Erfaren medarbejder til koordinering af forberedelserne af det kommende EU-formandskab på Kulturministeriets område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være en drivende og koordinerende kraft i Kulturministeriets forberedelse og varetagelse af EU-formandskabet i 2. halvdel af 2025? Og har du lyst til at arbejde for et ambitiøst og nytænkende formandskabsprogram, hvor du bringer din EU-viden, kreativitet og praktiske sans i spil? Vi søger en medarbejder, der i samarbejde med dygtige kollegaer og samarbejdsparter vil få en central rolle i forberedelsen og afviklingen af det kommende danske EU-formandskab på Kulturministeriets område.

Om jobbet

Danmark har med EU formandskabet en unik chance for at påvirke fremtidens kultur- og mediepolitiske rammebetingelser. Kunstig intelligens, tech giganter og en ny geopolitisk virkelighed skaber både udfordringer og muligheder for Danmark. Stillingen er placeret i kontoret for Analyse og Internationale forhold, som koordinerer Kulturministeriets EU-arbejde og forbereder det kommende danske EU-formandskab i samarbejde med relevante kontorer i ministeriet.

Du vil få en central rolle i forberedelsen af det danske EU-formandskab på kultur, sport, medier og ophavsretsområdet og en bred samarbejdsflade, både internt i Kulturministeriet, i andre ministerier og med danske og udenlandske kollegaer og samarbejdsparter i Bruxelles. Du bliver del af et stærkt fagligt team, der også beskæftiger sig med nordisk samarbejde, UNESCO-samarbejde, bilateralt samarbejde mv. og hvor der vil være mulighed for gensidig udvikling og sparring.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udarbejdelse, planlægning og eksekvering af et ambitiøst og sammenhængende formandskabsprogram på tværs af områderne kultur, sport, medier og ophavsret, hvor de enkelte formater og aktiviteter understøtter en samlet fortælling og plan for det danske formandskab.
  • Koordinering af Kulturministeriets bidrag til den tværgående formandskabsplanlægning og -afvikling – bl.a. indspil til det tværgående formandskabsprogram og mødedeltagelse i tværministerielt forum.
  • Planlægning og forberedelse af ministerens aktiviteter under formandskabet, herunder udarbejdelse af mødesager og taler.
  • Løbende minister- og direktionsbetjening – bl.a. koordinering af formandskabsmøder i Danmark og Bruxelles og forberedelse af rådsmøde.
  • Understøtte og samarbejde med øvrige kontorer i Kulturministeriet.
  • Samarbejde og dialog med øvrige ministerier, øvrige danske repræsentanter og EU-institutioner, deltage i møder og repræsentere Kulturministeriet i diverse sammenhænge.

Om dig

Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse, fx cand.scient. pol., cand.jur. cand. polit. eller lignende og har erfaring fra statsadministrationen. Derudover har du erfaring med EU-arbejde/EU-beslutningsprocesser, fx fra en af EU’s institutioner eller fra en statslig styrelse eller et departement.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring med projektledelse eller koordinering af større projekter/sager.
  • Har interesse og flair for politisk betjening i en politisk styret organisation.
  • Kan formidle komplicerede problemstillinger klart og enkelt, både mundtligt og skriftligt.
  • Behersker engelsk på højt niveau, både mundtligt og skriftligt.
  • Kan sætte dig ind i nye fagområder og problemstillinger hurtigt og effektivt.
  • Kan skabe både overblik og har sans for detaljen.
  • Trives med et højt tempo, en omskiftelig hverdag og varierede opgaver.
  • Er indstillet på rejseaktivitet i varierende omfang.

Kulturministeriet som arbejdsplads

Du vil blive en del af en arbejdsplads, der organiserer sig efter de politiske mål og arbejder aktivt for at nå dem. I ministeriet arbejder vi dynamisk med vores interne organisering, så vi kan levere hurtigt og effektivt. Du vil få en varieret hverdag tæt på de politiske beslutninger, hvor der er fokus på at levere løsninger, som står på et solidt fagligt, juridisk og økonomisk grundlag.

Vi prioriterer din udvikling

Kulturministeriets departement er en attraktiv og professionel arbejdsplads med højt ambitionsniveau. Vi er optaget af at fastholde og udvikle dygtige medarbejdere og tilbyder gode karrieremuligheder. Du får bl.a. adgang til kurser og efteruddannelse, faglige inspirationsoplæg mv., som sammen med vores interne talentprogram sikrer den faglige og personlige udvikling.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent afhængig af dine kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid.

Ansættelsesområdet er Kulturministeriets departement og underliggende styrelse. Arbejdsstedet er Nybrogade 2, 1203 København K.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og opretholde godkendelsen under hele din ansættelse.

Forventet tiltræden er den 1. juni 2024 eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte kontorchef Ida Bayer Kühl på tlf. 24 25 91 49 eller mail [email protected].

Eventuelle praktiske spørgsmål i forbindelse med din ansøgning kan rettes til HR-partner Anne Sofie Eilertsen på tlf. 30 93 40 36 eller mail [email protected].

Du kan læse mere om Kulturministeriet på www.kum.dk.

Ansøgning

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk/job senest den 11. april 2024 kl. 12.00. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, nå du trykker på knappen ”Søg stillingen”. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag.

Vi forventer at afholde jobsamtale i uge 16 og 17.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold mm. opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 11. april 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1