SOUND på Rytmisk Musikkonservatorium søger studentermedhjælper indenfor kommunikation og events

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Er du god til at skrive og kommunikere på sociale medier? Og vil du være med til at arrangere events for og med unge kunstneriske iværksættere? Så er det måske dig, vi leder efter til SOUND.

SOUND er et nyt væksthus for kunstnerisk innovation og iværksætteri, der arbejder for at hjælpe unge musikere og kunstneriske iværksættere med at skabe nye jobmuligheder i og udenfor musikbranchen. I SOUND tilbyder vi skræddersyede inkubationsforløb, mentorordninger, workshops, sociale aktiviteter, fysiske faciliteter og et offentligt eventprogram, og det er ambitionen, at skabe flere bæredygtige kunstnerliv, samtidig med, at vi bidrager positivt til de samfundsmæssige udfordringer, verden står overfor.

SOUND er et pionerprojekt, der med støtte fra Tuborgfondet og med inspiration fra universiteternes startup-miljøer, henvender sig til unge musikere og kunstneriske iværksættere uanset uddannelsesmæssig baggrund. De første kunstneriske iværksættere vil begynde i starten af 2024.

Kvalifikationer

  • SoMe og kommunikation

Du elsker at formulere dig på skrift, og du har mod på at kaste dig ud i copy til Instagram og tekstproduktion til hjemmeside, nyhedsbreve og LinkedIn. Du har måske input til, hvordan man laver en SoMe-strategi, og du har helt sikkert gode idéer til udvikling af content til de sociale medier.

Har du erfaring med Indesign, Figma eller lign., så er det et kæmpe plus.

  • Events

Du har lyst til at prøve kræfter med at udvikle, koordinere og afvikle mindre events og har sans for tidsplaner, praktiske opgaver og små detaljer. Vi skal arrangere talks, konferencer og koncerter, og det er vigtigt, at du har lyst til at hjælpe med at give publikum og deltagere en god oplevelse, og at du kan bevare et positivt mindset, hvis der opstår noget uventet.

Du vil blive en del af et lille team i et levende, kreativt miljø, hvor du vil arbejde tæt sammen med den daglige leder af SOUND.

Ansøgning
Hvis det lyder som noget for dig, så send en ansøgning på max én side og dit CV senest den 11. december kl. 12.00.

Har du erfaring med tekstproduktion eller copy til SoMe, så send meget gerne eksempler eller links med i din ansøgning.

Vi afholder samtalerne inden jul.

Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den daglige leder af SOUND, Mads Ravnsbæk Sørensen, på mail: [email protected] eller telefon: 60 60 40 38

Stillingen er på mellem 10-15 timer om ugen og aflønnes efter gældende organisationsaftale mellem HK/STAT og Finansministeriet. Minimumstimelønnen er 132,68 kr. plus feriepenge og evt. pension. Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

For at blive ansat er det en forudsætning, at du er aktiv studerende ved en uddannelsesinstitution.

RMC og SOUND har til huse på Holmen, hvor cirka 45 ansatte og 200 studerende har deres daglige gang. Du kan læse mere om konservatoriet på www.rmc.dk.

Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) ser et mangfoldigt, rummeligt og nysgerrigt uddannelses- og udviklingsmiljø som en forudsætning for at kunne indfri sin vision om at være en pionér blandt uddannelses-, videns- og kulturinstitutioner inden for samtidsmusik, der uddanner fremtidens kunstneriske innovatorer. RMC opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, social baggrund, etnisk baggrund eller kunstnerisk baggrund samt individuelle psykiske og fysiske forudsætninger til at søge de ledige stillinger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 11. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1