Elevplads: NoriDane Foods søger en administrativ trainee

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København K

Vi er en international handelsvirksomhed, der opererer fra vores hovedkvarter i Danmark og fra Norge, Polen, Spanien, Brasilien, Kroatien, Tyrkiet, Vietnam, Serbien og Island. Og vi er bl.a. 5-dobbelt Gazelle-vinder, Norges største importør af kød og omsætter for mere end 2 milliarder årligt.
Vi handler med kødprodukter, fisk og skaldyr, æg og tørfødevarer af høj veterinær standard. En del af vores produkt er den viden, vi bringer til vores handelsmarkeder. Vi hjælper vores leverandører med at flytte deres produkter og vores kunder med at finde deres til den rette markedspris.
Vores stolteste produkt er at gøre dette med et ekstraordinært serviceniveau og villighed til at tilpasse os enhver given situation. Vores forretning bygger på missionen om at være dedikerede og pålidelige partnere for vores kunder. Vi handler med høje etiske standarder og med et varmt hjerte.
Vores virksomhed er bygget på en "Vi-kultur". Vi passer på vores medarbejdere og tager det meget seriøst, at vi som arbejdsgiver har et ansvar for at hjælpe dem med at opbygge et solidt fundament i livet. Faktisk har vi gjort det til en del af vores virksomhedsmission at hjælpe vores medarbejdere med dette. En del af vores fokus er at skabe gode relationer mellem alle niveauer i organisationen. Vi gør dette ved at bruge mange ressourcer på sociale arrangementer og ved at arbejde tæt sammen med Arbinger Institute for at skabe et fælles sprog. Vi tror på, at gode personlige relationer er en del af grundlaget for at skabe en god arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1