[xxxxx] søger udenrigs- og forsvarspolitisk rådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Enhedslistens folketingssekretariat på Christiansborg søger en politisk rådgiver, der brænder for international politik.

Som rådgiver for Enhedslisten vil du indgå i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der konstant er fokus på at skabe en bedre, mere solidarisk udenrigspolitik. I det daglige arbejde bliver du en del af et team med to rådgivere og to folketingsmedlemmer.

Dine kvalifikationer

Du har stor indsigt i og erfaring med det internationale område, særligt udenrigs- og forsvarspolitik. Du arbejder selvstændigt og er hurtig til at sætte dig ind i nye sager, samtidig med at du godt kan lide at gå i dybden, når det er påkrævet. Du har en god pen og kan forklare komplicerede sammenhænge for ikke-fagfolk. Du har hele tiden øje for, hvordan man ”kommer på en sag” og har gerne erfaring med pressearbejde. Du kan samarbejde og være i kontakt med organisationer, foreninger mm, ifm. med udenomsparlamentarisk arbejde på de forskellige områder.

Det er nødvendigt, at du både kan strukturere din egen arbejdsdag og indgå i tæt samarbejde med kolleger og folketingsmedlemmer. Som rådgiver for folketingsmedlemmer skal du, særligt i pressede perioder, også være villig til at hjælpe med at få deres hverdag til at hænge sammen, eksempelvis ved at bidrage til kalenderstyring.

Dagligdagen er i høj grad præget af en omskiftelig politisk hverdag, og derfor skal du være indstillet på at være fleksibel i situationer, hvor en ekstraindsats er nødvendig. Der kan forekomme aften- og weekendarbejde. Overarbejde afspadseres altid 1:1.

Der vil i stillingen løbende være arbejdsopgaver, som ligger uden for fagområderne.

Vi tilbyder:

Et arbejdsmiljø med gode, sjove og initiativrige kolleger, hvor der bliver lyttet til ideer, og hvor man som ansat har stor frihed i sit job inden for rammerne af det politiske arbejde.

Et miljø, hvor vi har fokus på at skabe positive, politiske forandringer i vores samfund og hvor du er tæt på hvor beslutningerne træffes.

Stillingen er på 37 timer om ugen. Alle ansatte har samme løn og arbejdsvilkår og vores enhedsløn er pt. 36.446,22 kr. pr. md. Enhedslisten har en pensionsordning, der følger CO-Industris overenskomst, hvilket pt. betyder 8%/4%. Dertil kommer en fritvalgsordning på 7 %. Det forudsættes, at du ved ansættelsen er eller bliver medlem af Enhedslisten.

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne vil primært bestå i:

  • Faglig og politisk bistand og rådgivning på det udenrigs- og forsvarspolitiske område
  • Researchopgaver
  • Kontakt og samarbejde med udvalg, foreninger, NGO’er mm. på områderne
  • Udarbejdelse af notater og analyser på det forsvars- og udenrigspolitiske område
  • Udarbejdelse af politiske udspil og kampagner
  • Løbende politikudvikling på fagområderne
  • Presse- og kommunikationsarbejde’

Arbejdspladsen

Du vil have din daglige gang på Christiansborg og blive en del af et sekretariat med 22 medarbejdere, der yder faglig og organisatorisk bistand til Enhedslistens 9 folketingsmedlemmer.

Der lægges i ansættelsespolitikken vægt på at fremme ligestilling i forhold til køn og etniske grupper, ligesom Enhedslisten giver fortrinsret til jobsamtale til ansøgere med funktionsnedsættelse. Det betyder at, hvis der blandt de bedst kvalificerede er personer med funktionsnedsættelse, skal vedkommende indkaldes til en samtale.

Hvis du har spørgsmål til jobopslaget er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Jon Burgwald på 61 62 54 08, [email protected], tillidsrepræsentant Tobias Clausen, 61 62 45 63, eller Trine Pertou Mach, 61 62 48 92.

Ansøgningen skal være os i hænde senest 25.4.2023 kl. 12. per e-mail til internationalrå[email protected].

Ansættelsessamtaler afholdes uge 17.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 25. april 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1