VIVE søger to studentermedhjælpere til afdelingen VIVE Sundhed i København og Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

VIVE søger to studentermedhjælpere til afdelingen VIVE Sundhed i København og Aarhus

Vil du være med til at skabe den nyeste viden om forskellige befolkningsgrupper i Danmark og levere viden til beslutningstagere på alle niveauer i den offentlige sektor?så har du muligheden i afdelingen VIVE Sundhed i København eller Aarhus!

VIVE er en uafhængig statslig institution, som producerer og formidler forskning og analyser om velfærdssamfundet og den offentlige sektor. Vi søger studerende, som vil bidrage til vores forsknings- og analyseprojekter.

Som studentermedhjælper indgår du i VIVEs projektgrupper, og du vil komme til at samarbejde med forskere og projektledere, der arbejder med forsknings- og analyseprojekter på tværs af velfærdsområderne i hele den offentlige sektor.

Vi tilbyder et inspirerende fagligt miljø og et godt socialt miljø med højt til loftet. Gennem dit arbejde hos VIVE kan du opnå erfaring med mange forskellige arbejdsområder, som kan styrke dit CV. Og ikke mindst kan du blive klogere på, hvordan forsknings- og analyseopgaver løses på en institution som VIVE. VIVE er i mange henseender en offentlig pendant til private analyseinstitutter.

I VIVE Sundhed beskæftiger vi os med borgernes fysiske og psykiske sundhed, og de institutioner, organisationer og interventioner, der er rettet mod at skabe en bedre sundhed i befolkningen. Vi har fokus på alle målgrupper – fra de endnu ufødte over børn, unge og voksne til den ældre medicinske patient og på de organisationer og institutioner, der arbejder med at skabe en bedre sundhed, inkl. sygehuse, almen praksis, frivillige organisationer og kommuner. Afdelingen ser også på krydsfeltet mellem sundhed og sociale indsatser, samt på samspillet til beskæftigelsesområdet.

Vi ønsker os

De to studenter vi søger, skal være interesserede i et eller flere af afdelingens områder og gerne på længere sigt kunne forestille sig et arbejdsliv inden for analyse og/eller forskning. Det er en fordel at have gode metodiske evner inden for kvalitativ metode og/eller spørgeskemaundersøgelser. I afdelingen kommer vi selv fra antropologi, statskundskab, forvaltning, folkesundhedsvidenskab, organisationsstudier og økonomi. Det vigtigste for os er, at du er analytisk skarp, god til at indgå i projektarbejde og klar på både rutineprægede opgaver (fx transskribering) og udfordrende opgaver (fx analyse og planlægning).

Stillingen som student i VIVE Sundhed er – for de rette studenter – en god mulighed for at prøve sine kompetencer af i praksis, for at opbygge og afprøve sin viden om sundhed og sundhedsvæsenet og for at udvikle sine metodiske kompetencer.

Hvis du vil vide mere om stillingerne, kan du finde yderligere oplysninger på vores webside (www.vive.dk) eller du kan kontakte seniorforsker og studenteransvarlig i VIVE Sundhed Amalie Martinus Hauge på tlf.: 40103948, e-mail: [email protected].

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på grundlag af organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT vedrørende studentermedhjælpere, hvor timelønnen er 132,40 kr. Hertil kommer et tillæg efter 1 års ansættelse og et tillæg for evt. bestået bachelorgrad. Du ansættes som udgangspunkt med en gennemsnitlig arbejdstid på 12 timer om ugen, som kan tilpasses hverdagen som studerende og opgavernes deadlines. Vi forventer fleksibilitet af dig, og det modsvares selvfølgelig af fleksibilitet fra VIVEs side, fx i eksamensperioder.

Ansøgning

Du søger stillingen via vores elektroniske rekrutteringssystem og bilag uploades sammen med ansøgningen. På hjemmesiden www.vive.dk under ”Ledige stillinger”, finder du adgangen til rekrutteringssystemet i stillingsopslaget.

Ud over en kort motiveret ansøgning skal du medsende CV, karakterudskrift og bevis for, at du er indskrevet ved et universitet. Vi forventer, at du har minimum 1 år tilbage af din uddannelse. Studerende som er tidlig i sin uddannelsen, er også meget velkommen til at søge.

Ansøgningsfristen er mandag den 7. august 2023, kl. 12.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 34 og 35 med henblik på ansættelse den 15. september 2023.

VIVE ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 07. august 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1