Job som Runner hos KU-IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Som studentermedhjælper (Runner), hos KU-IT på Søndre Campus, vil du indgå i den daglige brugerrettede print- og AV-drift på Campus, hvor du vil servicere alle de fakulteter og centre, der befinder sig herude.

Det primære fokusområde er print, hvor vi dagligt går en runde og genpåfylder papir, toner mm.

Ydermere agerer vi som ”first responders” på AV-opkald på Campus, hvor vi hjælper underviseren, med at få udstyret til at spille. Da vi er en del af KU-IT, er der også IT-specifikke opgaver vi løser, bl.a. geninstallation af computere, udlevering af IT-udstyr og ID-kort mm.Ydermere vil vi til studiestart også tilbyde introduktionsundervisning.

Studiejob

Vi lægger stor vægt på, at der skal være plads til studiet og i den sammenhæng er vi meget fleksible. Den typiske arbejdstid er en vagt af 8 timer pr. uge.

Hvem søger vi?

Vi søger en studentermedhjælper, som er løsningsorienterede, serviceminded, selv i stand til at tilrettelægge arbejdsopgaver for dagen og kan løfte en kasse papir eller to.

Der vil naturligvis være både oplæring og sparring, men det er en stor fordel, hvis du er glad for computere, elektroniske dimsedutter og ikke er bange for at trykke på knapper.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund/Foreningen af Danske Lægestuderende for studenterundervisere ved universiteterne med tilhørende protokollat. Timelønnen er 175,21 kr. (1. oktober 2023-niveau) + feriepenge og pensionsbidrag.

Det er en forudsætning, at du er indskrevet ved en videregående uddannelse.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 8 timer.

Ansøgnings- og ansættelsesprocedure

Er du interesseret i stillingen beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med CV, indskrivningsbevis, karakterudskrift og eventuel relevant dokumentation via jobportalen senest den 15. februar 2024.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Der vil blive indkaldt til samtaler løbende.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vil du vide mere om stillingen, så skriv eller ring til os!

Alexander Andersen, det daglige ansvar for Runnerne,
Telefon: 93 50 95 10
E-mail: [email protected]

Københavns Universitet, KU-IT Søndre Campus, Karen Blixens Plads 8, 2300 København S.

”KU er i færd med at designe en ny fælles administrativ organisering på KU, som forventes at medføre ændringer inden for det næste år til halvandet. Målet med den administrative reform er blandt andet at styrke det tværgående samarbejde, øge effektiviteten og sikre gode karriereveje for administrative medarbejdere på KU. Reformen vil indebære besparelser på administration. Du opfordres til at kontakte Alexander Andersen på telefon: 93 50 95 10, for at høre nærmere til sammenhængen mellem denne stilling og den administrative reform.”

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 15. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1