Rekrutteringsfirma

Faglig Chef til backoffice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du have en spændende og udfordrende hverdag og det faglige ansvar for driften i backoffice? Og vil du være med til at understøtte og udvikle velfærden i Danmark gennem forvaltning af lån til det kommunale? Har du desuden lyst til at være den operationelle kraft med en bred vifte af opgaver indenfor obligations-, modparts-, og låneadministration? Så er du måske KommuneKredits nye faglige chef til backoffice.

Som backofficechef bliver du fagligt ansvarlig for hele driften samt projekter og koordinering i et backoffice team på 4 medarbejdere. Stillingen som faglig chef indeholder ikke personale ansvar, men du vil arbejde operationelt i hele bredden af backoffice og have det overordnede overblik samt forståelse. Du skal derfor trives med både drift og udvikling. Hverdagen er travl og udfordrende, men også VILDT spændende og der er altid tid til hinanden og ikke mindst til et godt grin.

Du får en central og vigtig rolle i de interne processer og systemer og udviklingen heraf


KommuneKredit har en ambition om at styrke og optimere det nuværende arbejde med låneadministration og afvikling af betalinger overfor finansielle modparter. En vigtig opgave for dig, bliver derfor at tilpasse, udvikle og automatisere fremtidens processer og systemer. Derudover vil der være opgaver som:

  • Betalinger til og fra finansielle modparter (f.eks. derivater, repoer, udstedelser (EMTN, ECP, Private Placements) og investeringer)
  • Administration af lån til kunder
  • Administration af statsstøttede lån
  • Likviditetsstyring
  • Bogføring
  • Afstemning

For at få succes i rollen ser vi gerne, at du kommer med følgende kvalifikationer:


Du er dygtig til at arbejde selvstændigt og med komplekse opgaver. Du er kvalitetsbevidst, løsningsorienteret og kan drive forandring. Du er strukturel og har det gode overblik.

Derudover har du:

  • Erfaring med controlling, bogføring eller andre lignende opgaver i et backoffice.
  • Kendskab til finansielle instrumenter som afvikling af handler, betalinger til og fra finansielle modparter, administrationsopgaver m.m.
  • Evnen til at sætte dig ind i komplekse processer og sætte dem i system.

Du trives med at have mange forskellige kontaktflader i virksomheden såvel som til kunder og finansielle modparter. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en finansiel virksomhed.

KommuneKredit tilbyder:


Et garanteret spændende og udfordrende job i en mindre organisationen, hvor du får masser af ansvar og indflydelse på egne og teamets opgaver. Derudover får du rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Få medarbejdere håndterer en bred vifte af komplekse opgaver. Det er udfordrende, men det giver fantastiske muligheder og et godt kendskab til en kompliceret finansiel virksomhed.

Derudover kan du se frem til at blive en del af en organisation, hvor man blandt andet:

  • er gode til at bringe hinandens faglighed i spil og bruge sin specialviden
  • vil hinanden det bedste og spiller hinanden gode.

  • har fleksible arbejdstider og en række personalegoder, som fx attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, 6 ugers ferie, omsorgsdage, en række betalte kutymefridage, forhøjet ferietillæg, kantine med egen kok samt massageordning

Kontoret, som danner den primære ramme om hverdagen, ligger på Kultorvet i hjertet af København. KommuneKredit har stort fokus på at få arbejde og privatliv til at gå op i en højere enhed, og der er derfor mulighed for hjemmearbejde.

Er det noget for dig?


Du søger jobbet hos FLAIR – tidligere Adecco, da vi varetager rekrutteringen for KommuneKredit. For at komme i betragtning til stillingen bedes du venligst uploade dit CV ved at trykke på 'ansøg'. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Senior Rekrutterings Specialist, Liselotte Schwanenflügel på 28 93 89 83 eller [email protected]

Om KommuneKredit


KommuneKredit vil hinanden det bedste, og spiller hinanden gode. Derfor ansætter de gerne medarbejdere med forskellige baggrunde og opfordrer alle kvalificerede – uanset social baggrund, kultur, alder, køn, etnicitet, religion eller seksualitet – til at søge en stilling.

KommuneKredit er en ganske særlig finansiel virksomhed, der er med til at sikre kommuner og regioner mere lokal værdi for borgernes penge.

Grundlæggende er KommuneKredit en forening som tilbyder lån og finansiel leasing til danske kommuner og regioner. Alle landets kommuner og regioner er medlem af KommuneKredit. Den solidariske konstruktion og sikre forretningsmodel betyder, at de har den højest tænkelige kreditvurdering (AAA) (Aaa). Derfor kan kommuner og regioner få enkel og hurtig adgang til finansiering af deres projekter. Store som små. Til de lavest mulige omkostninger. På lige vilkår for alle – i hele landet. Du kan læse endnu mere om KommuneKredit her. www.kommunekredit.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1