Fagligt stærke medarbejdere til styrings- og tilsynsopgaver i Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Fagligt stærke medarbejdere til styrings- og tilsynsopgaver i Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement

Kan du se dig selv arbejde med styringsopgaver på et højt prioriteret politisk område og har du god talforståelse? Eller kan du lide at sætte dig ind i kompliceret stof og har mod på at omsætte din viden til løsninger, der understøtter ledelsen og fungerer i praksis? Vi søger lige nu to medarbejdere til kontoret for Styring, Tilsyn og Forretning i Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement.

Stillingen i styrings- og forretningsteamet
Du vil indgå i et team, der varetager styringen af ministeriets 9 underliggende institutioner, hvor du får ansvar for opgaver af blandt andet økonomisk karakter. Du vil skulle bidrage til tværgående opgaver vedrørende driftsbevillingerne for institutionerne og deres økonomi som helhed. Derudover vil du skulle bistå med den løbende varetagelse af departementets interne økonomi og budgetstyring. Konkrete opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Bidrag til økonomiske vurderinger, forretningsanalyser mv. vedrørende ministeriets underliggende institutioner.
  • Bidrag til budgetstyring, herunder budgetlægning, udgiftsopfølgning mv. vedrørende departementets interne økonomi.
  • Løbende opfølgning (controlling) på ministeriets underliggende institutioners økonomi og resultatplaner.
  • Videreudvikling af departementets styringskoncepter for ministeriets samlede koncern, herunder ministeriets resultatplanskoncept.

Stillingen i tilsynsteamet
I stillingen vil du sammen med dygtige kollegaer skulle bidrage til opgaver vedrørende departementets interne kontrolmiljø og være udførende på kontrol- og tilsynsopgaver på ministerområdet. Du vil skulle analysere, følge op på og forholde dig til driften på ministerområdet, så ledelsen får et godt grundlag at føre tilsyn og træffe beslutninger på. Du får ansvar for konkrete tilsyns- og kontrolopgaver, herunder vores koncernfælles risikostyringskoncept, og vil herudover blandt andet komme til at arbejde med:

  • Varetagelse og videreudvikling af ministeriets kontrol- og tilsynskoncepter.
  • Udførelse af interne finansielle kontroller i departementet.
  • Risikostyring og opfølgning på revisionsrapporter for det samlede ministerområde.
  • Tilsynsopgaver vedrørende ministeriets underliggende institutioner.

Om dig
Afhængig af dine interesser, erfaring og kompetencer vil vi sammensætte din opgaveportefølje inden for en af de to stillinger. Særligt for stillingen i styrings- og forretningsteamet lægges der vægt på, at du er dygtig til og kan lide at arbejde med tal og økonomistyring – og undrer dig, hvis noget ikke stemmer.

Til begge stillinger søger vi en kollega, der har lyst til at skabe resultater sammen med andre dygtige kollegaer, og som har mod på at navigere i samarbejdet med mange forskellige interessenter. Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, fx cand.oecon./polit., cand.scient.pol., cand.scient.soc. eller lignende. Du kan både have nogle års erhvervserfaring eller være nyuddannet.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Ser dig som en del af et hold. Du kan skabe den gode dialog og trives med at samarbejde med andre.
  • Hurtigt analyserer dig frem til sagens kerne, kan sætte dig ind i kompliceret stof og stiller de gode konstruktive spørgsmål.
  • Har gode formidlingsevner – både skriftligt og mundtligt.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra en politisk ledet organisation.

Kontoret for Styring, Tilsyn og Forretning
I Styring, Tilsyn og Forretning understøtter vi ministeriets ledelse i det daglige og i den strategiske styring. Vi følger og samarbejder tæt med ministeriets 9 underliggende institutioner, herunder Ankestyrelsen, familieretshuset samt Social- og Boligstyrelsen. Det indebærer blandt andet risikostyring, tilsyn og at følge op på de faglige og politiske mål, som institutionerne styrer efter. Endelig er vi ansvarlige for departementets regnskab, samt interne budget og kontrolmiljø.

Du vil få en arbejdsdag, der til tider kan være travl og uforudsigelig. Vi lægger derfor vægt på et godt kollegaskab – både i kontoret og med vores mange samarbejdspartnere. Vi prioriterer socialt samvær i kontoret, og der vil være mulighed for at være med til eksempelvis kagehygge eller fredagsbar i ”dagligstuen”, der er kontorets uformelle fællesareal.

Vi tror på, at en kultur, der fremmer læring og udvikling, skaber en positiv arbejdsplads. Derfor er der ingen nulfejlskultur, og det en prioritet, at alle medarbejdere i kontoret har mulighed for at lære nyt og forbedre deres faglige kompetencer løbende.

Kontoret består aktuelt af en kontorchef, en souschef og ca. 11 medarbejdere fordelt på tre teams.

Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement
I Social-, Bolig- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, bolig- og ældreområdet samt det familieretlige område. Heri indgår blandt andet ansvaret for regler og rammer for kommunernes indsatser for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed. Ydermere dækker ministeriets ansvarsområde over regler og rammer for det samlede byggeri- og boligområde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning vil ske som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til AC-overenskomsten. Stillingerne er på fuld tid.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1020 København K.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. april 2023.

Vil du vide mere
Har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte kst. kontorchef Christian Tornsberg på mail [email protected] eller telefon 41 85 10 91 eller kst. souschef Julius Pihl Frevert på mail [email protected] eller telefon 41 85 11 42.

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk

I din ansøgning skal du indikere, hvorvidt du alene søger den ene af de to stillinger (og i givet fald hvilken) eller om du er interesseret i dem begge.

Vi skal modtage din ansøgning senest den 20. februar 2023 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 8.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1