Studentermedhjælper med flair for internationalt samarbejde og koordination på strategisk niveau

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vil du være med til at fremme det Nordiske forsvarssamarbejde? Vil du være med til at forstærke det fælles nordiske aftryk i NATO?
Så har vi en studentermedhjælperstilling i Forsvarsstabens Internationale Policysektion, i sekretariat for Nordic Defence Cooperation (NORDEFCO).

Om os

International Policysektion er en del af Forsvarsstabens Udviklings- og Planlægningsstab, der er geografisk delt mellem København og Karup, og som består af 17 civile og militære medarbejdere.

Sektionen varetager det militærstrategiske samarbejde med internationale partnere og organisationer, herunder udvikling af militær policy. Derudover er sektionen kontaktpunkt for Forsvarschefens militære repræsentanter og forbindelsesofficerer i internationale hovedkvarterer og stabe.

Sektionen støtter ofte Forsvarets chefer i forbindelse med international mødevirksomhed, ligesom vi repræsenterer Danmark i en række internationale fora. Vi har således en del udadrettede opgaver med tilhørende rejseaktivitet.

Dagligdagen i sektionen er dynamisk og intens. Sagerne varierer meget, og der er sjældent
entydige og umiddelbart klare løsninger på problemstillingerne. Der arbejdes ofte på tværs af fagområder, og vi hjælper hinanden, når der er behov. Vi tilstræber at have fleksibilitet i forhold til møde- og arbejdstider under hensynstagen til opgaveløsningen.

Om stillingen

Dine primære arbejdsopgaver vil omhandle støtte til planlægning, gennemførelse og opfølgning vedrørende. møder mellem repræsentanter for de nordiske landes Forsvarsstabe. Det gælder dels indholdsmæssigt med eksempelvis dagsordner, kvalitetssikring af baggrundsmateriale og referater, dels praktisk med kalenderbookning af deltagere og lokaler. Hertil kommer elektronisk arkivering, samt anvendelse af Sharepoint site. Du skal forvente rejseaktivitet i mindre omfang.
Du løser desuden opgaver som eksempelvis opsummering af nyheder og mødereferater til brug for interne nyhedsbreve. Der vil også være tilsvarende opgaver i relation til samarbejdet i Østersøregionen og med de baltiske stater.

Perspektivet er endvidere, at du vil være med til at planlægge og gennemføre Danmarks formandskab for NORDEFCO 2024.

Om dig

Du er studerende med stor indsigt i internationale forhold. Vi forestiller os at du er i gang med en relevant videregående uddannelse, f.eks. cand. scient. pol., cand. polit. eller en lignende uddannelse inden for globale studier, internationale forhold eller sikkerhed m.m.

Det afgørende er, at du er analytisk stærk, tænker helhedsorienteret og har en god forståelse for den aktuelle sikkerhedspolitiske ramme, som Forsvaret arbejder i.
Du kommunikerer præcist og ubesværet i skrift og tale på dansk og engelsk, og du evner at præsentere vanskelige problemstillinger på en klar og let forståelig måde, også gerne i præsentationer.
Du har et stort overblik, når forskellige produkter, sager og møder skal planlægges og koordineres med interne og eksperter parter. Du har også flair for styring og for detaljen i tekster og præsentationer.
Du er socialt anlagt med en naturlig evne til at skabe nye relationer og opbygge solide netværk på tværs af værn, grad og nationalitet.

Det er en fordel, hvis du tidligere har beskæftiget dig med sikkerhedspolitik og er bekendt med det nordiske forsvarssamarbejde, www.nordefco.org. Det vil desuden være et plus, hvis du har et godt kendskab til Forsvarets organisation og opgaver.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som student efter OAO-S fællesoverenskomsten, orga-nisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Din ansættelse som studentermedhjælper er betinget af, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt.

Du bliver placeret i det nye Sekretariat for det Nordiske Forsvarssamarbejde, NORDEFCO, placeret i København. Der forventes ca. 20 timer ugentligt.

Ansættelsen forventes snarest muligt og udløber d. 31. januar 2025 , hvor sekretariatet nedlægges.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelse til Hemmeligt under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschefen, kommandørkaptajn Lars Bjerring Ravn Nielsen på telefon 51 32 70 48.

Hvis du har spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Agrin Safari på telefon 72 81 91 33.

Ansøgningsfristen er den 26. marts 2023. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter fristens udløb.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. For at komme i betragtning til stillingen skal du vedhæfte CV, ansøgning, seneste karakterblad og dokumentation for igangværende uddannelse.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed.
Forsvarskommandoen løser opgaverne under mottoet ”Værd at kæmpe for”, og vores primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver.
Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1