Student søges til Erhvervsministeriets område for Erhvervsregulering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Har du interesse for politik og lovgivning? Og har du lyst til at arbejde i Slotsholmens maskinrum og prøve kræfter med et job i et departement?

Så er du måske vores nye student i Erhvervsministeriets Område for Erhvervsregulering og Internationale forhold, hvor vi arbejder med erhvervsregulering i vid forstand. Dette omfatter techgiganter, det danske EU-formandskab i 2025, søfartsområdet, konkurrence- og selskabsret, forbrugerpolitik og meget mere.

Om jobbet

Vi søger en studentermedhjælper, som vil indgå i et studenterteam på fire studenter i området. Dine arbejdsopgaver kan bestå i at bidrage til betjeningen af ministeren, når der f.eks. skal udarbejdes beslutningsoplæg, forberedes lovforslag eller udarbejdes mødemateriale. Arbejdsopgaverne kan også bestå af svar på borgerbreve, aktindsigt og udnævnelsessager.

Arbejdsopgaverne er mange og alsidige. Du vil blive udfordret på dine faglige og processuelle evner og få indblik i en lang række politiske processer inden for både nationale og international emner.

Om dig

Vi lægger vægt på, at du har:

  • interesse i politik, samfundsforhold, offentlig forvaltning og jura
  • lyst til at lære og er omstillingsparat
  • gode evner til at formulere dig mundligt og skriftligt
  • gode samarbejdsevner og er frisk på at give en hjælpende hånd
  • er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse (statskundskab, jura, økonomi el.lign.)


Om os

I Område 2 beskæftiger vi os med en bred vifte af opgaver til gavn for danske virksomheder og forbrugere. Vi er et område med både nationale og internationale dagsordener og lægger stor vægt på det sociale fællesskab på tværs af teams. Vi varetager processen omkring lovforslag og bidrager til politiske udspil med det formål at sikre de bedste rammevilkår for danske virksomheder såvel som at varetage forbrugernes rettigheder. Vi går op i, at virksomhederne bliver mødt af gode regler, er konkurrencedygtige og at administrative konsekvenser nedbringes, særligt for små og mellemstore virksomheder.

Som student får du både lov at prøve kræfter med en række spændende og forskellige områder og et godt kendskab til arbejdet i centraladministrationen generelt.

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Din ugentlige arbejdstid bliver 15 timer, og tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi er fleksible i forhold til undervisning og eksamensperioder.

Er du interesseret?

Send din ansøgning via link på https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/ senest den 20. december 2023. Husk også at uploade dit CV, dine eksamenspapirer samt andet relevant materiale.

Samtaler vil blive afholdt i uge 2 og 3, og tiltrædelsesdatoen er hurtigst muligt.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til specialkonsulent Anne Sofie Kinnerup på telefon 91 33 72 26.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?

I departementet ønsker vi at skabe gode og konkurrencedygtige rammebetingelser, så dansk erhvervsliv også i fremtiden er i stand til at skabe solid vækst og velstand. Vi vil medvirke til at gøre det attraktivt at investere og udvikle virksomhed i Danmark. På en bred vifte af ressortområder - fra boligfinansiering og forbrugerforhold til life science og den teknologiske udvikling af erhvervslivet samt rammevilkår for finansielle virksomheder - er vi med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem.

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for. Og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve, og vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodeller i lyset af den teknologiske og grønne omstilling og den geopolitiske udvikling

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 20. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1