Datastærk student til vidensudvikling i Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Datastærk student til vidensudvikling i Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Kunne du tænke dig at være med til at forbedre data på social- og ældreområdet i dialog med blandt andet kommunerne og Danmarks Statistik – og trives du med en bred opgaveportefølje? Så er du måske vores nye kollega i Mål, Data og Incitamenter i Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement.

Stillingen
Du får en arbejdsdag, der er præget af meget forskelligartede opgaver og projekter, og hvor du ikke altid ved, hvad der sker i morgen.

Dine arbejdsopgaver bliver hovedsageligt følgende:

  • Undersøgelser af og dialog med kommuner om deres praksis. I samarbejde med en kollega vil du skulle bidrage til gennemførelsen af webbaserede surveys og interview med kommuner om deres praksis, i forbindelse med at vi udvikler ny data.
  • Bidrage til ministerbetjening med datafaglig viden.
  • Behandling og formidling af data på social- og ældreområdet til både internt og eksternt brug.
  • Understøtte gennemførelse af workshops mv. Udvikling af data sker i tæt samarbejde med kommunerne, og du vil skulle hjælpe med at fx workshops gennemføres godt.
  • Besvarelse af henvendelser. Du skal udarbejde svarudkast på henvendelser fra borgere og kommuner fx om reglerne for det sociale frikort.

Om dig
Du er ved at uddanne dig som cand.polit., cand.oecon., statskunstskaber eller sociolog eller en anden relevant videregående uddannelse.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Du synes det er spændende at arbejde med tal og statistik. Vi arbejder især med register- og surveydata.
  • Formulerer dig klart. Både skriftligt og mundtligt formår du at gøre det komplekse simpelt – du ved, at det er de færreste, der har samme forståelse for tal og data som dig.
  • Trives med at være i dialog med mange mennesker, der har forskellige holdninger og tilgange. Du vil skulle tale med it-leverandører, kommuner og interesseorganisationer. Derudover arbejder du tæt sammen med kollegaer i huset. Det falder dig naturligt at skabe gode samarbejder.
  • Du er initiativrig og tager ansvar. Du er med til at sikre projekternes fremdrift.

Kontoret
Du bliver en del af Kontor for Mål, Data og Incitamenter i afdelingen Økonomi, Styring og Analyse. Vi står for en ambitiøs og strategisk udvikling af data og analyser for at fremme en mere data- og analysedrevet tilgang til udvikling af politik på social- og ældreområdet. Vi er et ungt kontor med stærk faglighed, masser af energi og et godt socialt fællesskab.

Departementet
I Social-, Bolig- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, bolig-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som student på overenskomstvilkår efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).

Den ugentlige arbejdstid vil som udgangspunkt være 15 timer men eventuelt med mulighed for flere timer i perioder. Der kan være variation i arbejdstiden, ligesom fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder kan aftales. Arbejdstiden tilrettelægges efter aftale.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1020 København K.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august eller snarest derefter.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved henvendelse til souschef Karen Nørskov Jensen, tlf.: 41 85 13 79/ mail: [email protected]

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk.

Vi skal modtage din ansøgning senest onsdag d. 14. juni 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 14. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1