Samfundsvidenskabelig kandidat med interesse for digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jobbet
Som Financial Digitalisation Expert bliver du en del af Nationalbankens Digitaliserings Task Force, der fokuserer på at identificere digitale trends og vurdere implikationerne for Nationalbanken. Du vil bidrage til at analysere den vigtigste udvikling på området set fra Nationalbankens perspektiv og være med til påvirke, hvordan Nationalbanken skal forholde sig til eksempelvis kryptoaktiver, decentraliseret finansiering (DeFi), digitale centralbankudstedte penge (CBDC) og blockchainteknologi. Det indebærer bl.a. at øge vores forståelse af, hvordan digitalisering påvirker vores evne til at udføre Nationalbankens kerneopgaver samt at identificere potentielle risici, der kan udfordre den finansielle stabilitet eller effektive og sikre betalinger.

Task Force Digitalisering er en del af sektionen Innovation og Sekretariat. Taskforcen består af 4 medarbejdere, og vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på det gode samarbejde. Du får mulighed for at udvikle dig bl.a. gennem varierende arbejdsopgaver, kurser og drøftelser med kolleger og eksterne relationer.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job af høj samfundsmæssig relevans. Du bliver en del af afdelingen Finansiel Stabilitet, som er præget af høj faglighed, stort engagement og en uformel omgangstone. Du får fingeren på pulsen i forhold til digitale trends og mulighed for at præge og videreudvikle Nationalbankens arbejde på området samt indgå i væsentlige drøftelser om digitale emner.

Din profil
Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være inden for økonomi, jura eller et lignende samfundsvidenskabeligt fag – gerne koblet med en god forståelse for emner inden for digitalisering.

Som person er du nysgerrig, engageret og analytisk stærk. Du har strategisk udsyn og formår at identificere digitale trends med relevans for Nationalbankens kerneopgaver. Du sætter pris på faglige diskussioner og forskellige indgangsvinkler til en given problemstilling. Du trives i en rolle, hvor resultatet ikke er givet på forhånd, og du er god til at formidle disse resultater både skriftligt og mundtligt. Du kan tilrettelægge dine egne arbejdsprocesser og værdsætter også det gode samarbejde.

Banken som arbejdsplads
Arbejdstiden tilbringer du i et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet og med mulighed for op til to ugentlige distance-arbejdsdage afhængigt af din funktion og dine opgaver. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur, der skaber de bedste rammer for en effektiv opgaveløsning, samtidig med at der sikres fleksibilitet og skabes balance mellem privat- og arbejdsliv.

Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Vi har et solidt fagligt miljø og imødekommende kolleger, der giver sig tid til at dele deres viden.

Vi lægger stor vægt på læring og løbende udvikling af vores kompetencer. Vi tilbyder gode vilkår med sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning.

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga, spille floorball eller dele din interesse for kunst med kolleger.

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Innovation og Sekretariat Mette Kanstrup Petry på [email protected] eller tlf. +45 2160 8450. Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte HR-partner Dorte Kvisgaard på [email protected] eller tlf. +45 3363 6511.

Ansøgning
Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller angive linket til din LinkedIn-profil. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. Ansøgningsfristen er den 12. marts 2023.

Vi forventer at afholde to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1