Vi skal bruge analytiske og talstærke kollegaer til udviklingen af de statslige arbejdspladser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Motiveres du af analyser, som bidrager til at udvikle de statslige arbejdspladser? Kan du lide at arbejde med både små og store mængder af registerdata, som fx statens løn- og personalestatistik, der blandt andet opsamler hele den statslige lønsum på mere end 100 mia. kr.? Vil være del af et stærkt fagligt miljø, hvor analytiske kompetencer bruges i en politisk kontekst Så er du måske vores nye kollega, der vil være med til at styrke vores analysekapacitet.

Om stillingen I Medarbejder- og Kompetencestyrelsen styrker vi vores fokus på de analyser, der skal være med til at udvikle bæredygtige statslige arbejdspladser. Derfor udvider vi styrelsens analytiske kraftcenter og etablerer ”Center for Analyse”. Centeret varetager også projektledelsesopgaver, hvor vi typisk er med allerede fra den indledende analyse- og politikudviklingsfase. Vi er også med ved forberede og understøtte de politiske beslutningsprocesser, ligesom vi deltager i den efterfølgende implementering.

Vi giver dig rig mulighed for at videreudvikle dine analytiske kompetencer i et politisk miljø, hvor der også vil være et stærkt fokus på formidling. Som en del af Finansministeriets koncern, kan du både opbygge klassiske embedsværkskundskaber og udvikle dig ind i en rolle som projektleder eller forhandler.

Vores center består snart af 18 medarbejdere og 2 kontorchefer, som prioriterer faglig sparring, samarbejde og et stærkt fællesskab i kontoret. Vores opgaver består blandt andet i at:

  • gennemføre kvantitative og kvalitative analyser med fokus på udviklingen af attraktive og velfungerende statslige arbejdspladser, bl.a. inden for områderne: lønpolitik, kompetenceudvikling, ledelsesudvikling samt rekruttering og fastholdelse.
  • forberede og deltage i overenskomstforhandlinger, særligt i forhandlingerne om den overordnede økonomiske ramme, udgiftsberegninger af overenskomstkrav samt udarbejdelsen af øvrige analyser om fx løn og arbejdstid.
  • lave policy arbejde, hvor politiske beslutningsoplæg samt minister- og direktionsbetjening er en del af opgaveporteføljen.

Styrelsen og centerets dagsordener går på tværs af den statslige sektor, og centeret har derfor en bred samarbejdsflade både internt i styrelsen, men også til de faglige organisationer, ministerier, styrelser, Kommunernes Landsforening, Danske Regioner og en lang række øvrige samarbejdspartnere.

Om dig Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, som fx cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol., cand.merc., cand.scient.soc. eller lignende. Du kan både være nyuddannet, have en del erfaring eller noget midt i mellem - det vigtigste er, at du vil bidrage til den fortsatte udvikling af bæredygtige statslige arbejdspladser.

Vi leder efter dig som:

  • er analytisk med en naturlig forståelse for tal og kan udføre selvstændigt analysearbejde med kvantitative og kvalitative data.
  • har lyst til at understøtte politiske processer og arbejdsformen i en politisk styret organisation.
  • trives i en foranderlig hverdag med projektarbejde med mange interessenter,
  • er en god kollega, der tager ansvar for og bidrager til fællesskabet.

Om os Vi tilbyder en afvekslende hverdag med en bred kontaktflade på de statslige arbejdspladser. Vi har et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø, hvor både faglighed, sammenhold og engagement er i top. Du vil få stor indflydelse på, hvordan din arbejdsdag ser ud, og vi har god kaffe, en frugtordning og en attraktiv kantineordning. Vi har til huse tæt på Kgs. Nytorv, og metroen ved Marmorkirken er lige om hjørnet. Og, kan du lide at træne, har vi også et træningscenter.

Det er vigtigt for os, at du får en god start i styrelsen. I den første tid er der lagt et onboardingprogram, hvor du får rig mulighed for at lære dine nye kollegaer og huset at kende samt komme godt i gang med dine arbejdsopgaver.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Dit arbejdssted vil være Landgreven 4, 1301 København K.

Ansøgning og kontakt Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 13. august. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Benn Gandløse Vestergaard på telefonnummer, [email protected] eller 3527 1205.

Samtaler forventes afholdt i uge 32 eller 33 med tiltrædelse 1. oktober.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 13. august 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1