Praktikkoordinator til Ernæring og Sundhedsuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du en baggrund som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, administrativ flair samt praktisk erfaring fra professionen? Så er jobbet som praktikkoordinator på Ernæring og sundhedsuddannelsen måske noget for dig.

På Københavns Professionshøjskole (KP) arbejder vi ud fra et strategisk pejlemærke, der handler om, at vi skal tilbyde vores studerende fremragende undervisning. Et af vores prioriterede indsatsområder er at etablere et tættere samarbejde med vores praktiksteder. På Ernæring og Sundhedsuddannelsen på Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser har vi hvert år 300 studerende i praktik på 150 praktiksteder. Sammen med dine kollegaer kommer du til at spille en vigtig rolle i at sikre driften og udviklingen af vores studerendes praktikophold.

Om jobbet
Som praktikkoordinator har du overblikket og strukturen over praktikforløbene på uddannelsen, og du etablerer og vedligeholder kontakten til praktikstederne. Du administrerer procedurerne for, at de studerende kommer i praktik, og har styr på systematikken i det administrative system ”praktikportalen”.

Du er selv uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og kan bidrage med din erfaring fra praksis i udviklingen af praktikken og undervisning knyttet til praktikken. Du vil samarbejde med underviserne på uddannelsen om at styrke, hvordan de studerendes praktikerfaringer kan fylde mere i undervisningen, og hvordan underviserne kan øge deres indsigt og erfaring med professionens praksis.

Via dine opgaver får du en helt central position i praktikken, bl.a. som sparringspartner og rollemodel for de studerende. Det er derfor vigtigt, at du er optaget af dialog med studerende og vil være en del af deres læringsforløb.

Du får rig mulighed for at bidrage til at sætte dit eget præg på udviklingen af opgaverne som praktikkoordinator sammen med kollegerne på uddannelsen.

Dine typiske opgaver bliver:

  • Administrativt arbejde i IT-platformen ”Praktikportalen”
  • Systematik og overblik over praktiksteder og praktikaftaler
  • Formidling til studerende om de procedurer de skal følge i forbindelse med praktikforløbene
  • Samarbejde med underviserne og studieservice
  • Være med til at strukturere praktikworkshops til de studerende og koordinere undervisning med underviserne
  • Kontakt med praktikværter med henblik på at opretholde og udvikle praktikpladser samt etablere nye samarbejder – herunder besøg på praktiksteder
  • Afholde løbende netværksmøder og kompetencedage for praktikværter
  • Give underviserne viden og inspiration til at inddrage studerendes praktikerfaringer i undervisningen på uddannelsen.

Du kommer hermed til at indgå i et kollegialt samarbejde både internt på uddannelsen og på tværs af instituttet og KP.

Om dig
Vi forestiller os, at du har kendskab til det brede professionsfelt for de ernærings- og sundhedsuddannede, og kan bruge dette kendskab i dialogen med praktikværter, studerende og dine kollegaer på uddannelserne.
Det er vigtigt, at du drives af at skabe netværk, opsøge nye praktiksteder, og det falder dig naturligt at skabe og vedligeholde relationer. Det er også vigtigt, at du har flair for administration og digitale systemer.

Herudover forventer vi, at du har:

  • En uddannelse som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og på den baggrund et bredt netværk i professionsfeltet
  • Stærke formidlingskompetencer – herunder evnen til at inddrage de studerende og undervisere i tilrettelæggelsen af deres praktikforløb og være i dialog med praktikstederne
  • Gode digitale færdigheder og evnen til at gøre teknologien til en integreret del af dit arbejde
  • Et stærkt administrativt gen samt lysten til at være den, der sætter tingene i system
  • Evne til at arbejde selvstændigt og i team.

Vi kan tilbyde:

  • Onboarding til uddannelsen og Københavns Professionshøjskole som organisation
  • Et spændende og udfordrende uddannelsesmiljø i en stor, dynamisk organisation med mange muligheder, visioner og et stærkt arbejdsfællesskab
  • Et godt og sundt arbejdsklima
  • Et travlt, men sjovt og engageret kollegateam.

Din arbejdsplads
På Ernærings og Sundhedsuddannelsen ser vi hinanden i øjnene, og siger tingene, som de er. Vi har en uformel omgangstone og spiser frokosten sammen, når vi kan komme til det. Vi løser gerne opgaverne i fællesskab og er organiseret i teams med cirka seks medarbejdere i hvert team. Vi tror på, at kollektivet er stærkest, når vi taler sammen, og byder ind med, hvad vi hver især kan. Vi behøver ikke at være enige om alt, og tror på at styrke også ligger i forskellighed.

Vi er 38 medarbejdere fordelt på to uddannelsesledere, der refererer til institutchefen. Uddannelsen er forankret på Institut for Sygeplejerske og Ernæring, som hører til på det Sundhedsfaglige fakultet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi ser gerne, at du kan starte senest 1. april 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat som faglig koordinator i henhold til Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lasse Kristian Suhr på tlf.: +45 51380596.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 15-02-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 8.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. april 2024 18
28. april 2024 17
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 19
15. april 2024 19
14. april 2024 18
13. april 2024 20
12. april 2024 17
11. april 2024 14
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 13
5. april 2024 12
4. april 2024 12
3. april 2024 12
2. april 2024 12
1. april 2024 12
31. marts 2024 13
30. marts 2024 12