Adjunkt/lektor med kompetencer inden for den juridiske del af det sundhedsfaglige felt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Kan du gøre vores studerende i stand til at navigere i sundhedsfaglige problemstillinger, der også omfatter den juridiske vinkel, og har du en bred viden inden for den juridiske del af det sundhedsfaglige felt – især inden for patientsikkerhed, serviceloven, sundhedsloven mm.? Har du erfaring med at arbejde med administration og koordinering inden for det sundhedsfaglige felt – enten fra et sygehus eller det kommunale, og er du samtidig en dygtig underviser, der formår at engagere, inspirere og gøre en forskel for vores studerende? Så kan det være dig, der er vores nye adjunkt eller lektor.

På forvaltnings- og administrationsuddannelserne (FAU) på Københavns Professionshøjskole (KP) har vi brug for en underviser, der kan sætte sine juridiske kompetencer i spil ift. administration og korrigering, inden for det danske sundhedsvæsen, og som gerne kender til eller har erfaring med at arbejde inden for dette område.

På FAU er der fire forvaltnings- og administrationsuddannelser, men du vil primært skulle være tilknyttet den nyoprettede uddannelse ”Sundhedsadministrativ Koordinator", hvor vi uddanner vores studerende til at kunne træde ind i rollen med at varetage administration og koordinering i det danske sundhedsvæsen. Da det er en ny uddannelse, betyder det, at du skal bidrage til at udvikle uddannelsen i fællesskab med et stærkt team af dedikerede undervisere. Den sundhedsadministrative koordinatoruddannelse er en 2½ årig erhvervsakademiuddannelse, der startede august 2021, og hvor vores første studerende dimitterer januar 2024.

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

  • undervisning og vejledning af studerende, hvor det er din opgave at planlægge og strukturere gode undervisningsforløb, være med til at understøtte den røde tråd på tværs af fagområderne samt sikre sammenhæng mellem undervisningen og praksisfeltet
  • udvikling af undervisningsmateriale, f.eks. cases, øvelser, eksamensopgaver mv. i tæt samarbejde med dine kolleger. Afhængig af kompetencer vil du evt. kunne få fagansvar for nogle af vores uddannelsesmoduler
  • at sikre kontakt og inddragelse af praksisfeltet i undervisningen; f.eks. ved oplæg fra eksterne oplægsholdere, besøg og oplæg ude i praksisfeltet samt inddragelse af cases mm.
  • at indgå i den daglige drift og udvikling af vores uddannelser samt bidrage til den løbende udvikling inden for dit fagområde

Om dig
Vi søger en ny kollega, der kan bringe sin erfaring samt faglige og personlige kompetencer i spil sammen med sine kollegaer.

Når vi skal finde vores nye kollega, vægter vi nedenstående:

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og kendskab til de faglige områder
  • Du har en bred indsigt i og helst erfaring med at arbejde tværprofessionelt, gerne i en offentlig kontekst
  • Du er god til at samarbejde og har en interesse i at ville det stærke arbejdsfællesskab på tværs af fagligheder, og du har en positiv og konstruktiv tilgang til opgaverne
  • Du har gode kommunikative evner- både mundtligt og skriftligt
  • Du er optaget af at udvikle og uddanne vores studerende på grunduddannelsen. Det vægtes her højt, at du bidrager til at sikre en tæt kobling til praksis i undervisningen og skaber træne/øve muligheder for vores studerende.

Som adjunkt eller lektor hos os, vil du skulle indgå i stærke arbejdsfællesskaber på tværs af de forskellige fagligheder i både egen afdeling og på tværs af KP, da vi vægter samarbejde og det tværfaglige højt. Det gør vi, fordi det er med til at skabe den røde tråd gennem vores uddannelser og dermed skabe stærke studerende og dimittender med en tydelig professionsidentitet.

Du bliver en del af et stærkt hold bestående af 23 engagerede medarbejdere med forskellige kompetencer inden for offentlig forvaltning og skat. På forvaltnings- og administrationsuddannelserne er vi flerfagligt sammensat, og du kommer derfor til at arbejde sammen med kolleger med juridiske, økonomiske samfundsfaglige, organisatoriske, psykologiske og administrative baggrunde, og du vil få masser af mulighed for kompetent sparring og feedback og en god daglig dialog om arbejdsopgaver.

Om os
Vores forvaltnings- og administrationsuddannelser (FAU) er en del af Institut for Forvaltnings- og Administrationsuddannelser på Københavns Professionshøjskole, der foruden FAU også omfatter uddannelsen Katastrofe- og Risikomanager. FAU består af uddannelserne:

  • Administrationsbachelor
  • Professionsbachelor i Skat
  • Erhvervsakademiuddannelsen administrationsøkonom
  • Erhvervsakademiuddannelsen sundhedsadministrativ koordinator.

Vi er gennem vores uddannelser optaget af at bidrage til velfærdssamfundets udvikling. Vi har en vision om at uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis, da vi mener, at myndige professionelle er nøglen til at realisere samfundets fineste idealer og løse dets vanskeligste opgaver.

Foruden arbejdet på de fire grunduddannelser, bidrager vi til opgaveløsningen på videreuddannelse for erfarne praktikere og laver forsknings- og udviklingsprojekter i tæt samarbejde med aktørerne i den offentlige sektor.

Du bliver en del af en spændende afdeling (FAU), hvor der er højt til loftet, en uformel tone og dygtige og ambitiøse kolleger med et stærkt fællesskab. Vi vægter både det faglige og det sociale, og du vil i dit arbejde have stærke muligheder for at præge din opgaveløsning i samspil med dine kolleger i instituttet, men også i forhold til de øvrige uddannelser på Københavns Professionshøjskole.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start den 1. januar 2023 eller snarest derefter. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i KP's lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter 2003-ordningen om lektorbedømmelse, ansættes du på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår, medmindre du anmoder om at blive lektorbedømt efter den aktuelle bekendtgørelse om lektorbedømmelse (2013-ordningen). Vælger du det sidste, skal du vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i den aktuelle bekendtgørelse om lektorbedømmelse (fast-track ordningen). Læs mere under 'Interesseret'.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesleder Mette Baltzer Hansen på tlf.: +45 51632444.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 23-10-2022.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter 2003-ordningen om lektorkvalificering, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse mere i vejledning til anmodningen.

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 45 og 46.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. maj 2024 25
15. maj 2024 26
14. maj 2024 23
13. maj 2024 21
12. maj 2024 25
11. maj 2024 25
10. maj 2024 25
9. maj 2024 22
8. maj 2024 25
7. maj 2024 26
6. maj 2024 27
5. maj 2024 30
4. maj 2024 28
3. maj 2024 26
2. maj 2024 28
1. maj 2024 29
30. april 2024 29
29. april 2024 18
28. april 2024 17
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 19