Enhedsleder med ansvar for videreudvikling og forvaltning af en central del af it-systemporteføljen i Center for IT o...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du som enhedsleder være med til at sætte dit præg på den strategiske retning for digitaliseringen i en samfundsbærende organisation med ca. 4.500 medarbejdere? Kan du drive en styrkelse af kvaliteten i vores systemforvaltning? Kan du skabe fremdrift og tale om it på en måde, så dine kollegaer uden it-baggrund kan forstå det? Hvis svaret er ja, er du måske vores nye enhedsleder.

Dine opgaver
Du kommer med på en digital transformationsrejse, hvor vi skal opbygge en stærk faglig it-organisation, der i tæt dialog med vores kerneforretning skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af Kriminalforsorgens kerneforretning og vores mange daglige brugere.

Som enhedsleder i Videreudvikling og Forvaltning får du sammen med fagchefen ansvaret for den gruppe af medarbejdere, der arbejder med application management (systemforvaltning), videreudvikling og fagsupport vedrørende IT-understøttelsen af to faglige domæner (klientsagsbehandling og kriminalitetsforebyggelse) samt et mindre antal generelt understøttende systemer. Du skal være visionær og samtidig ikke være bange for at tage fat.

Kriminalforsorgen gennemgår en større transformation, og i rollen som enhedsleder får du en unik mulighed for sammen med systemforvalterne at bygge bro og sikre en endnu tættere sammenhæng mellem it og kerneforretningen for at realisere digitaliseringspotentialer og sikre en fortsat sikker og stabil drift.

Du vil skulle sætte dit præg på vores vigtige opgave med at professionalisere og styrke vores systemforvaltning. Du skal også kunne understøtte, at vi arbejder efter agile principper, hvor det giver forretningsmæssig værdi. Du vil i arbejdet få en stor opgave med at sikre udarbejdelse af målbilleder for dine fagdomæner.

Du bliver en del af ledelsesgruppen i enheden Videreudvikling og Forvaltning og en del af den udvidede ledelsesgruppe i Center for It og Digitalisering. Du vil blive personaleleder for 9 medarbejdere.

Hvem er du?
Du har solid og dokumenteret erfaring med at arbejde i en it-organisation og har stærke samarbejdsevner. Du har formentlig allerede erfaring med personaleledelse eller et brændende ønske om at få det. Du er en god leder, der evner at skabe resultater gennem andre og som dine medarbejdere gerne vil følge og dine kollegaer respekter. Du er vant til at kommunikere og oversætte fagligt stof, så dine omgivelser kan handle selvstændigt og løse opgaver med hjælp fra din rådgivning. Du har fokus på din egen og medarbejdernes løbende personlige og faglige udvikling og trivsel. Det er vigtigt, at du har en naturlig og ligefrem tilgang til dine chefkolleger og respekteres for dine faglige evner og gode samarbejde.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du måske har en it-uddannelse eller akademisk generalistuddannelse kombineret med erfaring fra en it-organisation. Du har en god forståelse for digitalisering af forretningsprocesser og erfaring med systemforvaltning og fagsupport. Du har kendskab til it-procesrammeværker (f.eks. ITIL) samt erfaring med Den fællesoffentlige projektmodel, samt Statens model for systemstyring. Leverandør- og kontraktstyring vil indgå som en del af jobbet.

Erfaring fra en politisk styret organisation vil være en fordel, men er ikke et krav.

Du vil få en bred kontaktflade med forskellige personalegrupper i Kriminalforsorgen og med vores it-leverandører og øvrige enheder i Center for IT og Digitalisering. Det er derfor afgørende, at du også evner at opbygge og vedligeholde gode relationer med fokus på at skabe konkrete resultater med værdi for vores forretning.

Du har øje for at sikre en fortsat levering af gode og brugervenlige løsninger til vores forretning.

Da kommunikation er vigtigt for at lykkes med opgaven, og da vores organisation stiller krav til skriftlige produkter, er det vigtigt, at du kan formulere dig flydende, klart og tydeligt på
dansk.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har et godt overblik og evner at prioritere og strukturere opgaverne i samarbejde med kolleger og medarbejdere for at sikre fremdrift og kvalitet
  • er en dygtig facilitator og samarbejdspartner mellem it og forretning
  • har et godt samarbejde med eksterne leverandører, og har erfaring med leverandørstyring i henhold til ISO27001.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job, hvor du får mulighed for at gøre en betydelig forskel i en organisation i rivende udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter, og i en myndighed med en mission om at få mennesker trygt videre til et liv uden kriminalitet.

Center for IT og Digitalisering har igangsat en transformation der både skal robustgøre it-fundamentet og samtidig understøtte yderligere digitalisering.

Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og af og til akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone, engagerede og kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden, og hjælper hinanden til, at vi i fælleskab kommer i mål med opgaven.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Hvem er vi?
Stillingen er placeret i Videreudvikling og Forvaltning, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fem centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 80 medarbejdere, der er opdelt i fem enheder: IT Service, Infrastrukturudvikling, Videreudvikling og Forvaltning, Portefølje- og Projektstyring samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it-udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it-sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligehold.

Videreudvikling og Forvaltning består af en fagchef, to enhedsledere og ca. 20 medarbejdere. Enheden arbejder bl.a. med forvaltning og videreudvikling af Kriminalforsorgens systemportefølje, test, og egne it-udviklingsprojekter. I vores projekter arbejder vi både agilt og plandrevet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker som chefkonsulent med personaleledelse i henhold til gældende overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation for akademikere i staten. Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat i henhold til Finansministeriets overenskomst med HK/STAT og OAO-S-fællesoverenskomsten. Hvis du i forvejen er ansat som tjenestemand, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.
Der vil herudover være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Tjenestestedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chef for Videreudvikling og Forvaltning Birgitte Rufford Probst på telefon 72 55 44 09 eller pr. mail [email protected].

Din ansøgning med CV udformet på dansk, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest onsdag den 15. februar 2023.

Vi forventer at holde samtaler løbende.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 15. februar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1