Børne- og Undervisningsministeriet søger AC-medarbejder til Minister- og Ledelsessekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du stærk i politiske processer? Kan du holde styr på detaljerne, have det politiske overblik og samtidig have føling med, hvad der er vigtigt for såvel ministeren som departementschefen? Trives du i et højt arbejdstempo tæt på den politiske dagsorden? Så er du muligvis den, vi søger til Minister- og Ledelsessekretariatet i Børne- og Undervisningsministeriet.

Om jobbet

Vi søger lige nu en ny kollega til ØU-sekretariatet. Her vil du sammen med en kollega være ansvarlig for forberedelse af departementschefens og ministerens deltagelse i hhv. Forberedende Økonomiudvalg og Økonomiudvalget. Det indebærer at sætte sig ind i omfattende og komplekse problemstillinger på tværs af politiske områder – ofte med kort aftræk - udarbejde håndakter samt koordinere med andre ministerier.

ØU-sekretariatet er en del af et forhandlingsteam på i alt fire medarbejdere., der har en bred opgaveportefølje – herunder:

  • Understøtte ministerens forhandlingsforløb i tæt samarbejde med fagkontorerne – i den langsigtede forberedelse og undervejs i forhandlingerne
  • Koordinering af forløb på tværs af ministeriet til løbende betjening af ledelsen og ministeren
  • Deltage i, og skriftlig opfølgning på, møder hos ministeren og departementschefen
  • Håndtere spørgsmål og bestillinger fra ministeren og departementschefen


Opgaverne i forhandlingsteamet er organiseret med to medarbejdere, der er ansvarlige for regeringsordførermøderne og to medarbejdere, der udgør ØU-sekretariatet. Resten af opgaverne er delt mellem jer i teamet.

Du vil i din hverdag skulle være et kvalificerende bindeled mellem resten af ministeriet og ministeren/departementschefen, hvilket kræver tæt samarbejde bredt i ministeriet. Du vil hurtigt få stort selvstændigt ansvar og gode muligheder for at udvikle dig.

Om dig

Du har en uddannelse på kandidatniveau, fx cand.scient.pol., cand.oecon., cand.mag. eller lignende. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med politisk betjening og sagsbehandling, gerne på undervisnings-/uddannelsesområdet, i centraladministrationen eller anden politisk styret organisation.

Du er dygtig, har stærke samarbejdsevner og er god til hele tiden at tænke et skridt længere frem. Du trives med en travl og uforudsigelig hverdag tæt på de politiske beslutninger, og du kan lide at være dét bindeled - mellem departementets fagkontorer på den ene side og departementschefen og ministeren på den anden - som fremmer en politisk betjening i topklasse. Kendskab til børne- og undervisningsområdet er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring med politisk betjening
  • Kan formidle komplekse sager til de politiske og økonomiske drøftelser i ØU
  • Tager ansvar for, at ministeriet samlet leverer god betjening til tiden
  • Går op i, at formalia og detaljer er i orden
  • Kan bevare overblikket og roen i en hverdag med mange uforudsete bolde i luften
  • Vil bidrage til kontorets holdånd og gode humør


Om kontoret

Minister- og Ledelsessekretariatet er placeret direkte under departementschefen. Kontorets hovedopgaver er at understøtte, at ministeriet leverer en professionel politisk betjening af ministeren samt at sikre en så smidig hverdag som muligt for både departementschefen og ministeren.

Kontorets opgaver er ud over den direkte betjening af ministeren og departementschefen koncentreret om forberedelse af og opfølgning på løbende møder med ordførere, regeringsordførermøder, sekretariatsbetjening af Økonomiudvalget, politiske forhandlinger samt planlægning af ministerens besøg og taler. Kontoret betjener også ministeriets samlede koncernledelse.

Minister- og Ledelsessekretariatet består af ca. 16 personer, herunder bl.a. ministersekretærer, departementschefssekretærer, taleskriver og forhandlingsteam. I dagligdagen arbejder vi tæt sammen med Børne- og Undervisningsministeriets øvrige kontorer, særligt i departementet.

Løn og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat efter gældende overenskomst for akademikere i staten indgået mellem Skatteministeriet og en række akademikerorganisationer, som enten fuldmægtig eller konsulent afhængig af kvalifikationer. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af dine kompetencer og erfaringer.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anne Terese Rindsig Laursen på telefon 2084 8129.

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til os via stillingsopslaget på vores hjemmeside på http://www.uvm.dk/job senest tirsdag den 26. september 2023. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Der kan forekomme en case i forbindelse med samtalerne. Du får flere oplysninger om casen, hvis det bliver aktuelt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 26. september 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1