Medarbejdere til ministerbetjening og politikudvikling i Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du udvikle dig i et team, hvor vi arbejder med politiske, procesrettede, økonomiske og juridiske opgaver? Indenfor emner som patientsikkerhed, patienters rettigheder og læring i sundhedsvæsenet? Så har vi nu ledige pladser i kontoret Sundhedsjura i Indenrigs- og Sundhedsministeriets departement.

Om Sundhedsjura
Vi betjener indenrigs- og sundhedsministeren og regeringen indenfor emner som det sundhedsfaglige tilsyn med sundhedspersoner og behandlingssteder, sundhedspersoners rettigheder og pligter, autorisationsområdet og international sygesikring, klagesystemet, patienterstatningssystemet, kosmetisk og alternativ behandling samt LGBT+-området.

Lige nu arbejder vi bl.a. med en større afdækning af patientklagesystemet, udredningen af spiralsagen og en større dagsorden om arbejdskraft, rekruttering og fleksibilitet i opgavevaretagelsen i sundhedsvæsenet.

Din hverdag hos os
Kontoret består af en blanding af jurister og statskundskabere, der brænder for spændende og centrale opgaver helt tæt på den politiske dagsorden. Du bliver en del af et ambitiøst hold med høj faglighed, og vi lægger vægt på en uformel tone med en åben-dør kultur, hvor der altid er adgang til at sparre, spørge om hjælp og dele erfaringer.

Du vil blive tilknyttet et team og en teamleder. Din opgaveportefølje vil afspejle, hvor du er i din karriere, og der vil være fokus på, at du kan udvikle dig i jobbet. Samtidig lægger vi vægt på at understøtte hinanden i opgaveløsningen og sætter pris på gode relationer og en uformel omgangstone.

Du vil komme til at arbejde med emner og opgaver, der har høj politisk bevågenhed, og du får rig mulighed for at tilegne dig – eller videreudvikle – politiske, procesrettede, økonomiske og juridiske kompetencer.

Du vil blandt andet skulle arbejde med:

  • Politikudvikling i relation til kontorets og de enkelte teams arbejdsområder
  • Betjening af ministeren i forbindelse med bl.a. samråd, folketingsspørgsmål, møder og forhandlinger
  • Udarbejdelse af lovforslag og bekendtgørelser
  • Besvare henvendelser om regelfortolkning.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil kunne tilpasses afhængigt af dine kvalifikationer og interesser.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse som f.eks. statskundskab eller folkesundhedsvidenskab - det kan være som nyuddannet eller som mere erfaren.

Vi forventer, at du byder ind med din faglighed, nysgerrighed, og at du kan varetage selvstændigt ansvar i opgaveløsningen. Herudover er det vigtigt, at du kan håndtere flere opgaver løbende, og at du tager initiativ, arbejder struktureret og følger dine opgaver til dørs.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har lyst til at arbejde i et fagligt miljø, hvor ambitionsniveauet er højt
  • Har god politisk forståelse og bliver motiveret af at arbejde med politik
  • Kan formulere dig klart og korrekt, særligt på skrift, og hurtigt kan sætte dig ind i nye problemstillinger
  • Gerne vil bidrage til et godt arbejdsmiljø og ser dig selv som en del af et hold, både fagligt og socialt.

Vi tilbyder
Du får dedikerede kolleger, der prioriterer faglig kvalitet, et godt socialt miljø og arbejdsglæde i hverdagen højt. Vi prioriterer din faglige og personlige udvikling, og du vil få løbende og kvalificeret sparring og feedback.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som fuldmægtig efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Opslaget indeholder flere stillinger, herunder en tidsbegrænset stilling på et år.

Kontakt os gerne
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ulrich Stigaard Jensen på tlf. 6138 0751, teamleder Michelle Aagaard på tlf. 2057 1249 eller teamleder Frederik Rechenback Enelund på tlf. 2022 0391.
Send gerne en SMS – så kan vi aftale tidspunkt for et evt. opkald.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis senest onsdag den 23. august kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i torsdag den 24. august og fredag den 25. august.

Du kan læse mere om os på www.sum.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 23. august 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1