Ambitiøse generalister med interesse for cirkulær økonomi og EU til Miljøministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at fremme cirkulær økonomi gennem krav, der reducerer materialeforbruget og øger genanvendelsen? Og vil du arbejde tæt på de politiske beslutningsprocesser i Danmark og EU? Så har vi stillingen til dig.

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Vi søger generalister, som vil være vores nye kollega i kontoret for Cirkulær Økonomi i Miljøministeriets departement. Her understøtter vi det politiske arbejde med omstillingen til cirkulær økonomi gennem mere bæredygtigt produktdesign, grønnere forbrug og øget genbrug og genanvendelse. Vi koordinerer regeringens forhandlinger af elementerne i EU’s Handlingsplan for cirkulær økonomi og står for en stor del af den efterfølgende implementering. Derudover er vi aktuelt ved at forberede os frem mod Danmarks EU-formandskab i 2025. I kontoret arbejder vi på tværs af mange fagligheder og samarbejder med en lang række ministerier og interessenter for at finde løsninger i fællesskab.

Du bliver en del af et kontor med cirka 37 medarbejdere, der arbejder med alle aspekter inden for cirkulær økonomi.

Vi arbejder med opgaver, der ofte nyder stor politisk bevågenhed og har mange interessenter. Du skal derfor se det som en spændende udfordring at arbejde i krydsfeltet mellem faglighed, politik og interessenter. Dine arbejdsopgaver vil dække alt fra den faglige ideudvikling, projektstyring og interessentinddragelse, over politik- og regeludvikling, og det interministerielle samarbejde på Slotsholmen til ministerbetjening og bidrag til pressehåndtering.

Hver dag kan byde på nye problemstillinger, hvor du skal være parat til at gribe nye opgaver og sætte din faglighed i spil i forskellige kontekster. Din arbejdsdag vil derfor være omskiftelig i opgaver og karakter.

Du kan både komme til at arbejde med EU-forhandlinger og politikudvikling med fokus på Danmark. Emnerne varierer fra brede og tværgående virkemidler og handlingsplaner til specifikke problemstillinger vedr. fx tekstilproduktion, skibsophugning og madspild. Dine konkrete opgaver vil afhænge af din faglighed og erfaring. Du kan være nyuddannet eller have flere års erfaring.

Vores forventninger til dig
Du trives i et udviklende arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed, nysgerrighed og samarbejde. Vi forventer, at du kan sætte hak ved:

  • Stærk faglighed. Du har en økonomisk eller anden samfundsfaglig kandidatuddannelse, er iderig og god til at omsætte din viden til handling i politiske processer nationalt og internationalt. Du har fagligt kendskab til cirkulær økonomi og de politiske processer i EU.
  • God til at styre processer. Du er velstruktureret, bevarer overblikket og har godt styr på dine opgaver, tidsplaner og processer. Også når tingene går stærkt.
  • Stærke samarbejdsevner. Du er opsøgende, god til at inddrage og samarbejde med forskellige faggrupper både i EU, internt i ministeriet, med interessenter og andre ministerier.
  • God formidler. Du kan kommunikere på modtagerens præmisser, og du er god til at formidle komplekse problemstillinger og løsningsmodeller i et klart og forståeligt sprog.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på fuld tid og aflønningen sker som fuldmægtig i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Der vil afhængig af kvalifikationer være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Miljøministeriets departement, Frederiksholms Kanal 26, 1216 København K.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til teamleder for ”produkter, data og klima” Tobias Beck på tlf. 91 33 47 03, teamleder for ”sortering og affaldsfraktioner” Signe Vallebo på tlf. 21 46 83 03, kontorchef Kasper Rise på tlf. 93 59 71 58 eller kontorchef Janne Birk Nielsen på tlf. 41 93 23 38.

Du kan læse mere om karriere i Miljøministeriets departement her https://mim.dk/ministeriet/.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning med CV og eksamensbevis fra både bachelor- og kandidatuddannelse inkl. karakterer senest søndag den 22. oktober 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43.

Der vil i forbindelse med samtalen skulle løses en case hjemmefra af en times varighed.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0