Ambitiøs medarbejder til Børne- og Undervisningsministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K



Har du lyst til at bidrage til at sikre et solidt økonomisk og analytisk grundlag for ministerbetjeningen og politikudviklingen på undervisningsområdet? Trives du med samarbejde og varierende opgaver og at udarbejde beslutningsoplæg til ministeren? Så søger vi dig til Koncernøkonomi.

Om arbejdsopgaverne

Vi søger en medarbejder til at styre og drive ministeriets forsøgs- og udviklingsmidler (F&U). BUVM udmønter hvert år mere end 100 mio. kr. til forsøg og udvikling, som bl.a. omfatter tiltag på ordblindeområdet, forsøg på erhvervsuddannelsesområdet, analyser og meget mere. Initiativerne går på tværs af departementet og styrelserne og involverer en stor grad af koordinering.

De konkrete opgaver indebærer bl.a.:

  • økonomiske beregninger og vurderinger til brug for nye politiske forslag,
  • koordinering og samarbejde internt i Departementet og med BUVM’s styrelser, hhv. Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) og Styrelsen og IT og Læring (STIL),
  • udarbejdelse af finanslovbidrag, herunder bl.a. økonomi- og aktivitetsfremskrivninger af fx antallet af elever,
  • ministerbetjening, fx i forbindelse med politikudvikling og svar til Folketinget.


Vi tilbyder et job i et dynamisk departement med mulighed for at udvikle din faglighed, såvel som din politiske og procesmæssige forståelse i spændingsfeltet mellem uddannelsespolitik, økonomi og organisation.

Om dig

Vi forventer, at du er ambitiøs, har en fagligt stærk profil og motiveres af at arbejde med uddannelsespolitik, økonomi og styring i et politisk miljø tæt på Christiansborg. Du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse (fx cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. eller cand.scient.soc.).

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde med koordination,
  • har flair for tal og økonomi, herunder at arbejde med Excel,
  • har lyst til at drive både større og mindre projekter,
  • har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner, herunder kan formidle komplekse tal og analyser på en let forståelig måde,
  • har en selvstændig og struktureret arbejdsform,
  • trives i et miljø med vekslen mellem opgaver med korte deadlines og højt tempo samt længerevarende driftsopgaver.


Vi arbejder for at sikre økonomisk stærke uddannelser

Børne- og Undervisningsministeriet arbejder for at skabe fagligt stærke dagtilbud og uddannelser til alle. Vi har forskellige opgaver i vores samlede bestræbelser på at opfylde de mål.

Koncernøkonomi er en del af departementets Økonomi- og Koncernafdeling, hvor vi har det tværgående økonomiansvar for omkring 100 mia. kr., herunder økonomien knyttet til dagtilbud, folkeskolen, ungdomsuddannelserne og voksen- og efteruddannelsesområdet.

I Koncernøkonomi arbejder vi bl.a. med politikudvikling, finanslov og økonomisk styring og vi har det overordnede ansvar for, at politiske beslutninger og prioriteringer baserer sig på et solidt økonomisk grundlag. Det gælder fx i forbindelse med politiske udspil og forhandlinger samt i den daglige betjening af minister, Folketing og presse. Dertil har vi en central rolle i forhold til at understøtte ministeren og resten af ministeriet i korrekt forvaltning og at opnå den bedst mulige udnyttelse af ministeriets ressourcer og sikre en fælles retning for hele Børne- og Undervisningsministeriets koncern.

I centeret er vi ca. 16 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi har en uformel omgangstone og er gode til at have det sjovt sammen i dagligdagen, også når der er travlt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som fuldmægtig. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Ansættelsesstedet er Frederiksholms Kanal 25, 1220 København K.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr. uge.

Ansættelsen er pr. 1. december 2023 eller efter aftale.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret kontorchef Toke von Kappelgaard på telefon 21 77 37 76.

Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk.

Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via linket i annoncen senest tirsdag den 18. oktober 2023. Vi forventer at holde samtaler i uge 43.

Du kan i forbindelse med ansættelsesforløbet blive bedt om at løse en case, som vil indgå som en del af den samlede vurdering. Hvis det bliver aktuelt, modtager du yderligere oplysninger herom.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 18. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1