Student til Financial Lines

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vi søger en studentermedhjælper til en deltidsstilling i vores Financial Lines afdeling.

Financial Lines arbejder med forsikringsløsninger til store og mellemstore nordiske virksomheder til dækning af bl.a. ledelsesansvar, professionelt ansvar og kriminalitet.

Vi er et team på 26 personer, hvor 7 af os er etableret i Danmark. Det er også til vores danske kontor, at vi søger en dygtig og fleksibel student, der har drive og struktur samt er ansvarsbevidst.

Omkring jobbet:

Du kommer til at hjælpe med at underwrite fra start til slut. Det vil sige, at du skal risikoanalysere på et juridisk og økonomisk grundlag. Derfra skal du skrive informationerne ind i vores elektroniske policesystem, sende tilbud ud, og når tilbuddet er godkendt, sende policen ud.

Igennem arbejdsdagen vil du have løbende kontakt per mail og telefon med diverse forsikringsmælgere, som vores handler går igennem. Gode kommunikationsfærdigheder er derfor vigtigt.

Arbejdsopgaverne er varierede og starter blidt ud men øges i takt med din udvikling og lyst til at lære.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • Juridisk og økonomisk risikoanalyse
  • Tilbudsgivning
  • Policeudstedelse
  • Revision og udvikling af forsikringsbetingelser
  • Løbende administrative opgaver

Denne stilling bliver en del af et udviklingsprogram for at få forsikring ind under huden. Vi bruger tid på at lære fra os og sikre, at du vil få den nødvendige viden til at kunne stå mere og mere på egne ben. Forhåbentlig kan denne stilling på sigt udvikle sig til en fuldtidsstilling efter dit studie er slut.

Vi søger:

Vi er på udkig efter en udadvendt person, som kan yde god service både udadtil mod kunder og andre stakeholders samt internt.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du kan tale og skrive engelsk på et godt niveau samt skrive og tale dansk på højt niveau.

Vi forestiller os, at du studerer HA (jur.) eller lignende på 2. eller 3. år, men vi er ikke lukkede over for andre uddannelsesretninger.

Vi forventer desuden, at du:

  • Har interesse for kontrakter, selskabsret, regnskabsanalyse og forsikring
  • Har indgående kendskab til Microsoft 365
  • Tager ansvar og arbejder selvstændigt
  • Er dynamisk og har et godt humør og gå-på-mod

Vi tilbyder:

  • Et spændende og lærerigt job i en international organisation i vækst
  • Et energisk team med gode kollegaer og højt energiniveau
  • Gode muligheder for videre udvikling
  • 15 timer om ugen med fleksibel arbejdstid for balance mellem studie og job (med mulighed for flere timer)
  • Arbejdsplads centralt i København K

Hos RiskPoint vil du opleve et arbejdsmiljø med dygtige og erfarne kolleger, og hvor vi gerne går den ekstra mil, som fører til, at vi har en glad og tilfreds kunde.

Vi er mere end blot en arbejdsplads. Vi prioriterer sociale events og til trods for, at vi er spredt over 13 lande og har 200+ medarbejdere, så opfatter vi stadig os selv som en stor og sammentømret familie. Den særlige RiskPoint kultur er alfa og omega for os. Vi er på en rejse sammen, hvor vi passer på hinanden, mens vi alle har en ambition om at være de allerbedste.

Vi er klar til hurtig opstart efter aftale.

Interesseret i stillingen?

Vi afventer din motiverede ansøgning samt CV med spænding.

Send dette til Mads Guldhammer på [email protected] med teksten ”Financial Lines Student” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: 29.01.2024.

Vi kalder løbende ind til samtaler.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt da Niklas Jensen, Financial Lines Manager (Denmark), på [email protected] eller på telefon +45 25 39 18 79

__________________________________

RiskPoint is a global Managing General Underwriter (MGU) providing best in class insurance solutions to businesses and their advisors. RiskPoint operates globally with locations in 13 countries across Europe, the U.S and Asia and have more than 200 employees. Our specialist and seasoned underwriters have in depth industry and product knowledge whilst our professional claims team provide a unique and pro-active approach to assisting our clients when claims occurs.

Together we offer a wide range of insurance solutions within the areas of Mergers & Acquisitions, Renewable Energy, Liabilities including Financial Lines and Cyber, Off-Shore Upstream, Property & Construction and Accident & Health. The RiskPoint core values are: trust, openness and honesty, respect and tolerance, drive and dedication as well as being part of a winning team in a competitive environment.

For more information about RiskPoint, please visit: www.riskpoint.eu

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0