Social-, Bolig- og Ældreministeriets afdeling for Socialpolitik søger ambitiøse fuldmægtige

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Social-, Bolig- og Ældreministeriets afdeling for Socialpolitik søger ambitiøse fuldmægtige

Vil du arbejde med policyudvikling på socialområdet med fokus på indsatsen over for mennesker med handicap, udsatte børn og unge samt udsatte voksne? I Social-, Bolig- og Ældreministeriets afdeling for Socialpolitik søger vi skarpe og ambitiøse kollegaer, der ønsker at gøre en forskel for nogle af de mest sårbare borgere i vores velfærdssamfund.

Som medarbejder i afdelingen for Socialpolitik bliver du en del af en afdeling med en ambitiøs dagsorden, der arbejder for, at regeringens politik gør en endnu større forskel for dem, der har brug for det. Afdelingen er præget af en uformel omgangstone med fokus på et godt kollegaskab og består af tre kontorer; Udsatte Børn, Udsatte Voksne samt Handicap.

I Kontor for Handicap arbejder vi med politik og lovgivning i forhold til børn og voksne med fysiske eller psykiske handicap. Det drejer sig om indsatser, der bl.a. skal tilgodese de behov, der følger med en nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, og indsatser der forbedrer den enkeltes sociale og personlige funktion og udviklingsmuligheder. Vores mål er at støtte kommunerne, så de kan yde den bedst mulige indsats for personer med et handicap. Vi arbejder også for at give regeringen og social- og boligministeren det bedst mulige grundlag til at gennemføre sin politik samt at yde højt kvalificeret betjening af Folketinget. Området har stor bevågenhed både politisk og i praksis og er derfor i løbende udvikling.

I Kontor for Udsatte Børn arbejder vi med politik og lovgivning i forhold til udsatte børn og unge på det sociale område. Det drejer sig blandt andet om den tidlige, forebyggende indsats, indsatser der støtter barnet og familien i hjemmet og anbringelser uden for hjemmet. Vores mål er at understøtte kommunerne i at yde den bedst mulige indsats overfor udsatte børn og unge og deres familier, at give social- og ældreministeren og regeringen det bedst mulige grundlag for at gennemføre sin politik samt at yde højt kvalificeret betjening af Folketinget.

I Kontor for Udsatte Voksne arbejder vi for at give ministeren og Folketinget det bedste grundlag for en virkningsfuld socialpolitik, der skaber reelle fremskridt for udsatte grupper som fx mennesker i hjemløshed, mennesker med misbrug og voldsudsatte. Blandt flere vigtige socialpolitiske dagsordener arbejder vi aktuelt med initiativer, der kan nedbringe antallet af hjemløse i Danmark og sikre en mere værdig indsats for de mest udsatte borgere.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af din profil, men du vil blandt andet kunne komme til at arbejde med:

  • Ministerbetjening i forhold til politiske forhandlinger, møder, folketingspørgsmål, taler, pressehenvendelser mv.
  • Udarbejdelse af policy-oplæg. Det kan fx være arbejdet med en specialeplan på det højt specialiserede socialområde, sikre hurtigere adgang til hjælp, implementering af Børnene Først, eller initiativer til at sikre en mere værdig indsats til de mest udsatte med komplekse problemer.
  • Udarbejdelse af ny lovgivning på området.
  • Fortolkning af gældende lovgivning og vejledning til Folketinget, brugere, myndigheder og samarbejdspartnere.
  • Du vil desuden komme til at samarbejde med andre ministerier, styrelser, andre relevante myndigheder og en bred skare af fag- og interesseorganisationer.

Om dig

Vi leder efter kolleger, der har mod på at lære en masse nyt og som trives med at have mange sideløbende opgaver og en hverdag som ind imellem er præget af et højt tempo. Er du nyuddannet eller har et par års erfaring, interesserer du dig for socialpolitik, og brænder du for at få et direkte indblik i de politiske processer - så er det måske dig, vi søger.
Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Har et højt fagligt niveau fra en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, fx cand. jur., cand. scient. pol., eller lignende
  • Har stærke analytiske kompetencer, der giver dig mulighed for at finde nye løsninger på socialområdet, og både kan overskue juridiske, politiske, økonomiske og socialfaglige aspekter, der også skal kunne implementeres i praksis
  • Har gode formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt
  • Kan bevare overblikket, skabe resultater og trives, selvom det går stærkt
  • Er selvstændig, initiativrig og tager tydeligt ansvar for at følge opgaver til dørs
  • Har gode samarbejdsevner og kan skabe netværk

Departementet
I Social-, Bolig- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, bolig- og ældreområdet samt det familieretlige område. Heri indgår blandt andet ansvaret for regler og rammer for kommunernes indsatser for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed. Ydermere dækker ministeriets ansvarsområde over regler og rammer for det samlede byggeri- og boligområde.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning vil ske som fuldmægtig i henhold til AC-overenskomsten. Stillingerne er på fuld tid.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1020 København K.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt eller senest 1. november 2023.

Du vil blive ansat i enten Kontor for Handicap, Kontor for Udsatte Børn eller Kontor for Udsatte Voksne afhængig af din profil og interesse.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte souschef Kaspar Pilmark på tlf. 4185 1141 for yderligere information angående stillingerne.

Sådan søger du

Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk.

Vi skal senest modtage din ansøgning fredag den 8. september 2023.

Vi holder samtaler løbende.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 08. september 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1