Et antal sikkerheds-/sikringskonsulenter til Koncern Sikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at arbejde med sikkerhed i Kriminalforsorgen og bidrage til at holde Danmark trygt? Kan du gøre en forskel i forhold til arbejdet med sikkerhedsbevidsthed, fysisk sikkerhed og udvikling af sikkerhedsstandarder? Så er du måske en af vores nye medarbejdere i Center for Sikkerhed, Koncern Sikkerhed.

Dine opgaver
Som sikkerheds-/sikringskonsulent i Koncern Sikkerhed vil du skulle bidrage til understøttelse af Kriminalforsorgens sikkerhedsindsats bl.a. ved udvikling og implementering af nye tiltag, som skal understøtte arbejdet med sikkerhed i hele Kriminalforsorgen, men også ved at sikre, at kriminalforsorgsområderne i dagligdagen understøttes i deres opgaveløsning.

Helt konkret vil du skulle arbejde med bl.a. fysisk sikkerhed i Kriminalforsorgens institutioner, både i forhold til understøttelse af eksisterende sikringstekniske løsninger, men også i forhold til anskaffelse og implementering af nye sikringstekniske løsninger.

Du vil i den sammenhæng skulle bidrage til hele processen fra udarbejdelse af strategiske beslutningsoplæg til ledelsen omkring såvel anskaffelse af sikringstekniske løsninger som retningslinjer for anvendelsen af disse løsninger.

Du vil tillige skulle indgå i understøttelse af faglige fællesskaber på tværs af Kriminalforsorgen, herunder relevante faglige fora i Kriminalforsorgen og samarbejde med andre fagenheder i Kriminalforsorgen.

Du må desuden påregne at skulle besøge institutioner og områdekontorer over hele landet, eksempelvis i forbindelse med opfølgning på alvorlige sikkerhedshændelser.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund eller tilsvarende kompetencer målrettet sikkerhedsområdet, og du må meget gerne have erfaring fra Kriminalforsorgen eller andre relevante erfaringer i forhold til sikringsteknik, herunder kendskab til det udstyr, der anvendes i Kriminalforsorgen

Der vil ved udvælgelsen blive lagt særlig vægt på, om du:

  • har kendskab til arbejdet i en sikkerhedsorganisation
  • har gode samarbejdsevner – også på tværs af organisationen
  • kan sikre fremdrift i komplekse processer med mange interessenter og korte deadlines
  • har erfaring med tværfagligt samarbejde og er samarbejdsorienteret og inddragende
  • har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner
  • kan arbejde udviklingsorienteret og navigere i ukendt terræn
  • har indblik i og interesse for den politiske dagsorden
  • har kørekort

Vi tilbyder
Et arbejde med spændende og højaktuelle arbejdsopgaver i en organisation, der er i en rivende udvik-ling og forandring. Arbejdsindhold, der har stor samfundsmæssig betydning, mulighed for at udnytte din faglighed og sætte dit præg samt en uformel omgangstone og et åbent og venligt arbejdsmiljø.

Hvem er vi?
Koncern Sikkerhed er en del af Center for Sikkerhed, som blev oprettet i Direktoratet den 1/12 2022. I Center for sikkerhed er vi ca. 250 medarbejdere opdelt i to enheder, Koncern Sikkerhed og Koncern Transport og Bevogtning, der understøtter det daglige sikkerhedsarbejde i Kriminalforsorgen og som varetager hver deres del af opgaven med at styre og udvikle sikkerhedsområdet.

Koncern Transport og Bevogtning varetager en central landsdækkende driftssikkerhedsopgave i form af transporter af indsatte til f.eks. retsmøder.

I Koncern Sikkerhed arbejder ca. 20 medarbejdere med blandt andet efterretningsanalyse, organiseret kriminalitet, sikringsteknik, sikkerhedsstandarder samt radikalisering og voldelig ekstremisme. Dertil er Kriminalforsorgens hundefører også forankret i Koncern Sikkerhed. Koncern Sikkerhed har desuden det overordnede ansvar for f.eks. indsatser der skal medvirke til at undgå undvigelser fra fængsler og arrester, indsmugling af ulovlige effekter og narkotika og for at forebygge overfald på ansatte og indsatte.

Koncern Sikkerhed har derfor også et tæt samarbejde med Justitsministeriet og de øvrige aktører i straffesagskæden, herunder politiet og Politiets Efterretningstjeneste.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. Hvis der ansættes efter AC-overenskomsten, vil der eventuelt kunne ske indplacering som specialkonsulent.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdspladsen er beliggende i Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte enhedsleder Marianne Wodstrup på telefon 7255 4910.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 8. marts 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 11 og 12.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Om Kriminalforsorgen
Kriminalforsorgen er en del af Justitsministeriets koncern og har det overordnede ansvar for blandt andet landets fængsler, arresthuse og pensioner samt ansvaret for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har Kriminalforsorgen ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere.

Du kan læse mere om Kriminalforsorgen på www.Kriminalforsorgen.dk.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 08. marts 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1