Enhedsleder til en styrket bygherreorganisation i [xxxxx] søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at udvikle Kriminalforsorgens bygherreorganisation og sammen med dine medarbejdere bygge trygge og sikre byggerier for ansatte og indsatte i Kriminalforsorgen?

Hvis svaret er ja, så kan du nu søge stillingen som enhedsleder i Koncern Ejendomme i Kriminalforsorgen.

Om Kriminalforsorgen
Kriminalforsorgen har ansvaret for at opføre og vedligeholde fængsler og arrester fordelt over hele landet samt i Grønland og på Færøerne. Vi har i de senere år oplevet et markant behov for at øge kapaciteten, og modernisere de bygningsmæssige rammer for drift af fængsler og arrester. Det er således afgørende, at sikre en sammenhængende styring på bygningsområdet, som understøtter straffuldbyrdelsen og en effektiv virksomhedsdrift med fokus på både de ansattes og de indsattes sikkerhed og tryghed. Koncern Ejendomme indgår som en central aktør i at løfte disse udfordringer.

Om Koncern Ejendomme
Koncern Ejendomme varetager aktuelt en række større byggeprojekter, blandt andet etableringen af en ny stor arrest i Slagelse Kommune, 200 nye fængselspladser i Sdr. Omme Fængsel og 50 nye fængselspladser i Ringe. Hertil kommer en lang række kapacitets-, renoverings- og istandsættelsesopgaver i hele landet. På længere sigt skal der etableres flere helt nye fængsler. Koncern Ejendomme står også for den tværgående koncernstyring af ejendomsområdet. Denne opgave vedrører bl.a. udvikling af politikker, koncepter og retningslinjer på bygge- og ejendomsområdet, udarbejdelse af prioriteringsoplæg inden for bygnings- og vedligeholdelsesområdet samt byggefaglig rådgivning til Område Kontorene i Kriminalforsorgen.

Koncern Ejendomme er organisatorisk en del af Direktoratet for Kriminalforsorgen og tæller ud over ejendomschefen 20 dygtige medarbejdere med bred erfaring inden for ejendomsdrift, byggeri og projekt- og økonomistyring. Koncern Ejendomme består ud over byggeenheden af en ejendomsadministration og en Facility Management enhed. Du vil som ny enhedsleder blive inviteret med ind i en spændende udvikling af Koncern Ejendomme, hvor du kan præge dit kommende ledelsesrum og afdelingens organisering. Som enhedsleder refererer du til ejendomschefen og indgår i ledelsen af Koncern Ejendomme.

Om jobbet som enhedsleder
Som ny enhedsleder har du det daglige og administrative ansvar for at lede Koncern Ejendommes byggeenhed, og dermed sikre fremdrift og kvalitet i opgaveløsningen. Herudover vil du:

  • Bidrage til udviklingen og styrkelsen af Koncern Ejendomme som bygherreorganisation.
  • Identificere værdiskabende udviklings- og indsatsområder som fx bæredygtighed og IKT.
  • Videreudvikle enhedens faglige fundament og medarbejdernes individuelle kompetencer, så de rette ressourcer bringes i spil.
  • Samle enhedens kultur og medvirke til høj medarbejdertrivsel igennem daglig sparring og personlige relationer.

Koncern Ejendomme arbejder projektbaseret og løser opgaverne i tæt samspil med en lang række interne aktører og de slutbrugere, der overtager de færdige byggerier, foruden de eksterne rådgivere som er tilknyttet undervejs. Som enhedsleder får du således en meget bred kontaktflade til hele organisationen, ligesom styringen af store komplekse byggeprojekter vil involvere tæt dialog med fx kommuner, eksterne rådgivere og entreprenører. Det forudsætter stærke kompetencer inden for interessehåndtering på tværs af interne og eksterne parter.

Om dine kvalifikationer
Vi forventer at du er en synlig, motiverende og resultatorienteret leder, der med organisationsforståelse, gennemslagskraft og gode samarbejds- og kommunikationsevner kan drive komplekse projekter fremad i en travl hverdag. Du skal som leder kunne agere strategisk og sætte retning, samt indgå i konkrete problemløsninger og byggefaglig sparring med enhedens medarbejdere, hvor indgående kendskab til processerne i byggeriet vil blive vægtet positivt. Med øje for arbejdsfællesskabet og medarbejdernes individuelle kompetencer, finder du det værdiskabende at medvirke til at etablere inkluderende samarbejdsrelationer der bygger på dialog, tillid og åbenhed.
Kriminalforsorgens styringsopgave er kompleks, og vi lægger derfor vægt på, at du har ledelses- og styringsmæssig erfaring fra større virksomheder, herunder gerne en offentlig bygherrefunktion.

Vi tilbyder
Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold, hvor den enkelte præger sin egen dagligdag og kan lide at indgå i et fællesskab, hvor vi udfordrer og inspirerer hinanden. Du får et attraktivt og meningsfuldt job i en dynamisk organisation, hvor faglig og personlig udvikling af medarbejderne er grundlag for fortsat succes. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, præget af godt humør og udfordrende arbejdsopgaver. Det skal forventes at der kan forekomme tjenesterejser i forbindelse med arbejdet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker som chefkonsulent med personaleledelse i henhold til gældende overenskomst mellem staten og AC for akademikere i staten. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ejendomschef Jacob Skov (tlf. 7255 4001).
Du kan læse mere om Kriminalforsorgens organisation og opgaver på www.Kriminalforsorgen.dk.

Ansøgningen
Der vil blive lagt vægt på din motivation for at søge netop denne stilling i Kriminalforsorgen.

Din ansøgning med cv, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest søndag den 17. september 2023.
Vi forventer at holde samtaler løbende.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1