Ambitiøse analytikere med relevant erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at udvikle det danske velfærdssamfund? Vil du arbejde med en varieret opgaveportefølje og strategisk vigtige projekter? Har du stærke metodekompetencer, og brænder du for anvendt analyse og forskning? Så er du måske vores nye kollega.

Hvem søger vi?

Vi søger profiler med stærke kvantitative og/eller kvalitative kompetencer til flere af vores forsknings- og analyseafdelinger. Kendetegnende for de profiler, som vi søger, er en erfaring med at indsamle, strukturere og analysere data kombineret med meget stærke analytiske evner – og så skal man være godt skrivende! Erfaring med at koble forskellige datakilder i projektarbejdet samt erfaring med den type opgaver som VIVE løser, herunder evalueringer og systematiske forskningsoversigter, vil være en fordel. Til vores afdelinger søger vi helt konkret:

  • VIVE Arbejde og ældre: En eller flere analytikere med stærke kvantitative kompetencer til at gennemføre analyser på registerdata og surveys, og en eller flere analytikere med stærke kvalitative metodekompetencer og erfaring med indsamling kvalitative data. Viden om områderne beskæftigelse, ældre og boligsociale problemstillinger vil være en fordel. For en af stillingerne vil en del af opgaverne være at understøtte Videncenter for fastholdelse af seniorer på arbejdsmarkedet med administrative opgaver.


  • VIVE Effekt:En analytiker til gennemførelse af forskning og analyser om, hvilke offentlige indsatser, der giver størst kvalitet for borgerne. Medarbejderne anvender avancerede statistiske analysemetoder til effektmålinger og samfundsøkonomiske analyser. Afdelingen er desuden vært for Campbell og gennemfører systematiske forskningsoversigter (reviews). Analytikeren forventes at stærke kvantitative og kvalitative kompetencer.


  • VIVE Social: En analytiker med en meget stærk kvalitativ profil og gerne med baggrund inden for pædagogik el.lign. Du skal have erfaring med store kvalitative dataindsamlinger og analyse, samt viden om pædagogiske tilgange og metoder i sociale indsatser henvendt udsatte borgere. Du skal have et par års erfaring med at interviewe børn og unge i udsatte positioner.


  • VIVE Styring og Ledelse: En analytiker med stærke metodiske kompetencer, der har interesse for og kan bidrage til analyser af offentlige organisationers ledelse, civilsamfund og styring på tværs af velfærdsområderne. Viden om og erfaring med kvalitative casestudier, spørgeskemaundersøgelser og registerdataanalyser er en fordel.


  • VIVE Sundhed: Vi søger en eller flere kvalitativt stærke kandidater, der kan designe undersøgelser samt indsamle og analysere kvalitative data (interviews, observationer, case-studier mm.) med høj kvalitet. Det er en fordel, hvis du også kan arbejde med mixed-methods. For at komme i betragtning til en af stillingerne skal du målrette din ansøgning til afdelingen og have engagement og indsigt i fx sundhedssystemets organisering, ledelse, professioner, borger-/patientperspektiver eller psykiatrien.


Hvad forventer vi?

Du må gerne have ”en smule” erhvervserfaring, men du behøver ikke være langt i dit karriereforløb og nyuddannede er også velkomne til at søge.

Derudover ser vi gerne, at du lever op til flere af følgende kriterier:

  • Solide metodekompetencer – kvantitativt og/eller kvalitativt
  • Gode analytiske kompetencer
  • Gode formidlingskompetencer, skriftligt såvel som mundtligt
  • Kan samarbejde tværfagligt og har lyst til at arbejde i projektteams i en dynamisk projektorganisation
  • Gode kommunikationsevner og kan formidle problemstillinger, resultater og anbefalinger klart og præcist – både mundtligt og skriftligt på dansk
  • Har erfaring med eller potentiale til at bidrage til ansøgninger, tilbud og projektbeskrivelser
  • Evt. erfaring med gennemførelse af anvendelsesorienterede analyse- og/eller forskningsopgaver


Som analysemedarbejder i VIVE skal du derudover have (1) gode samarbejdsevner både internt i forhold til projektteams m.fl. og eksternt i forhold til rekvirenter, (2) være ambitiøs i forhold til at producere anvendelig viden af høj kvalitet samt (3) være nysgerrig og åben over for alternative perspektiver og argumenter, der fx udspringer af en anden faglig tradition end din egen.

Hvad tilbyder vi?

VIVE rummer et stærkt miljø for produktion af anvendelig viden om det danske velfærdssamfund, som vi afrapporterer til både internationale forskningsfælleskaber og den danske offentlighed. Vi tilbyder en kreativ, engagerende og udviklende arbejdsplads med stærke eksterne relationer til blandt andet ministerier, styrelser og kommunerne, universiteter og andre forsknings- og analysemiljøer. Jobbet rummer stor medindflydelse, ansvar og mulighed for at præge arbejdet. Du får desuden gode rammer for faglig udvikling, som understøttes af personaleledere og med en mentorordning.

