Studentermedhjælper søges til analyse og formidling af forsknings-, innovations-, og teknologipoliti

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Kan du sætte en dagsorden, har du et godt blik for kommunikative og visuelle detaljer og kunne du tænke dig at være med til at skabe interesse for dansk forsknings-, innovations-, og teknologipolitik? Så er den ledige stilling som studentermedhjælper i Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råds sekretariat måske noget for dig!

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst. Du vil endvidere indgå i vores studenternetværk, der samler studerende på tværs af afdelinger – både fagligt og socialt.

Interesse for viden
Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) leverer uafhængig og sagkyndig rådgivning om forskning, teknologiudvikling og innovation til uddannelses- og forskningsministeren, Folketinget og øvrige ministre. Som vores nye student vil du indgå i vores sekretariat, der udvikler analyser og understøtter formidling af viden til politikudvikling af forskning, innovation og teknologi. DFiR’s sekretariat er en del af Uddannelses- og Forskningsministeriets departement.

Som studentermedhjælper vil dine primære arbejdsopgaver være centreret omkring at bistå med DFiR’s analyser og eksterne kommunikation. Det vil fx være at:
• bistå med at udvikle kampagner og implementere kommunikationsstrategi
• poste og udarbejde materiale til sociale medier (LinkedIn og Twitter)
• bistå med dataindsamling og analyse
• varetage forskellige administrative opgaver
• bidrage til eksterne aktiviteter, fx DFiR’s årsmøde, Folkemødeaktiviteter, mm.
• redigere og opdatere DFiR’s hjemmeside

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at:
• du er godt i gang med en relevant videregående uddannelse
• du kan trække essensen ud af tekster og grafikker/tabeller og formidle dem på en letforståelig måde
• du er interesseret i forsknings- og innovationspolitik (eller kan blive det)
• du har blik for detaljen og interesse for, at tingene tager sig godt ud på skærm og tryk
• du er nysgerrig og følger dine opgaver til dørs
• du skriver godt på dansk og behersker engelsk på højt niveau

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i vores travle hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 15 timer om ugen, der som udgangspunkt er fordelt på to til tre faste hverdage. De faste dage aftales, så det passer med dine studier. Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriet efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten.
Der er tale om en midlertidig stilling, der udløber 31.12.2024.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Anders Kamp Høst på telefonnummer 72318092 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Din ansøgning inkl. CV og eksamenspapirer skal være uploadet senest tirsdag 17. oktober 2023 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 49.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Lige Adgang.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriets departement
I departementet bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores styrelse. Derudover står vi for at udvikle koncernen og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, jura, økonomi og HR.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen løfter vi en bred portefølje af faglige og administrative opgaver og projekter, der understøtter videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser i et godt internationalt samspil på både forsknings- og uddannelsesområdet. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Styrelsen har også ansvaret for den ordinære uddannelsesstøtte (SU) og en række andre særlige støtteordninger for uddannelsessøgende samt ansvaret for drift og udvikling af SU-systemer, studieadministrative it-systemer mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 17. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1