationalbankens vigtigste strategiske it-projekter, hvor du får en bred samarbejdsflade internt i Nationalbanken. Her er du med til at sikre, at et af kernesystemerne i den danske og europæiske betalingsinfrastruktur bliver succesfuldt implementeret mht. brugerstyring.

Dine væsentligste opgaver bliver at:

  • håndtere Nationalbanken og eksterne brugere i Kronos2-systemet
  • håndtere mange brugere i mange forskellige tredjepartssystemer
  • deltage i opgaver og projekter, der omfatter brugerstyring
  • forandre og udvikle processer og sikre, at de virker
  • deltage i øvrige opgaver, hvor din faglige viden og erfaring kommer i spil.

Din profil


Med hensyn til dine faglige kvalifikationer forventer vi, at du:

  • har en baggrund som Access Manager, IT Supporter eller Service Manager eller tilsvarende erfaring
  • har kendskab til eller erfaring med Identity Access Management
  • kender til begreber som Active Directory, Access Review og Access Control Policies
  • deltager i opgaver, projekter og implementering af nye systemer og applikationer, hvor der indgår brugerstyring, hvorfor erfaring med projektdeltagelse vil være en fordel
  • har gode kommunikationsevner på engelsk i skrift og tale, da vi har brugere i udlandet og anvender udenlandske systemer.

Vi lægger vægt på, at du er lærenem og kan udvikle dig og bidrage til at gøre Nationalbankens processer endnu bedre i en organisation med mange forandringer, og vi tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling med afsæt i relevante certificeringer, kurser mv.

Banken som arbejdsplads


Arbejdstiden deler vi mellem et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet og mulighed for op til 2 ugentlige distance-arbejdsdage afhængig af din funktion og dine opgaver. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur, der skaber de bedste rammer for en effektiv opgaveløsning, samtidig med at der sikres fleksibilitet og balance mellem privat- og arbejdsliv.

Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads med høj medarbejdertrivsel. Der er et solidt fagligt miljø og imødekommende kolleger, der giver sig tid til at dele deres viden.

Vi lægger stor vægt på læring og løbende udvikling af vores kompetencer. Vi tilbyder gode vilkår med sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning.

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga, spille floorball eller dele din interesse for kunst med kolleger.

Vil du vide mere


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder af Autorisationer, Tine Knigge Hylleberg, på [email protected] eller tlf. +45 6061 0970 eller Områdeleder for IT Service Orkestrering, Michael Knudsen, på [email protected] eller tlf. +45 3363 6013.

Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte HR-partner, Anita Ray, på tlf. 3363 6068 eller [email protected].

Ansøgning


Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn-profil. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. Ansøgningsfristen er den 31. januar 2023.

Vi forventer at afholde to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest. Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1