Vi tilbyder en stejl læringskurve for både den nyuddannede og den mere erfarne analytiker. Vores rolle i de politiske processer samt vores projektbaserede arbejdsform indebærer, at den enkelte medarbejder udvikler og anvender både klassiske embedsmandskundskaber samt analyse-, konsulent- og projektlederkompetencer. Derudover vil du møde:

  • Et stærkt tværfagligt og anvendelsesorienteret forsknings- og analysemiljø
  • Afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver
  • Mulighed for at udvikle faglige samarbejdsrelationer, både inden for og uden for VIVE
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor man har stor indflydelse på egne opgaver

En stilling som analytiker er en fast stilling i VIVEs analytikerspor. Som analytiker er du typisk i starten af din karriere, og det forventes, at du medvirker til VIVEs analyse- og forskningsarbejde og specialiserer dig fagligt og metodisk. Der er gode muligheder for faglig udvikling, og en stilling i VIVEs analytikerspor kan potentielt anvendes som afsæt for et ph.d.-forløb.

Nærmere oplysninger

Vil du vide mere om en af de ledige stillinger, er du velkommen til at kontakte den afdelingschef, der er relevant for pågældende stilling eller læse på vores hjemmeside vive.dk.

VIVE Arbejde og Ældre:

Lisbeth Pedersen, mail [email protected] tlf. 2943 5360

VIVE Effektmåling:

Hans Hummelgaard, mail [email protected]; tlf. 4240 8141

VIVE Social:

Kræn Blume Jensen, mail [email protected] tlf. 6055 9286

VIVE Styring og Ledelse:

Ulrik Hvidman, mail [email protected] tlf. 5172 9734

VIVE Sundhed:

Sanne Hasse, mail [email protected] tlf. 4043 1706

Ansættelsesproces

Du kan læse mere om kravene i VIVEs analytikerstillinger i vores beskrivelse af VIVEs stillingsstruktur og ansættelsesproces, som du finder på vores hjemmeside.

Ansættelsesudvalget beslutter hvilke ansøgere, der går videre til samtale. I udvælgelsen lægger vi vægt på, om du i din ansøgning forholder dig reflekteret til dette opslag samt kriterierne i vores stillingsstruktur, jf. ovenstående link.

Det er ledelsen, der træffer beslutning om, hvilken ansøger, der tilbydes ansættelse.

Uddannelseskrav

Ansættelse som analytiker forudsætter, at du har en kandidatgrad inden for det samfundsvidenskabelige område, som stillingen hører under, fx økonomi, politologi, folkesundhedsvidenskab eller tilsvarende.

Ansættelsesvilkår

Stillingen som analytiker er en fastansættelse på fuldtid. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomsten mellem Skatteministeriet og Akademikerne. Som analytiker ansættes du som fuldmægtig. Afhængig af kvalifikationer vil der være mulighed for en lønforhandling.

Ansættelsesmyndigheden er VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd. Ansættelsesområdet følger det aktuelle ministerområde; Indenrigs- og Sundhedsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er VIVE København (Herluf Trolles Gade 11, 1052 København K) eller VIVE Aarhus (Søren Frichs Vej 36G, 8230 Åbyhøj) – efter dit valg. Der kan forekomme rejseaktivitet mellem VIVEs lokationer.

Ansøgning

Du søger stillingen via vores elektroniske rekrutteringssystem og alle bilag uploades sammen med ansøgningen. Find linket til ansøgningsskemaet på vive.dk - Om VIVE - Ledige stillinger.

Ud over ansøgning og CV skal du medsende følgende:

  • Eksamensbevis for bestået kandidateksamen samt karakterudskift fra universitetet, så vi kan se, hvilke fag du har haft
  • Eventuelt eksempler på relevante skriftlige arbejder (fx rapporter, pjecer, artikler, tilbud, ansøgninger, notater, power points mm.). Du skal kort skrive, hvilken rolle du har haft, hvis der er tale om arbejder udført sammen med andre.

I ansøgningen skal du oplyse, om du ønsker arbejdssted i VIVE København eller VIVE Aarhus.

VIVE ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge. Du er også velkommen til at udelade oplysninger, om køn/kønsidentitet, alder, etnicitet mv. i din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Ansøgningsfrist

Du kan søge stillingen frem til onsdag den 28. februar, kl. 12.00. Materiale modtaget efter dette tidspunkt vil ikke blive taget i betragtning.

Om VIVE

I VIVE arbejder vi med forskning og analyser, som giver ny viden om velfærdssamfundet og bidrager til at skabe bedre kvalitet og mere effektiv udnyttelse af ressourcerne i den offentlige sektor. Vores vidensproduktion er aktuel, relevant og dagsordenssættende - til gavn for udviklingen af det danske velfærdssamfund.

VIVE er et uafhængigt nationalt forsknings- og analysecenter, som udfører samfundsforskning på højt internationalt niveau. I VIVE har vi til formål at udvikle og formidle viden om velfærdsområderne og nationale og internationale samfundsforhold med betydning for befolkningens levevilkår.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 28. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0