Studentermedhjælper til EU og Internationalt kontor i Miljøministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Hvis du har lyst til at arbejde med EU- og international miljøpolitik og være med til at fremme Danmarks interesser i den grønne omstilling, så er du måske vores nye studentermedhjælper i EU og Internationalt kontor i Miljøministeriets Departement.

EU og Internationalt kontor – hvem er vi?
I EU og Internationalt kontor står vi for koordinationen af Miljøministeriets EU-arbejde og internationale indsatser. Kontoret har således det overordnede og koordinerende ansvar for den danske EU-beslutningsprocedure og for forhandlingerne på miljøområdet i Bruxelles, herunder forberedelse af Rådsmøder.

Kontoret har samtidig ansvaret for det tværgående FN-arbejde og koordinationen af arbejdet med verdensmål, de internationale miljø- og naturkonventioner, OECD, nordisk- og arktisk miljøsamarbejde samt det bilaterale samarbejde med navnlig udviklingslande. Desuden har kontoret ansvaret for ministerens rejser og eksportfremstød. Vi arbejder tæt sammen med de øvrige kontorer i departementet, EU repræsentationen i Bruxelles, ambassaderne og andre ministerier.

I EU og Internationalt kontor har du gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, og du kommer til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger i et dynamisk og uformelt arbejdsklima.

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Som studentermedhjælper vil du assistere de øvrige medarbejdere i kontoret med forskelligartede og udfordrende opgaver relateret til kontorets ansvarsområde. Opgaverne vil spænde fra forberedelse af mødemateriale, referatskrivning, informationssøgning og baggrundsanalyser, ministerbetjening som eksempelvis håndtering af internationale invitationer til ministeren, instruktioner til EU-Repræsentationen, kommunikationsopgaver og diverse ad-hoc opgaver.

Vi tilbyder

  • Et attraktivt og lærerigt studenterjob, som vil give dig et godt indblik i den politiske beslutningsproces både nationalt, i EU og internationalt.
  • En spændende og varieret hverdag i et engageret og samarbejdsorienteret kontor.
  • Udfordrende opgaver med mulighed for personlig og faglig udvikling.
  • Indblik i, hvordan det er at arbejde i centraladministrationen.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du:

  • Har et højt fagligt niveau og stærke analytiske evner med øje for detaljen.
  • Er velstruktureret, grundig og har fokus på kvalitet i dit arbejde.
  • Mestrer skriftlig og mundtlig kommunikation, både på dansk og engelsk.
  • Besidder gode samarbejdsevner.
  • Er proaktiv og har et godt humør.
  • Er godt i gang med en uddannelse inden for samfundsvidenskab eller en anden relevant videregående uddannelse.

Vi ser gerne, at du har interesse for og en vis erfaring med EU og/eller det internationale område.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Miljøministeriets departement, Frederiksholms Kanal 26, København K.

Stillingen er normeret til en ugentlig arbejdstid på 15 timer, som du i samarbejde med teamlederen kan fordele over 2-3 dage, så det passer med dine studier.

Det er et krav, at du er studieaktiv for at være ansat som studentermedhjælper.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Vibeke Jørgensen tlf.
25 44 12 11.

Du kan læse mere om Miljøministeriet på vores hjemmeside www.mim.dk.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning med CV og herunder dokumentation for igangværende uddannelse og beståede eksamener inkl. karakterer, samt oplysninger om tidligere beskæftigelse m.v. senest den 18. januar 2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 4.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1